Od toga X200 bi voljeo da probam mini verziju.
Taman bi mi se uklopila unjesto male S24.
Sent from my SM-S937B using Tapatalk
Meni stize xiaomi 17pro ali iz kine :S
To jedini isplati da uzmes telefon koji je nema na CG trzistu. A vidim cijene RN 15 pro+ ista cijena kao kod nas(490 vs 530. Stim bio na akciju i kod nas 485). Posto imam kombinaciju da licno donese od tamo, do kraja ljeta. Al gubis garanciju,dobijas punjac.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
apropro priče zašto nemamo neke brendove u ponudi, Peca iz Benca objasnio
(nečitko)
Nabavlja li ko kako Oppo Find X9 Ultra?
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Gemini Intelligence
Podsjeća na nešto![]()
Uzeh neki Honor iz Magic serije, razočaran sam nekim sitnicama koje su mi olakšavale korišćenje Androida do sad, čak mogu reći da je Redmi Note serija koju sam koristio do sad umnogo praktičnija i daje više mogućnosti za "custom" štelovanje opcija, za razliku od npr. ovih kao mid range telefona od 550-600e.
Kao prvo, ovaj raspali MagicOS10 mi ne daje mogućnost za WA da mu odobrim dozvolu za prelazak preko drugih aplikacija ili "draw over other apps", tako da kad me neko zove na WA moram da spuštim notifikacije prevlačenjem odozgo i onda da se javim, dok npr. za raspali Viber dozvoljava tu opciju.
Drugo, drop down menu su stavili isti kao na Iphone i očajnički pokušavaju da ga imitiraju, tako da kad prevučem prstom odozgo sa desne strane dobijem one opcije za paljenje/gašenje wi-fi, BT, osvjetljenje ekrana, mobile data, flashlight, hotspot itd, a kad prevučem prstom odozgo ali sa lijeve strane, onda imam tu notifilacije, dok sam navikao na Redmi seriju da sa bilo koje tačke prevučem odozgo u drop down menu-ju dobijem sve to najedno, dakle i notifikacije i ova podešavanja.
Dalje, nema u developers options opcije da mi sve aplikacije prebači u dark mode.
Nemam opcija da pojedinačno podesim navigation buttons, kao što sam mogao npr na back dugme kad zadržim da stavim da opali screenshot ili home dugme nešto drugo.
Sve u svemu baš razočaran da neka nova generacija telefona nema obična podešavanja koja su imala telefoni prije skoro 10 godina
Last edited by technus; 28-05-26 at 13:01.
Forever young, i want to be forever young
Ovaj drop down menu ti je sada skoro na svakom novijem telefonu. Kod Xiaomi-ja je isto tako. Nekad si mogao da biras , a sada više ne. Ako ti sto znači , vremenom ćeš se priviknuti.
Always,forever and beyond ...
tačno, dolazi kao opcija i na Androidu 17 na Pixel telefonima uskoro, AFAIK. Ali dosta primjedbi iz Technusovog posta stoji, dok s druge strane ne treba baš očekivati da neke specifične opcije sa npr. Xiaomija odjednom ne postoje na npr. Honoru, kao ovo da zadržavanje back tastera opali screenshot... Ali ovo za WA je baš bzvz, isto kao što npr. ja na Pixelu moram da ugasim sve optimizacije za Vajber (i samo za vajber) da bi mi poruke uglavnom stizale bez kašnjenja
(nečitko)
Na Samsung još uvjek imaš opciju da ovo riješiš za 5 sekundi.
Swipe odozgo ka dolje i opcija Together.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks