@mika123
Slavio je 20. tog 20 godina znam jer mi reče ovaj iz Zvona da ga je zvao.Kačamak nikad ne jedem po restorana a nisam mu ni ljubitelj tako da ne znam.Zapravo vjerujem ti ovo za meso i ostalo meni je samo ova pita bruka dobra to ne može niko da ospori.
@Mojsije YEAH
E da pastrmka u Zvono odlična nabavlja je iz Pivskog oka znači bolje nema.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 22-05-26 at 18:01.
Me znam koje mi je bolje uzgajalište (restoran je na uzgajalištu) da li Kamenari ili ovo kod mamastira Banje.Ovo prvo zbog ponude ovo drugo zbog pogleda.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Moram pohvaliti mjesto i ođe.
Konoba Feral prije Peljaškog mosta. Najbolja riba koju sam u životu jeo. Bilo je svega po malo i sve je bilo baš vrhunski, a posebno Orada koju generalno nešto ne gotovim previše jer zna da bude suva ali se ova topila. Dobismo preporuku od ljudi iz Stona i tek posle viđeh da su i recenzije odlične. Baš sam oduševljen ribom. Cijene ok za taj kraj. E da, i domaće bijelo vino im je vrhunsko. Čak I prilično jeftino rekao bih. 17e litar.
https://maps.app.goo.gl/keYCQm5xShg6XT529?g_st=ac
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Fruskogorska Lugarnica
Paprikas od divljaci, jedan od najboljih koje sam probao.
Kobasice takodje.
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
je li ko bio u restoran Naša priča?
Preporuke? Ne?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ja sam bio prije god-dvije i skroz su okej, fin ambijent super osoblje i solidna hrana, nemaju nista specijalno da kazes al nije lose sve u svemu
Masu ste isfalili Settimanu da sam morao otic da probam.
Ok pica, vidi se da stavljaju kvalitetne sastojke i da ih baaas ne stede.
Medjutim, meni toliko nije legla.
Umjesto sunkarice ili salame, stavljaju pecenicu kolko sam mogao da ocijenim... Sigurno je skuplja ali je baaas debelo iskidana bila - sto mrzim.
Ista prica i sa sampinjonima - ja ih obozavam i ovdje ih stvarno stave masu, znaci bas, bas masu, ali su i oni predebelo iskidani bili.
Tijesto super, mada nije papir tanko kako sam ocekivao da ce biti. Pelat odlican, sira nije bilo bas previse ali je mocarela, stave one kugle u sredinu pa sa krajeva i ne bude dovoljno
Evo se raspisah o pici, nijesam dosao da ih ocrnim vec bas naprotiv - vidim da je ozbiljna prica i da idu na kvalitet pa cisto sugestija - neka tanje rezu ove sastojke jer ih bukvalno ima dovoljno za jos jednu picu i bice cista desetka
Što ne reče to tamo,menadžeru,gazdi...ljepše,neko uloži novac,trud,itd.
Nisi ih ocrnio,ali ipak mislim da je bolje da si to na lice mjesta završio,pa odeš sledeci put,ako bude isto...onda i jesu za crnjak.
...
Kako se zove i đe se tačno nalazi ona kuhinja što prodaje gotova jela onamo neđe u zgradama kod malog kružnog toka na Stari/Konik?
Bijah ja juče. Doduše nismo ništa specijalno jeli, capricosa i gurmanska pljeskavica. Oboje bijase odlično i ukusno.
Prije sam uzimao njihove specijalitete za dvoje i to baš lijepo i ukusno bijaše.
Gurmanska juče pozamašan, fino i ukusno meso i slanina. Pomrfrit ručno rezan ako je to kome bitno.
Sve u svemu solidan restorančić. Od mene preporuka.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pitanje za one koji jedu piletinu đe ima da je okey?Imam fobiju posebno ljeti od iste bitno mi je i kako se ispoštuje hladni lanac.Ili više jednostavno se ne može naručiti to meso po restorana jer razlika domaće piletine i ovih je postala jaz nad jazovima.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
U Siciliju je ok piletina,od ovih koje su za svačiji džep ok...
Take&Go Voli mi je manje više ok...kažu da je Cekin.
...
E pazi price za Cekin... uvoznik ispostuje sve procedure hladni lanac i takvog ga proda veletrgovini .... ta veletrgovina odmrzne i zamrzne kokosku par puta. I sto je na kraj Cekin ne valja?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ima Cekin da cuti ko zaliven pa i da pronadje bilo kakav propust jer ce ga lako zamijeniti drugi proizvodjac...biznis
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa kome to Cekin prodaje?Ajde prodaje trgovačkim lancima ođe jel dalje uslovljava iste da mu ne ruše ugled po prodaji nekim smećarima kojima puca Q oće li otrovati nekoga jer jje piletina najosjetljivije mesu iza morskih plodova.
Ništa usmjereno protiv tebe @NetworkMaster nek nam je bog u pomoć što se čini sa mesom i kontrolom istog.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks