Šta sve, po ulasku u EU, čeka proizvođače rakije: Iz kazana do 50 litara, za sve preko ide akciza
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...eko-ide-akciza
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neka dođu![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Na papiru jedno u praksi drugo, isto kao za sva gazdinstva koja se bave poljoprivredom/stocarstvom
Mislim da je bilo 200 litara a ne no 10.
Da registruješ eto i za 500 litara sa ovom akcizom strašno se "isplati".
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ovaj sto ne prepoznajem...ili je to druga Panorama.
Ako je ova:
https://maps.app.goo.gl/qpNt5Lfz53uFSXio7
sa onim šarplanincem mrtvim što se muva oko stolova...e onda počinjem da sumnjam da ista mjesta gotivimo i iste gazde. Mene oduševio kad mi je pala vilica koliko mu u meni stoji kuvana kafa i sok od zove. Reko ne'š me više gledat. Kad naa9lati duplo manje, reko, što bi sad, a to su cijene za strance,veli gazda.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ali ja onaj sto i onu sliku ne prepoznajem.
Ili je skoro nešto dodavao. Ima onaj poljski vece, teško se skreće sa one tri trake, ima furunu unutra i 4-5 stolova napolje. Ima i trešnnju pod oni podumijentu
PS sad vidim nije to ista kafana
Moguće ja odavno nisam bila.Jedno je sigurno pogled je isti.Pogled na Slano Jezero ljepše od Krupca.
Da smanjimo spam, evo slika sa g mapsa i uz to svaka preporuka za kafan(čin)u:
@extravaganca hmmmmm
3 dana opuštanja 3 kilograma gore. Poluđeh![]()
Pa ti nemoj da se mjeriš.
Kako sladak murkan mi na pogled zaustavlja sve žive da ga pozovem na piće.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
To će me spasiti
Slagao sam, 4 dana opuštanja![]()
Da ne pominjem koji je meni nedeljni prosjek opuštanja bio u zadnje pola godine, ali full disciplinovan za hranu i posle tokom alkohola, pomjerio se nisam na vagu, čak i spustio pofino.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Znam, nažalost
E ja dok pijem mogu da ne jedem ništa cijeli dan, tako u većini slučajeva i radim, ali zato dan posle, auuH postajem termit![]()
Ne znam jedeš li slatko i piješ li sokove? Ja ništa od toga, baš nikako, možda i to pomaže
Sent from my 17PM using Tapatalk
Mene nespavanje ubija u sprezi sa kafanom od 21. maja.Ne smijem ni reći koliko sam spavala za ta 4 dana.
Rakiju isto nije trebalo da uvodim na repertoar.Em mi daje energiju em kad krene ne moš bez nje zamisliti ni pivo ni kafi.
A kad se opuštam jedem sve. Ali nije mi to toliki problem koliko to da mi treba onda ko zna koliko dana da se vratim na staro. Psihički. Dok opet upadnem u ritam. A to što ti radiš je idealno. Još ja u poslednje vrijeme nisam baš prečesto u kafanu, tako da mi sami alkohol sigurno ne smeta previše.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks