Nikakve vala vrućine ne osjećam, posebno ne uveče a nije da ih podnosim dobro. Ruku na srce laki sam na vagu 3-4kg no prole godine pa moda zbog toga.Klima se kući jo palila nije, u kola da, odavno.
A vala nisam u životu imao višak kg pa je ne podnosim.![]()
Nikakve vala vrućine ne osjećam, posebno ne uveče a nije da ih podnosim dobro. Ruku na srce laki sam na vagu 3-4kg no prole godine pa moda zbog toga.Klima se kući jo palila nije, u kola da, odavno.
Ja sam.se razmazio, ako je 26 stepeni vec mi ne prijana posao na 23, u auto obavezno, na stan jos ne mora
![]()
Tu es mon hero.
Tu es mon hro!
Ja vec ne mogu da funkcionisem. Sinoc obje klime radile.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Upeklo već. Ima da pogorimo ovo ljeto.
Pih!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Znači, počelo je.
7:30am.... ko preživi, neka priča.
Poćelo Myki i to jako,ali će izduši----nadam se![]()
...
Kako ono vele Ljepse ovih 40 stepeni no ona kisa
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ne mogu da shvatim ljude rođene u PG da klimu pale.
Podigli se na žaropek, Moraču, Cijevnu, igrali na Kokotsko polje i po terena i po baština.
I sad u kola klima u stan da ne zborim.
Ja je niđe ne koristim i evo me živ.
Koristile bi se klime i u ta vremena...
I ja sam u totalnom cudu da svi oko me e kukaju kako je vruce![]()
Tek je 29-30c i ovo je prelagano , bukvalno se ne mozes oznojit sem ako nisi fizicki aktivan
Aliiii mislim da je veci problem sto treba da se ljudi priviknu na temperaturu jer prosle nedje smo jakne tanke nosili a sad posle par dana odjednom 30c , tako da svake godine ista stvar i ista prica .
U CG odavno nema proljeca i jeseni no iz janki u sorceve a iz sorceva u jakne ako se slucajno potrefi izmedju godisnjih doba da se mozda 10dana nosi neka trenercica ili nesto
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Po meni nema zime i proljeća, pozna jesen i varijante jula/avgusta.To su dva godinja doba u godini
"to bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Mlomci, danas je bilo 33, sjutra najavljeno 34C, tako da je davno prešišalo tih 29 što pričate. Plus je još maj mjesec, pa se vidite
Ja sam zadnji put jaknu obukao 2012. Godine kad je bio onaj veliki snijeg.
Jesi li razmiljao da je do tebe, a ne do svih ostalih![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Proljeća je bilo ove godine. I bilo. Je ba po mjeri.
A paljenje klime na manju toplotu je samo pokazatelj koliko su ljudi postali netolerantni i razmaeni.
Ja sam etao na -20 i trenirao na +43.
Nije IDEALNO no treba imati elju da to bude OK u glavi prvo, a tijelo će lako.
Veli " ajmo kasnije dok zaladi" hahahahahahha.
Onda 6 mjeseci kasnije, "ajmo kasnije da otopli malo" (do tada po delti) ,.
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Ove godine zime definitivno je bilo "manje" nego prole to vidim po peletu nikad mi vie nije ostalo.Kie je bilo poprilično.Prognoze su da će ljeto biti pakleno.Jedina pozitivna stvar je garderoba laganica.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
ja volim tople dane ali mislim da niko ne voli 40c i je li na tu temperaturu tesko jeste ...
ali ja licno bih zrtvovao da je cijele godine ljeto samo zbog momenta da je dan do 21h i da je sunce-svjetlost . ja sam malo meteopata i kad je lijepo vrijeme mozemo brate sve ... a kad je ona mrak i kad ne svice cio dan josh kisa a ne znam kako se nekom zivi na onakav dan
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks