Results 1 to 25 of 17733

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by starovaroshki View Post
    Danas sam gledao opet tih zadnjih 20sek meca, sudija je nakon gonga za kraj runde prekinuo mec, ali sve i da se sudija vodio prema oficijalnom satu, na sekundu pred kraj runde u mecu za sampiona svijeta, pogotovo nakon dominacije Rikove tokom cijelog meca, sudija je morao da mu da tu 12.rundu, pa sve i neka potraje 30sek, prosto je morao da mu da sansu, kako rece Rico u smislu - iznesite me na nosila ako treba, ali ne prekidaj mec.

Rico Verhoeven nije u ring usao kao poznati teniser ili YouTuber, ili ne znam ni ja sto, nego kao jedan od najdominantnijih sampiona iz jednog od najbrutalnijih combat sportova - kikbox, dje se u glavu udaraju sa koljenima, i nogama i sakama, a ako je ko prosao ratova, on ih je prosao i imao je kad da postane biljka do sad, ali nije, zato sto je zivotinja, i sigurno ne bi ni Usyk napravio biljku od njega za ta 3 minuta, ali svakako je to sad - sto bi bilo, kad bi bilo. Sjecam se i da se Rico vracao iz mnogo tezih nokdauna, Ben Sadik, Levi Rihters, Badr Hari itd...

Obozavam Usyka, sigurno je jedan od najboljih boksera danasnjice, ali mu je sinoc reputacija ozbiljno poljuljana, i za to je kriv sudija. Vidio je Usyk koliko je sati pa je u sred price u ringu nakon meca uzeo mikrofon i odigrao na kartu patetike, da skrene pricu sa teme, da mu cerka salje poruke podrske iz bunkera, a sve to dok on i zena baskare po Egiptu, gotovo mogu ruku u vatru da stavim da nijedan otac ne ostavlja cerku u bunker dok ide sa zenom na putovanje, pa nije ni on.

Sudija je sinoc jos jednom, kao i protiv Nganua, spasio box od velike senzacije.

Da, trebao je putit sudija da se nastavi, poteno bi bilo. 30 sekundi je dao Riku da se oporavi, pa prekinuo poslije gonga, a jeste ga Jusik 10 puta pogodio prije prekida. Pročitah neđe da je rekao da nije čuo gong i da je tu da titi boksera. Odličan je Riko bio, nevjerovarno disciplinovan iznenadio je sve. Drugi boks meč i onakav meč sa ampionom. Čuh ga u pauzama đe govori treneru jes sir to je tu je. Jusik se nije najbolje snalazio do pred kraj. Mislim da Riku ne bi legao teka sa jakim udarcem i da bi sa Douom nrp. proao kao Nganu, nadam se da će mu menaderi biti mudri.

2. The Following 2 Users Say Thank You to makelele For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)