Page 343 of 345 FirstFirst ... 243293333339340341342343344345 LastLast
Results 8,551 to 8,575 of 8612

Thread: [TRŽIŠTE] Cijene | ponuda | potražnja

Thanks Thanks Given 
    8,504
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    2,252 Posts

U pravu je Bugan,Pg je rerna i svi to znamo.
    ...

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,435
    Thanked in
    2,600 Posts

Danas je već početak pakla u PG a tek je kraj maja.
    A ni u NK nije prelijepo.

U suštini to je jedini razlog rasta cijena u NK.
    Ljudi ne vide problem u putovanju do PG i nazad.

Idući korak je da ti isti ljudi kupe električna vozila i da im put bude još jeftiniji (ali to je neka treća tema).

Living on the EDGE side

............ ¯\_(ツ )_/¯............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    588
    Thanks Thanks Received 
    1,183
    Thanked in
    868 Posts

Bugi ja bih rekao da je ova god niza sa temperaturom od prosjecne godine pofino za sad

4. The Following User Says Thank You to zubizaretta For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    923
    Thanks Thanks Received 
    1,296
    Thanked in
    614 Posts

a bgmi 1h do PG , pa posle 1h do NK .... svaki dan 2h bacenog zivota to ti pare ne mogu kupit a josh ako radis nedje u jezgro grada pa dok izadjes iz grada dodaj 15-20min.

Svako razlicito gleda na stvari ali mislim da je vrijeme jedina stvar koja ima bas visoku cijenu ali nas vecina isto to vrijeme ne cijenimo
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

6. The Following 11 Users Say Thank You to Stivi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,435
    Thanked in
    2,600 Posts

Quote Originally Posted by zubizaretta View Post
    Bugi ja bih rekao da je ova god niza sa temperaturom od prosjecne godine pofino za sad

Evo i objektivno.

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    a bgmi 1h do PG , pa posle 1h do NK .... svaki dan 2h bacenog zivota to ti pare ne mogu kupit a josh ako radis nedje u jezgro grada pa dok izadjes iz grada dodaj 15-20min.

Svako razlicito gleda na stvari ali mislim da je vrijeme jedina stvar koja ima bas visoku cijenu ali nas vecina isto to vrijeme ne cijenimo
    Upravo zato, kada si odmoran onda i proživiš dan. Kada si umoran, onda ga samo prođeš. Koliko puta samo čujemo koleginice i kolege, samo da se dan završi. Neka bolje je putovati
    Last edited by Bugi; 24-05-26 at 13:42.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    1,668
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Jos ti glava u torbi zbog ludaka na putu. Dzabe neko da mi da stan ne bih gubio 2+ sata u putu i rizikovao svoj zivot.
    Nego vidjite Kips sto cini, na Starom veli Aerodromu, pored Katolicke crkve. I stavili skolu 21 Maj u blizini, a Marko Miljanov kuliraju iako je bliza skola. Nece da pomenu Konik isto kao da smo gubavi

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    487
    Thanks Thanks Received 
    1,987
    Thanked in
    1,121 Posts

Pa blizi je 21. Maj

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Default [TRŽIŠTE] Cijene | ponuda | potražnja

Dva sata puta dnevno je deset sati nedeljno, ili nekih 44 sata mjesecno, što je malo više nego jedna radna nedelja koja se ostavi u vožnju PG-NK.
    Oni koji su rodjeni u Titograd sjećaju se umotavanja u mokre čarsafe uveče kad nije
    bilo klima.
    One koji su došli iz hladnijih sjevernih krajeva i nisu se aklimatizovali razumijem.
    Što se mene tiče, iz garaže doma u garažu na posao, zimi i ljeti zagrijano ili klimatizovano, na isto mi dodje.
    Kad oću da iskočim na vazduh u ladovinu, blizu je Cetinje.
    Hint za ljeto u PG, koga zanima fizička aktivnost, basket na Bemaxove terene pored Morače je OK uveče i kad je paklenik od dana.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Gagarin; 24-05-26 at 21:51.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    487
    Thanks Thanks Received 
    1,987
    Thanked in
    1,121 Posts

A sta cemo za ove rodjene u PG prije no sto je preimenovan u Titograd, ni oni nisu znali sto ce sa vrucinom samo Titogradjani znadose ne znam kako spava ovaj brat od vrucine al mu ovi sto dodjose u PG ne daju mira izgleda, ni da mu je PG djed ostavio

Thanks Thanks Given 
    25,752
    Thanks Thanks Received 
    8,303
    Thanked in
    4,070 Posts

Betonizacija je donijela Titogradu I malo više vrućine

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    202
    Thanked in
    88 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Jos ti glava u torbi zbog ludaka na putu. Dzabe neko da mi da stan ne bih gubio 2+ sata u putu i rizikovao svoj zivot.
    Nego vidjite Kips sto cini, na Starom veli Aerodromu, pored Katolicke crkve. I stavili skolu 21 Maj u blizini, a Marko Miljanov kuliraju iako je bliza skola. Nece da pomenu Konik isto kao da smo gubavi

Nije da otvaram staru diskusiju Konik-Stari.
    Ali na slici je jasno oznaceno dokle je tacno Stari

I bas me zanima koliko je kvadrat u KIPS na Konik

Thanks Thanks Given 
    8,504
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    2,252 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post

Jes sigurno dodatnih 4,5 stepeni,a to je itekako osjetno.
    ...

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post

Betonizacija sama po se i i nije baš toliko. Tamo gdje je najviše građeno Stari, City i Duvanski, bile su ledine bez jednog drveta ili fabrike.
    I kad su nabili gomilu zgrada na takve prostore naravno da su pakao napravili onima koji tamo stanuju. Al kad ima pametnica kojima je tamo prestiž da žive, da im ne kvarimo sreću.
    Da je toplije jeste, a vjerovatno i dva su važna razloga. Prvi su klime, sigurno 100K+ spoljnih jedinica koje izbacuju topli vazduh. I to ne samo u Podgoricu. Bio sam na moru, super mjesto, međutim nisam mogao da spavam uveče sa otvorenim prozorom jer su na dva sprata ispod bile upaljene spoljne jedinice po vertikali. A sav topli vazduh išao gore. Džabe waterfront.
    Drugi razlog su automobili čiji je broj višestruko povećan. Koliko griju motorom, koliko gasovima poznato je.
    Tko leti, vrijedi...

16. The Following 2 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,668
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Quote Originally Posted by 357 View Post
    Nije da otvaram staru diskusiju Konik-Stari.
    Ali na slici je jasno oznaceno dokle je tacno Stari

I bas me zanima koliko je kvadrat u KIPS na Konik
    A ja cu da vjerujem investitorima kojima je samo cilj da prodaju. A narod, isto kao i zene, voli da im pricas ono sto zele da cuju. Pogledaj sta je napisano za lokaciju na prvoj slici
    Lokacija je inace top, ali za neku kucu. Nisam ljubitelj stanova/osinjaka

Last edited by Tripleta; 25-05-26 at 06:33.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,577
    Thanked in
    3,796 Posts

Sjećam se i kao dijete da je bilo vrućine, ali niko klimu nije imao, a promaja je baš pomagala. Bivalo je i preko 40 stepeni, ali kad se čovjek skloni u hladovinu, osjećao je promjenu u temperaturi. Naravno da je više zgrada, betona, asfalta i kola učinjelo svoje. Ali i smanjenje zelenih površina, nezavisno od toga da li su bile zelene ili prazne ledine. Sve i da je samo gola zemlja bila, manje se grijala nego beton ili asfalt. Tamo đe sam ja odrastao ispred i iza zgrade su bile neuređene zelene površine, kola je bilo po jedna na svakih 4-5 stanova, ulica na dvadesetak metara od zgrade imala dvije trake. Sad je sa jedne strane zgrade prolaz za kola asfaltiran, ostalo je ostalo zeleno, sa druge strane je umjesto neuređene zelene površine napravljen parking, ulica sa dvije trake postala ulica sa četiri trake, a kola ima dvoje po stanu, a ne jedna na svaka četiri stana.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    2,872
    Thanks Thanks Received 
    3,473
    Thanked in
    1,556 Posts

Da se nadovezem kratko, vozim za Pg iz dva puta skoro 15god, dok mi je radno vrijeme bilo 14:30, to je i bilo ok, sad do 16h u Pg, pa izaci iz grada sa Tuskog, nikad u dom (ne radim vikend stvarno) i cojek se na to navikne, ali u zadnje vrijeme org sebe ponekad iz Nk da radim, u 16:05 sam kuci, kakva ljepota, spavam do 7:45...
    Jednostavno ne postoji objasnjenje da putovanje od dva sata u bilo kom slucaju moze biti ok sve mozemo nadoknaditi bez vrijeme.

Tu es mon hero.
    Tu es mon héro!

20. The Following 2 Users Say Thank You to no-mercy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,577
    Thanked in
    3,796 Posts

Luksuz je kad je posao udaljen do pola sata hoda od mjesta stanovanja.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

22. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,233
    Thanks Thanks Received 
    8,142
    Thanked in
    3,111 Posts

Ko moze da ne pali auto do posla, do parka za trening, do skole i vrtica, e to je luksuz danasnjice.

Sent from my SM-A566B using Tapatalk

24. The Following 5 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Reko ja odje, kuća je za paraše koji mogu da plate vozača za vožnju đece i familije.
    Lijepo li je dijete samo u školu, na trening, oko zgrade…
    Na posa kolima kad ima planova za dalju akciju i kad je grdno vrijeme. Inače pješke.
    Recimo, iskoči se na pauzu da se dijete povede kod zubara, da se dodje do njegove škole da se vidi kako uči, opravda čas.
    Teško to sa rabotom u drugi graf

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    1,570
    Thanked in
    779 Posts

Griješiš Gagarine, ja živim u kuću i ne plaćam vozača za vožnju đece.

Na 100m od kuće je škola i vrtič, sami tolko mogu preć. Takođe park mi je na 50m od kuće i ne treba ni za to auto.

P.S. Nisam neki paraš pa živim u kuću, a sve mi je blizu...

27. The Following 2 Users Say Thank You to pauki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,104
    Thanks Thanks Received 
    5,757
    Thanked in
    3,323 Posts

Savjet AMU-a donio je odluku o privremenom ograničavanju prijema i reemitovanja programa „Informer TV“, čiji je emiter „Insajder Team“ iz Srbije, na period od šest mjeseci, zbog kontinuiranog emitovanja sadržaja kojim se, kako je navedeno, vrijeđa dostojanstvo crnogorskog naroda, negira nacionalni identitet i podstiče govor mržnje i diskriminacija.

AMU je istovremeno, po službenoj dužnosti, pokrenuo postupke protiv domaćih emitera TV Adria i TV Prva, nakon što su emitovali dokumentarni film „Referendum – priča o izmišljenoj slobodi“, za koji regulator ocjenjuje da sadrži elemente govora mržnje, diskriminacije i osporavanja nacionalnog identiteta Crnogoraca.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    2,032
    Thanks Thanks Received 
    875
    Thanked in
    458 Posts

Kuca veli za parase, e kakva glupost.
    Ja ne mogu zamislit sebe u stan, tona naroda na sve strane, buka vazda gore, dolje, ljevo, desno, tuca za parking mjesto itd..
    Ovako kuca, mir i tisina, prostora za sve, parkinga na pretek. Ne moram ic na Prokletije da zarostiljam itd..

Ti mozda za PG pricas, to ne znam, ali u HN 99% slucajeva je svakome sve na ruku, niti treba paruljina, niti privatni sofer.. djeca mogu sve sama da obidju na dvije noge, od skole osnovne, do zubara, itd.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,289
    Thanked in
    873 Posts

Quote Originally Posted by Shadow'91 View Post
    Ti mozda za PG pricas, to ne znam, ali u HN 99% slucajeva je svakome sve na ruku, niti treba paruljina, niti privatni sofer.. djeca mogu sve sama da obidju na dvije noge, od skole osnovne, do zubara, itd.
    Da, da... Ako vec imas kucu negdje u blizini "svega". Nekome ko bi da se upusti u pustolovini kupovine/gradnje kuce sada trebaju takve ozbiljne pare u Novom da bi se "skucio" i to poprilicno dalje od skole/vrtica/DZ itd. Cijne su nenormalne, tu prica pocinje i zavrsva.

I ja bih vrlo rado u kucni mir i tisinu al' samo za pocetak razmisljanja o tome ti treba barem 150k za zemljiste i to niti u relativnoj blizini skole/dz/vrtica itd.

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    2,032
    Thanks Thanks Received 
    875
    Thanked in
    458 Posts

Quote Originally Posted by beatnological View Post
    Da, da... Ako vec imas kucu negdje u blizini "svega". Nekome ko bi da se upusti u pustolovini kupovine/gradnje kuce sada trebaju takve ozbiljne pare u Novom da bi se "skucio" i to poprilicno dalje od skole/vrtica/DZ itd. Cijne su nenormalne, tu prica pocinje i zavrsva.

I ja bih vrlo rado u kucni mir i tisinu al' samo za pocetak razmisljanja o tome ti treba barem 150k za zemljiste i to niti u relativnoj blizini skole/dz/vrtica itd.
    Pa sta znam, makar za HN, stvarno je sve tuda, a i Blue Line drzi dobre linije tamo vamo.
    Sad ce Igalo dobit skolu, skola na Toplu, Savina, Zelenika, Bijela, par ovih malih skolica ko u Sutorinu npr.
    Prodavnica, banki, posti, vrtica itd.. Stvarno smo dobro pokriveni. Osim za ove sto zive na Krusevice ili Prijevor, jbg ne moze se svakome ugoditi

Ja igrom slucaja imam imanje i jednu staru kucu koju cu rusiti, nadam se za najkasnije 2 godine, pa cu na forumu da izvjestavam sa gradnjom.

Sto se cijene placeva tice, ta cijena da ovuda nisko po obali, ali ima ovih lokacija izvise grada dje je to ipak povoljnije npr Podi, Topla 3, Zelenika ka Kutima, Sutorina dublji dio. A kako je vise svako motorizovan, ne mora se biti preblizu. Tesko da na ova mjesta treba toliko para za plac. Mada priznajem, nisam u toku sa tim ciframa.

Opet, mozda je navika jer cijeli sam zivot u kucu, ali radje bi pravio kucu i na Krusevice, samo da nisam u stan

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,289
    Thanked in
    873 Posts

Naravno da ne treba toliko za plac na nekim od lokacija koje si naveo ali isto tako neke od tih lokacija su bogu iza nogu sto bi rekli te samim tim pada u vodu ono da ti djeca mogu gdje god hoce bez razvozenja.
    Covjece, Kuti? Sutorina "dublji" dio (sretno sa vlagom i zalaskom sunca)? Podi pa da osudim sopstveno dijete da bude u 100% retardiranom drustvu ili bez drustva?

Jedina iole validna opcija od tih koje si pomenu je Topla 3 al' i tu prakticno vise nema placeva a ono sto ima je 150-200€ m2 i opet ti za apsolutno sve treba auto (razvozi klince po cijeli dan).

---

I ja bih radije kucu na Krusevicama nego u stan u centru Novog ali da smo solo supruga i ja, bez djeteta. Ovako *bg, sta da se radi, dok su cijene takve kakve jesu kuca je samo pusti san.

Page 343 of 345 FirstFirst ... 243293333339340341342343344345 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)