Znači, problem je što je iz Crne Gore i što je "protiv Srba", a ne to što je osuđeni pripadnik kriminalnog klana? I onda neko i dalje tvrdi da je Milo Kriminalac smetao zato što je kriminalac, a ne zato što je prestao da četnikuje.
Regionalna zvijezda. Žvalonja iz jedne i ljaljaši i lažojkovići istu pricu pricaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Znači, problem je što je iz Crne Gore i što je "protiv Srba", a ne to što je osuđeni pripadnik kriminalnog klana? I onda neko i dalje tvrdi da je Milo Kriminalac smetao zato što je kriminalac, a ne zato što je prestao da četnikuje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa oćemo li zbog rakije da se odreknemo evropske unije
Klasičan primjer mrtvog slova na papiru
Sent from my 17PM using Tapatalk
To su i Hrvati mislili, pa se sve više podvrgavaju EU pravilima, jedino možda baš po nekih zabiti se može laganica.
Vidi, ako je ko bio zagovornik ulaska u Eau, to sam bio ja, ali ovo u šta se pretvorila ta skalamerija zadnje 10 godina je užas, bio sam tamo neko vrijeme, bukvalno dolazi do zamjene stanovništva sve jače i jače.
Kad nam nametnu da moramo primiti migrante, a s obzirom da ove naše podguzne muve ne smiju ništa što počinje na "ne" reći stranim ambasadama, najebali smo. CG od 600.000 stanovnika se lako da izmjeniti "iznutra", evo od ovih Turaka, Rusa i Ukra se ne može mrdnut, a ne još da nam najašu kurta i murta
Forever young, i want to be forever young
Slažem se s tobom za većinu stvari,ali jbg kad nam nije valjala jaka i u svijetu poštovana država kakva je bila Sfrj i bratstvo i jedinstvo onda ćemo da se “družimo” sa strancima.
Crna Gora je mala država,nije bas ni realno da se mi možemo nešto pitati Bog zna,ali opet imamo i interesa od te evrope i oni to znaju.
Vidjecemo,šta da se radi. Sto se migranata tiče ne vjerujem da bi crna gora ikad primila (pod bilo kojom vlašću) neki broj migranata kojom bi se znacajno promijenila struktura stanovnistva.
Ali mi moramo biti svjesni da će ljudi odje dolaziti da žive i rade i da će biti raznih vjera i nacionalnosti i da prihvatimo to,svidjalo nam se ili ne.
Naravno,ne da nam dolazi svakakav šljam,ali ne možemo sad ni mi da izaberemo sve redom.
Sto se hrvata tiče,dobro se sjećam da su se nedje žalili u početku. Mada mislim da oni ni sad nisu bas oduševljeni time sto su u evropskoj uniji.
Ali opet,sve je bolje od ovog balkanskog blata u kojem smo se do skoro nalazili,a nažalost nas pokušavaju povući nazad.
Ne reče mi kako dođe do nadimka Alija?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Eto, I u njegovim si krugovima![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sto ovo Zdravo zbori o "gospodaru svih serba" i Potpiriju
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Здравињо ка да неће...
Иако сам имао и бројније информације о избору Патријарха Српске православне цркве, сада имамо јасно свједочанство о нечастивом дјеловању које је пројектовао „Господар свих Срба“.
Увијек треба бити у истини и рећи: онај кога није изабрао Свети Дух – није достојан.
„Не може се служити Богу и мамону.“
Стога треба одмах повратити Одлуку из маја 2006. године којом је дефинисана Православна црква у Црној Гори.
https://x.com/i/status/2060000605330936293
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sad DPS jedino moze spasiti da ga Mandic preuzme...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Naravno, uz problem što će dolazit svakavi divljaci u talasima ilegalne migracije (na šta ćemo bit primorani jer se ne pitamo više n'o p'jan sa gaćama), tu će bit i ogroman problem legalne migracije, dolaziće Njemci, Poljaci, iz Baltičkih država sasvim legalno i dizat još više nagrdjene cijene rente, kvadrata, usluga i ostalo, jer njima em odgovara klima em bježe od ilegalne migracije iz njihovih država, mislim nekim djelom sam u kontaktu sa njima i vidim da ih je već masu odje jer nekako smuljaju boravak, fiktivno prijavljeni da rade ili registruju firmu, imaju nekretninu ili više, zamisli tek kako će da navale kad se otvore vrata širom da mogu sasvim legalno da dodju i žive odje, bez ikakve mutljavine, samo ličnu pokažu.
A takve talase promjena osjećaju i velike države poput Fra, Njemačke, UK a ne mi šaka jada od pola miliona.
Njemci vole u Spaniju da idu jer im auslenderi idu na zivce. I zbog klime, ali i nasa klima je slicna spanskoj. Bolje oni da nam dodju no Izraelci ili Indijci
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 28-05-26 at 19:23.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ali Arapi mogu![]()
Ne mogu Arapi, ali se Turcima nadam. U ozbiljnijem broju nego prosli put, kad ih opet budete napadali da mogu da se brane
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Mislim da za otezavanje zivota lokalnog stanovnistva nisu potrebni stranci, dovoljni su domaci. A mozda nas Njemci, Poljaci nauce necem korisnom. Naprimjer da ogradom ne zauzimas dio puta sto je jedan stranac demonstrirao lokalnom 'pitomom' stanovnistvu.
Ono sto moze biti problem je uvodjenje energetskih standarda za stambene zgrade, tehnicki pregledi za automobile, cijena struje, raznorazna dopunska osiguranja. Neko razvrstavanje otpada na primjer vjerovatno bi psihicki dotuklo sve te narode malog Montenegra.
I na kraju 'drzavna uprava' i njenih koliko vec vrijednih trudbenika za koje EU nema razumijevanja.
Rakija je tu najmanji problem.
There are currently 14 users browsing this thread. (3 members and 11 guests)
Bookmarks