Zbilja, oće li radit ako pristupam internetu preko vpn-a sa crnogorskom lokacijom? Pretpostavljam da oće.
Tada na Internet izlazis kroz mrezu u CG, pa ne vide da si van zemlje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zbilja, oće li radit ako pristupam internetu preko vpn-a sa crnogorskom lokacijom? Pretpostavljam da oće.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Trebalo bi. A ima banaka đe radi i van CG.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Usput, nikako ne volim to što se prelazi sa sms na viber obavještenja. Ne želim da zavisim od toga da li imam pristup internetu ili ne. Usput 2, prva transakcija otkad su javili da prelaze na viber obavještenja bila plaćanje u prodavnici, poruka o odlivu stigla 15 minuta poslije odrađene transakcije. Ala su poboljšali korisničko iskustvo, svaka im čast. Usput 3, da li mi se sad cijena paketa umanjuje kad se više ne šalju smsovi i zašto ne?
Trebali ste naci cg vpn haha
Ugasite da stize na viber i stizace sms
Uđete u prepiske poruke od banke u viber, kliknete u ćošak na tri tačke i ugasite oipciju receive messages. Od tada će vam stizati notifikacije SMS.
Banke su prešle na viber jer su operateri digli SMS sa 1 na 3 centa a viber je jeftiniji.
Sve su podesile fallback opciju, ako nemaš viber ili nisi online šalje se SMS poruka umjesto vibera.
Stambeni kredit, Erste bolja nego NLB?
Sent from my 25069PTEBG using Tapatalk
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Izgasih viber obavještenja o odlivima, platih karticom nešto u prodavnici prije jedno 40 minuta, sms poruka ne stiže. Izgleda da će viber notifikacije morati da ostanu upaljene.
Ckb?
Satelitski resiveri/oprema
Doduse cisto iz znatizelje, da li treba posebno obavjestiti banku kad coek nedje ide ?
Majka je prije 2 godine putovala za Japan, NLB visa nije radila, CKB jeste.
Inace da li mi neko moze dati odgovor za prijevremenu otplatu kredita u addiko ? Zvao sam centralu, oni mi dadose broj referenta u HN, eo 2gi dan broj iskljucena nemam kad prije sredine sledece sedmice da sletim da vidim.
Naime, ostalo mi je jos oko 2.5k da vratim, ako donesem ovo najedno u kesu, da li ce mi traziti porjeklo novca ? I da li, ako traze, kao dokaz prihvataju knjigu prometa koju vodim kao fizicko lice, a koja nije pecatirana, jer to se vise ne radi, a knjiga mora da se vodi ako bane inspekcija
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Last edited by hercules; 29-05-26 at 16:17.
Proguta mi bankomat 50, piše da su falš i lagano ih ne vraće nego mi umanji depozit za 50e![]()
Forever young, i want to be forever young
Ih, sad kad te zovnu
nothing comes from violence and nothing ever could
Šta ću kad sam naivan pa mi neko uvalio![]()
Un-fuckin'-believable
Svaka cast, i mene su odradili … nego je bio neki ugovor o pozajmici i nisam ima ebanking u tom trenu…
Ali baš bzvz od radnice da ne kaže, aktiviraj ebanking tamo ti je ovo manje od 1€
Je li u Hipotekarnoj banci isti devizni racun i za EUR i za USD?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Da. Multivalutni je
To mozes da vidis na mBank > Medjunarodni
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks