Povrijedice nedje ozbiljno SGA nekog s onim padanjem.
Ali najjace je padne istim intezitetom a taknes ga a razneses ga.
Covjek bi pomislio da kad mu uletis jako da tad treba da jedno 6m skoci, i onda okretanje do garaze.
Povrijedice nedje ozbiljno SGA nekog s onim padanjem.
Ali najjace je padne istim intezitetom a taknes ga a razneses ga.
Covjek bi pomislio da kad mu uletis jako da tad treba da jedno 6m skoci, i onda okretanje do garaze.
Na kraju dana, kad je pistaljka fer i kad je dozvoljeno objema ekipama isto, SAS je poprilicno bolji tim.
Vidite ovoga
https://x.com/RealSkipBayless/status...MGP9T91RQ&s=19
Eah.
Taman su iste ekipe.
Izgube 30 pa dobiju 30.
Ne znam.
Teško mogu ponovit SGA i družina ovako loš meč.
Precrali su s ovim napadima na njega za flopovanje.
izgleda da koga krenu trojke u 1/4 dobija.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
j-dub out, vjerovatno i mitchell... ne pise im se dobro.
Nema im Toni Bia nocas, to je jedini pravi nedostatak.
Sto se tice pomenutih ionako u rotaciji od 7 igraca ne treba da igraju.
Vigins moze ulecet ko 8.
Скокови нагрдише Сан Антонио.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
skupo ce ih kostati ona 4 vezana promasena bacanja. fox ispogadjao nekoliko izgubljenih napada.
squeaky bum time.
opaka serija. svaka cast za san antonio, 4/4 odigrali kao matori. kako se otarasiti ovo dvoje na zapadu u narednih 10 godina?
mislim da makar 4-5 igraca OKC-ja nece biti tu sledece sezone.
Прва и последња утакмица топ, остале баш лаганице.
Шеј није могао сам. А Валас их спасио да не буде 20 разлике. Олстар Чет одсутан ноћас, ко зна зашто.
Neka su ispali kad su onakvi.
Pih.
Za San Antonio sad
Mada su masoni već nakončali da neko s istoka osvoji...
Ajmo new york jos taj jedan korak
Mada mi je i san antonio ok samo kad nisu oni raspadi
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Opet novi šampion-finale za poželjeti iz ugla NBA lige.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
SAS ima gotovo sve igrace sa sampionskim DNK, ovi tek par njih.
I sami su vratili OKC u igru kad pustise SGA da se raspuca, nijednom pomaganje sa Dorta, a moglo se sa jos po kojeg.
Bivalo je petorica OKC na parketu, trojica bukvalno ne smiju da sutnu, pas ka najblizem. I to su te neke razlike koje donose prsten.
Nek je Chet po sto puta all star, neka je statistika u nebo, kad on ne smije da sutne kad je vazno...
Dort im donio jednu titulu sutem, mnogo bi bilo dvije. Ni Kajl Korver nije imao konzistentnost u PO, a ne fakn Lu Dort, do prije tri godine nije mogao obruc pogodit.
Tik Toker ima cojones.
Generalno ekipa za regularni dio sezone i uz pomoc sudija da se pravi fama.
SAS je ovu seriju trebalo u 6 da zavrsi, po svemu vidjenom.
Koliko je falio JDub, pitanje je sad. recice to prelazni rok, posto nije iskljuceno da ga trejduju. Na kraju krajeva, oni su sezonu odigrali bez njega. A pricalo se jedno vrijeme da pojure GSW rekord.
Ekipa koja je 65 puta pobijedila i ima prednost domaceg terena valjda ne zavisi od JDub.
Vembi bi mogao da pocne da sutira iz igre kao sa slibodnih kad vec ima 226.
Masu suteva iz nekog pada u stranu. To nema smisla prije svega sa trojke. Odustane od skoloskog suta da bi 4 sekunde kasnije sutnuo trojku iz pada u stranu.
Falili su im i J-Dub i Mitchell, nema priče. Viđelo se na kraju, Shai je dao sve što je imao, sam igrao, i kad god bi ga udvajali niko drugi nije ni smio ni umio. Shaiju možemo zamjerati sve, ali veliki je majstor i igrač. McCainu je silom prilika pripalo da bude sekundarni kreator i opcija, on je dobar igrač, ali nije to taj kalibar. Chet će opravdano biti razvlačen kroz blato, i neka, ali mora se reći da im je falilo poena i nekoga ko umije da napadne odbranu.
San Antonio baš timski, kao i prije deset godina, svako po malo i svako kad treba. Skokovi u napadu u drugom poluvremenu su ih spasili, neki baš u prelomnim momentima (Harper i Castle čini mi se). Uvijek sam se čudio Popu kako trpi Keldona Johnsona u ekipi, daje mu da igra 30+ minuta, toleriše mu svašta (a nikome nikad nije ništa tolerisao) pa ga je još i poveo na Igre u Tokyo - i sad kad su mnogo bolji i talentovaniji igrači tu, on je ostvario svoju sudbinu da ulazi s klupe i u 20 minuta izaveta sa 120% gasa i energije... pogodio je neke bitne trojke i pokupio skokove u napadu. Zato je Pop kralj, a ja pišem po forumu.
Što učinje okc svojim timskim flopovanjem da ih niko očima viđet ne može. A baš su imali priču za suprotno - mlada ekipa, organski napravljena, odlično draftovali, odlično trejdovali...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
jeremy sochan na kraju klupe gricka sjemenke i ceka ciji ce prsten nositi na kraju serije.
Niksi bez finala 25 godina i onda dodje Sochan i finale?
SAS bez finala 12 godina i Sochan ih napustio kad je proces bio gotov, posao drugoj ekipi da ugradi sampionski mentalitet.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks