Page 205 of 223 FirstFirst ... 105155195201202203204205206207208209215 ... LastLast
Results 5,101 to 5,125 of 5573

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2026]

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Nema ti kad otkad je preuzeo Crnu Goru.
    Jel realna ovakva egomanija ovoga nebitnoga lika. Kad je preuzeo Crnu Goru.
    Proći će mu mandat i onda neće moći da pobijedi ni u skupstinu stanara jer će im se naselit ona prigana piletina ispod.
    Kako ga je ugasila njegova anuma…
    Mi ćemo ga trsit, ona će ga trpjet.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    1,094
    Thanks Thanks Received 
    647
    Thanked in
    363 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Sjeća li se ko od vas sage sa Krstovićima? Kad je Dritan zborio da je šverc droge raskrinkan do kraja pa uhapsiše Marinu Krstović i dan kasnije joj otac dođe i prijavi se sam u policiji.
    E bili su 15 mjeseci u pritvor i pravnosnažno oslobođeni.
    Naravno, ona je tužbom tražila 160.000, a njen otac 560.000 eura. Sud joj je danas dodijelio 97,500 eura. Za oca još vijećaju.

Cveta nam ova borba protiv šverca droge samo tako. Tričavih 217eura dan. Što je to za ekonomskog tigra.
    Jbga, nije se htjelo sačekati sa preuzimanjem, nego je moralo odmah sve da ide na TV

A to što su to isto veče iz sestra firme u Pazovi Srb izašla 2 šlepera pod policijskom rotacijom, to nikom ništa, jbga....

Sent from my moto g56 5G using Tapatalk
    Last edited by institucija; 27-05-26 at 16:20.

Thanks Thanks Given 
    1,349
    Thanks Thanks Received 
    1,073
    Thanked in
    612 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Proći će mu mandat i onda neće moći da pobijedi ni u skupstinu stanara jer će im se naselit ona prigana piletina ispod.

Potpuno nebitan lik, ali ga je eto zapalo

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    5,761
    Thanked in
    3,325 Posts

A jes sve slucajno dodjose na vlast... glasacko tijelo DPS se ne pomladjuje... sve vise odliv clanova na umrli.me ukapirali mladji dps ne predstavlja borce za Crnu Goru. Da i druge partije dizu zastavu crvenu.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Sjeća li se ko od vas sage sa Krstovićima? Kad je Dritan zborio da je šverc droge raskrinkan do kraja pa uhapsiše Marinu Krstović i dan kasnije joj otac dođe i prijavi se sam u policiji.
    E bili su 15 mjeseci u pritvor i pravnosnažno oslobođeni.
    Naravno, ona je tužbom tražila 160.000, a njen otac 560.000 eura. Sud joj je danas dodijelio 97,500 eura. Za oca još vijećaju.

Cveta nam ova borba protiv šverca droge samo tako. Tričavih 217eura dan. Što je to za ekonomskog tigra.
    Polakote. Koliko će tajo da dobije jer se razbolio.
    Pa propustena dobit firme koja je lako dokaziva.
    Pa otkazane rente ambasada po objektima u Beogradu koje ima…
    Da neće ona ubazda ulicinjska što se qrčila sa ovim hapšenjem pokrit nešto iz svoga džepa?
    Ne no nastaviti prdoklačenje da koje se primaju retardi.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    5,761
    Thanked in
    3,325 Posts

Milo je hapsio Sarica i Kalica pa dobise po hotel,po sutomora i koliko miliona...?

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    613
    Thanked in
    280 Posts

Polakote. Koliko će tajo da dobije jer se razbolio.
    Pa propustena dobit firme koja je lako dokaziva.
    Pa otkazane rente ambasada po objektima u Beogradu koje ima…
    Da neće ona ubazda ulicinjska što se qrčila sa ovim hapšenjem pokrit nešto iz svoga džepa?
    Ne no nastaviti prdoklačenje da koje se primaju retardi.
    Pričahu mi ljudi za tu sagu - policija upala u magacin, policija skinula plombu i našla drogu, niko PIPNUO taj kamion nije od Krstovića i njihovih radnika. Ta ćerka Krstovića odma rekla "evo vam telefoni, računari, sva dokumentacija oko naručivanja banana, mi s bananama radimo 30 godina, kakva crna droga, mi veze s tim nemamo" i dalje u tom pravcu. Krstović, koji je valjda srbijanski državljanin, sam došao iz Srbije da razjasni o čemu se radi, inače bi ga viđeli kolko i Marovića.

Dakle, u očima države, Krstovići su imali veze sa tom drogom ISTO koliko i Dragan Bokan i VOLI, kad su pronašli drogu u pošiljci banana tokom istovara u hladnjače Volija, i odma pozvali policiju. Možda bi Krstovići pozvali policiju, ali nisu imali kad (Možda je droga njihova, i možda rade drogu 30 godina, nemam pojma - ali nema ni država).

Tu nije kriv Dritan nego nesrećni istražni sudija, koji je u paničnom strahu od medija prestao da radi svoj posao, i odredio ljudima pritvor bez osnova. To je "profesionalac" kalibra tužioca koji je krenuo bio juriš na one Gardaševiće jer su na aerodromu "napali Milana Kneževića" - sreća pa ispliva video snimak, inače bi Gardaševićima puklo pola godine u istražnom, za svaki slučaj...

8. The Following 2 Users Say Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,513
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Obožavam hladni pipun ljeti,ali prošle godine sam nešto utanjao sa pipunom,radi Pipuna!
    ...

Thanks Thanks Given 
    18,871
    Thanks Thanks Received 
    8,788
    Thanked in
    4,260 Posts

Krstoviće znam kao vrijedne ljude,ali kad bi se svi u lancu trgovine drogom branili i odbranili sa : evo vam telefoni, kompjuteri, papiri, mi 20godina radimo sa šećerom, bananama, jupolom, bitulitom, kafom...( _____ upiši po izboru),onda bi padali samo oni što sade i beru koku po Južnoj americi, oni u laboratorije tamo i ovi sitni dileri na kraju lanca.
    Ili ja ne znam kako funkcioniše ta trgovina pa ipak naručilac preko poruke na telefon naruči tonu kokaina, traži da mu se faktura sa tačnim podacima o robi pošalje mailom, on je odštampa i drži u registar označen sa "Kokain 2025-ta" u kancelariju. Onda stvarno nema kud, pa i sve da dođe sam u policiju,osim ako ga ne ufate kako lično nožem reže presovane kese i nosi ih na leđa svoja preduzimačka dok mu se loše upakovana roba prosipa po desnom ramenu.

Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
    Last edited by joni; 27-05-26 at 20:22.

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    613
    Thanked in
    280 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Krstoviće znam kao vrijedne ljude,ali kad bi se svi u lancu trgovine droge branili i odbranili sa : evo vam telefoni, kompjuteri, papiri, mi 20godina radimo sa šećerom, bananama, jupolom, bitulitom, kafom...( _____ upiši po izboru),o nda bi padali samo oni što sade i beru koku, oni u laboratorije i ovi sitni dileri na kraju lanca.
    Ili ja ne znam kako funkcioniše ta trgovina pa ipak naručilac preko poruke na telefon naruči tonu kokaina, traži da mu se faktura s a tačnim podacima o robi pošalje mailom, on je odštampa i drži u registar u kancelariju.
    Eto dvojica ne znamo kako funkcioniše trgovina, ali samo jedan od nas ne zna kako bi trebalo da funkcioniše pravosuđe.

Država treba da pruži osnove sumnje da su Krstovići uključeni u krijumčarenje zaplijenjenog kokaina, dakle da nađe vezu, a ne da Krstovići dokažu da nemaju veze. Jel po tebi dokazana veza time što je kokain bio u plombiranom kontejneru između banana koje su isporučene Krstovićima (oni nisu naručili baš te banane i taj kontejner nego XY tona banana, zato namjerno kažem isporučene)?

Zamisli donese ti Turčin Glovo, kao inače što svako malo donosi; ti spuštiš kesu u kuhinju; i kako je spuštiš, odma ti upadne policija, raspakuje zaheftanu kesu, nađe u njoj 20g kokaina - i pukne ti pola godine istrage? Zamisli kako bi ti lijepo bilo, a Turčin pobrkao kese; A pazi sad, SVE I DA RADIŠ sa kokainom, ne treba da ležiš u opisanom slučaju, jer je policija prosula stvar - trebala je da nakonča da upadne kad ti to lijepo vagaš i pakuješ itd; ili da te proprati kad dodaješ nekome ili neko dolazi po to.

Quote Originally Posted by joni View Post
    Onda stvarno nema kud, pa i sve da dođe sam u policiju 8sim ako ga ne ufate kako lično nožem reže presovane kese i nosi ih na leđa svoja preduzimačka dok mu se loše upakovana roba prosipa po desnom ramenu.
    Normalno da treba da uhvate čovjeka kako sa namjerom vrši neku radnju prema toj drogi. Šta da su, mjesto kod Krstovića, naši presreli tu drogu na šleperu koji je vozio plombiran kontejner od Luke Bar do Zete? Je li vozač dio klana?

Thanks Thanks Given 
    18,871
    Thanks Thanks Received 
    8,788
    Thanked in
    4,260 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    ...Je li vozač dio klana?
    Ako sam dobro pratio članke novinske, obično se pritvorenom vozaču kamiona pošalje gratis advokat da on to sve fino preuzme na sebe a da će mu familija bit zbrinuta finansijski i kad izađe ima bonus. U suprotnom...ne smijem ni da pomislim,jer, to što je on zaboravio ključeve od iamiona u kamion dok je 2h ispijao espreso na livadu pored magistrale, nije sumnjivo, nije imao namjeru da trguje sa robom iz kamiona, samo je vozač šlepera
    Eh da, ko kaže da ja ne znam kako ide trgovina, ili barem mogu da probam:
    Npr. zovnem policiju i kažem da sam u paleti naručenih pločica iz Kolumbije, sa namjerom da ih lično postavim u svoju milionsku vilu našao 10kg kokaina, oni dođu utvrde to i objave to u novine. Svi konstatuju da sam pošteni i savjesni građanin i vlasnik firme. Onako, nausput, policija me pita a đe su vam još 9 ostalih paleta pločica i lijepka za pločice koje su stigle iz Kolumbije? A, to sam poslao burazeru u London još prije mjesec, znate, on je keramičar teško zarađuje tamo. Ok, pošteno od vas, vjerujemo vam sve, evo od nas gratis štitnici za koljena za burazera, imamo mi toga u SAJ viška.
    Svaka sličnost sa Bokanom je slučajna

Last edited by joni; 27-05-26 at 20:59.

Thanks Thanks Given 
    18,871
    Thanks Thanks Received 
    8,788
    Thanked in
    4,260 Posts

@Nije bitno...
    PS. A što se tiče mene sa zaheftanom kesom kokaina u kuhinji i Turčina iz Glova koji mi je donio, pa moje viđenje pravosuđa ide ovako:
    Ja i Turčin odvedeni u zasebne podrumske prostorije bez prozora, svijetla, struje...
    Primamo šamare dok jedan ne prizna da je kesa njegova ili da je kesa trebala da ide na ru i tu adresu toj i toj osobi. Onda se u iste te prostorije dovede i ta osoba pa se nastavlja sa šamaranjem, zavrćanjem testisa, čupanjem noktiju i tako dalje...dok se lanac ne razastre
    Da, šamare je dobio i onaj koji nije luk mirisao ali, zaliječiće se to. Nismo od šećera.
    No jbg, 21. vijek... pravosuđe...ljudska prava...a kokaina nema samo u Inpekovu pekaru da kupiš...ili ima

Last edited by joni; 27-05-26 at 21:12.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Cudis se egomaniji kod Crnogoraca. Zasto?
    Pri tome, donekle i ima pravo. Zbori engleski, a mozda i sam pise svoje govore. Za Crnu Goru napredak od sedam milja pa puta sedam. Sto se tice nasilja nad priganom piletinom, barem nisu odvalili parce Gorice za svoju niciju kucu. No vidjecemo kroz deceniju - dvije mozda se i to desi. Ego srusi brda i planine.

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    4,080
    Thanked in
    2,304 Posts

Да похвалим Лажојка једном.
    Ово у Француској је изгледа одрадио одлично.
    Прво се састао са извршном влашћу, ђе је Маркон потврдио да је ту за све што треба да се посао опосли до краја.
    Онда је Мајда ишла у Сенат ђе су је примили из највеће и најјаче групације -Републиканци- ђе су добили подршку за наше ЕУ чланство.
    Након тога је Лажојко отишао у Патламент на одбор за Европске послове ђе га је примио предсједник и гдје су чланови одбора постављали питања.Поздравини говор им је одржао на климавом фрнацуском (не говорим француски, али је лако препознати кад неко заплиће) и таман кад сам помислио како ће нас обрукати, кренула су питања посланика које је саслушао без бубица и преводиоца и на црногорском дао одличне одговоре (на основу одговора претпостављам шта су га питали).
    Једно 10так присутних чланова одбора је узело учешће, а било их је највише из макроновог центра, али и пар лијевих, и један десни, сиједа глава и наш пријатељ.
    Французи су веома заинтересовани за пројекте у вези енергетике и за одбрану (Мистрали и Аирбус хеликоптери), за здравство и за инфраструктуру.
    Ако се утисак из Француске задржи, неће ту бити проблема са ратификацијом.
    Last edited by BAR; 27-05-26 at 23:09.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    681
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    472 Posts

Hoho,novi članovi

Šalu na stranu,zamislite dje, skim i pod kakvima živimo.

Ovaj zetski urinarni rezidual obilazi CG kasabe kao drugi čovjek vlade, i gura partijske članske karte narodu u ruke.
    Vjerovatno tokom radnog vremena.

Nezabiljeẓ̌eno čak i u SNS režiji, kao Olimpu regionalnog besčašća

Sent from my SM-S921B using Tapatalk
    Last edited by Sidewinder; 28-05-26 at 10:30.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

17. The Following User Says Thank You to Sidewinder For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,010
    Thanks Thanks Received 
    6,478
    Thanked in
    2,536 Posts

Krenuli su po stanova zapisuju, ubjedjuju kako se bolje zivi

Sent from my SM-F766B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    5,761
    Thanked in
    3,325 Posts

Specijalnom državnom tužilaštvu podnijeta je nova krivična prijava protiv podgoričkog advokata Petrašina Kasalice i Đoke Klikovca zbog sumnje da su, nakon već podnijete prijave za nuđenje mita od 500.000 eura i dva stana u Podgorici, nastavili sa istim nezakonitim radnjama — uticajem na svjedoka, nuđenjem novca, fingiranjem komunikacije i pokušajem opstrukcije dokaznog postupka.

Ima li kraja Advokatskoj mafiji? I dalje su u bransi ... moralni su ko neka ober

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,578
    Thanked in
    3,797 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post

No se obično neka đeca guraju da obilaze stanove, a ova krmad samo po sela, kod provjerenih ljudi i pred kamerama. Pare bih dao da mi glavne vedete političkih partija zakucaju na vrata sa promotivnom pričom. U hodajuću šlajmericu bi se pretvorili.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

21. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Hoho,novi članovi

Šalu na stranu,zamislite dje, skim i pod kakvima živimo.

Ovaj zetski urinarni rezidual obilazi CG kasabe kao drugi čovjek vlade, i gura partijske članske karte narodu u ruke.
    Vjerovatno tokom radnog vremena.

Nezabiljeẓ̌eno čak i u SNS režiji, kao Olimpu regionalnog besčašća

Sent from my SM-S921B using Tapatalk
    Nezabiljezeno?! Ako mu je samo dao clansku kartu onda je to za CG napredak od sedam milja pa puta sedam. Jer drzavni resursi su svedski sto crnogorske demokratije.
    Inace ko god hoce da se bavi demokratijom mora da udje u narod, kakav god da je narod.
    Srdjo Peric je sjajan lik ali dok on pravi Tik Tok uradke neko drugi obidje svako selo. I stavi shapu na svaku glasacku kutiju.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

No se obično neka đeca guraju da obilaze stanove, a ova krmad samo po sela, kod provjerenih ljudi i pred kamerama. Pare bih dao da mi glavne vedete političkih partija zakucaju na vrata sa promotivnom pričom. U hodajuću šlajmericu bi se pretvorili.
    Uvijek te nesto sprijeci da pokazes gradjansku hrabrost. Ali forum je tu pa se slobodno razmahni.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,578
    Thanked in
    3,797 Posts

Kakoe? Ima li neka simpatična vučićevska relativizacija da nije korišćena skorije?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

25. The Following 2 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,657
    Thanks Thanks Received 
    2,608
    Thanked in
    1,179 Posts

Samo lagano

Radunović „ucrtao” kamp na Školju: Usvojene izmjene Programa privremenih objekata u zoni morskog dobra u Budvi

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-dobra-u-budvi

Thanks Thanks Given 
    8,513
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Kakoe? Ima li neka simpatična vučićevska relativizacija da nije korišćena skorije?
    Zašto bih se kladio iako sam batalio,da je nečiji aktivista koji upravo obilazi kuće...
    ...

28. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    487
    Thanks Thanks Received 
    1,987
    Thanked in
    1,121 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post

To je Dajko radio najbolje, dodje na slavu kod ljudi najede se napije i onda snimi to sve i kaze "ovo su moji glasaci"

30. The Following User Says Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    5,761
    Thanked in
    3,325 Posts

Ja da imam para davao bi po 1000 eura svakome ko osamari politicar jedan selfi jedan samar 1000 eura... malo cudno

32. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Page 205 of 223 FirstFirst ... 105155195201202203204205206207208209215 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 20 users browsing this thread. (2 members and 18 guests)

1. wulfy