Ne znam. Mogu pitati komša pa javljam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne znam. Mogu pitati komša pa javljam
Hvala ti.
Temu: tent pins, anchors
https://www.intersport.me/mckinley-s...a-sator-282111
Imaju objekat koliko shvatih komša ođe neđe
https://maps.app.goo.gl/XWNHUFprr3xG5e4z5
A evo broja telefona tako ćeš se najlakše raspitati
069040004
zna li ko ima li đe u crnoj gori da se kupi frižider na plin?
aj da malo refreshujemo temu
Treba mi savjet dje da pogledam za neke stvarcice kao sto , stolice na rasklapanje , mozda neki mali plinski reso za kafu i sl...
vidjeh da su u Jumbo dobili stolice na rasklapanje al bi mi dobro dosao ako neko ima iz iskustva koje stolice uzet , sta je najjprakticnije ...
Upotreba bi bila rekreativna , cisto kad se ode nedje na jezero , planinu
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I okov zna da ima neke dobre stvari, samo ne znam da li su izbacili kamping program.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Zadnji put kad sam bila su izbacili neke šatore, vreće stolice i to ne primjetih nisam ni tražila.
Ali mckinley koji ima intersport je daleko kvalitetniji iako je u rangu kamp opreme dosta tih brendova ispred njih što ođe nema.Za neku ful priču treba nažalost preći granicu malo smo tržište.
Dobra stvar je @Stivi što sve može da se vidi na njihove stranice što imaju na stanju da se ne motaš tamo bez potrebe.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 25-05-26 at 17:55.
Hvala na info , Intersport mi nije pao na pamet ne znam zasto , ali definitivno ima bas dosta toga zanimljivog . @Bluemoon kao sto rece sve sam nasao online
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ako si u prilici, podji do Dechatlona u BG, izbor opreme je fenomenalan..
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks