Ne znam kad sam odgledao losiju utakmicu i od sudija i od igraca.
Koliko gresaka i idiotskih poteza.
Da sudije ne ispoklanjase gomilu slobodnih kao i sami igraci, odje bi jedino Karuzo izasa kao dvocifren. I Kesl.
Rekoh ja kostace SAS ona pogodjena trojka Vembija.
Ne znam kad sam odgledao losiju utakmicu i od sudija i od igraca.
Koliko gresaka i idiotskih poteza.
Da sudije ne ispoklanjase gomilu slobodnih kao i sami igraci, odje bi jedino Karuzo izasa kao dvocifren. I Kesl.
Kunem vi se ovaj SGA se izjede sto je u najbitnijem mecu sezone realno jednom pogodio
Fali Dzej Dab Oklahomi treba posten bit.
Ali su mrzni padavicari koje ce sudije pogurat.
SAS mora prvo da ogladni da bi onda sve pojeo.
Boljka mladih ekipa.
Kesl je ima posteno zaradjena 24p 6as i 3to koja su tako upecatljiva bila da bih mu minus dao.
Ali momak moze 1 na 1 da dzepira SGA. Problem su sudije koje ce mu svirat 3 faula koja nece nijednom iz OKC i tako mu oduzet odbranu.
Vembi planduje na trojci kad je vazno, tek kad zagusti i mora spusti se dolje.
Nema ofanzivnog skoka zbog toga, nema poena.
Izgubili su mec jer on realno nije imao doprinos spram pozicije koju igra.
SA plaća danak neiskustvom, jbg.
Ako ste primijetili nemaju plejmejkera da razigrava Wembija i koji će mu dat loptu ka na trepavicu.
Fox, Castle su jako sebični, individualci utripovani.
nego nesto mi pade na pamet... ako knicksi uzmu titulu, i KAT i wiggins ce zamahati prstenom jimmyju butleru ispred nosa.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Karma. Dva mlada i kulturna momka je dizao na sprdnju, obojica bili sa znacajnim potencijalom. Imao je 30 godina u prkno, a nije znao bolje.
Vigins bio druga violina u sampionskom timu.
KAT ima svoju ulogu, na momente druga violina, treca...
Ali da je imao ista u glavi znao bi da mu bas takvi klinci trebaju i da on treba da ih oblikuje. A ne da ih ponizava.
Śutra ujtro ćemo saznat je li kOklahoma šampionski tim.
Bice interesantno kad krene padat u MSG.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Lawyers for Gilgeous-Alexander reportedly sent a cease and desist to Underdog Sports after the company used Gilgeous-Alexander’s name to try and sell a board game that poked fun at his style of play, per The Athletic.
That board game, called Unethical Hoops, is a play on Operation. But instead of trying to perform surgery on a patient, players are trying to take a ball away from a basketball player named Shai, who bears a striking resemblance to Gilgeous-Alexander, without fouling him.
Strašan Streisand effect, niko nikad ne bi čuo za ovu igru da nije bilo cease & desist naloga. Sad mi se kupuje ta igra.
Odlicna igra, bas zabavna.
Ali mu ne mozes uzet loptu.
Lomi ih nocas SAS, prebice ih pride.
Padace s razlogom.
Prosli mec sem ono guranje s ledja za skok tri ostala faula daleko od igre za slanje SGA na slobodna nisu svirana ni za jednog drugog igraca na parketu.
Sudjenje je bilo prckaj SAS u mozak dok nije 10+ za Tandere, pa onda daj njima ponesto, ali uglavnom izjednaci kriterij kod 10+.
Na kraju dana niko nije kriv SASu kad im igraca od 8 stopa a on lupa obruc trojkama.
Sad ako cemo najrealnije, serija uopste postoji zbog njegovog sutiranja trojki, a tako uopste ne moze da se igra.
O.K., uvazava se njegov uticaj u odbrani dje po prirodi stvari protivniku je oduzet sut iz blizine, ali s druge strane umjesto jedno ekstra 10 ofanzivnih napada da uzmu, plus par 2+1, on sutira one trojke.
Uzgred budi receno, dva puta je bio nagradjen 2+1 dje je u pitanju klasicna povreda pravila.
Ide pas ka njemu, onaj ga gurne, Viktor posle guranja dohvati loptu jednom rukom i spusti u obruc, kako je to 2+1?!
Toliko puta su davali loptu sa strane kad je lopta na ruci i bude faul, a ne ovo toliko ocigledno.
Caka je sto takvi zvizduci dodju kod 15 za OKC i na kraju kad sve uzmes u obzir dobijes utakmicu sa 20+ klasicnih sudijskih brljotina, mahom podjednako na obje strane, samo sto se birao momenat kad kome.
Samo ovajfaul je sudijska brljotina.
Je li faul?Jeste u prvoj utakmici sezone.
U finalu konferencije je vec namjera. Em 2p licu lige em eliminises odbranu najboljeg defanzivca.
Ovo da ima celendz za flop proslo bi kao flop jer bi sudije procijenile da je kontakt nedovoljan za faul a samim tim da ovaj smrad pada ovako.
Zato nocas malo ranije Plamlija na parket.
Neka prodje par puta kroz njega da ima rasta padat.
Jer ovo sto radeje prljavo.
Dali su protivniku pravo da odgovori prljavo.
ao, mitch polomio mali prst. katastrofa.
Јебеш мали прст. Забетонирај га уз домалог и ћерај даље. Десна рука. Можда му помогне са слободним бацањем.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
za trivijalne stvari nebitan prst, za hvatanje lopte dosta bitan.
nesto razmisljam, ne znam sto ne sutira bacanja od table.
lynxice 5-2, top of the league, a phee nije omirisala parket. wolvesi imaju jednog od najboljih trenera u zemlji u svojoj kuci, ali krtica connelly ne vidi dalje od svog nosa.
OKC da bude zadovoljan sa samo -7. ako san antonio nastavi da trpa trojke kao u prvom, idamo majstoricu.
majstorica i bi.
Није ноћас било падања и слободних као обично. Значи прати причу.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks