Šofru je najteze u ovom vijeku, totalna dominacija Intera nad Milanom, šiju ih po broju trofeja zestoko. Zato se ne gasi na fb, jos ako se osvoji Kup veceras, treba ga cuvat da ne naudi sebi
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Juventus
Inter
Milan
Napoli
Roma
Atalanta
Lazio
Najbolji igrac Intera nece igrati protiv Lacija u finalu Kupa. Misicna povreda
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Šofru je najteze u ovom vijeku, totalna dominacija Intera nad Milanom, šiju ih po broju trofeja zestoko. Zato se ne gasi na fb, jos ako se osvoji Kup veceras, treba ga cuvat da ne naudi sebi
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Psg 5:0 prosle godine ce mu dati nadu u bolje sjutra
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Varas se Kaemse. Sad mu je jedina nada da se Inter kazni ovo do početka jula ako se ne varam vezano za sudije. Ali kako bi tek bio neutjesan kad od toga ne bude ništa i još Milan ne bude medju 4 na kraju sezone,auu.Tek onda bi bas bio blizu da sebi naudi.
A koliko je puta ove sezone najavljivao drugu zvjezdicu za Milan🤣
Kako ce zaspat mrcenik nocas...
Dupla kruna !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da Bog da ih linčovali, buva trenerska od Allegria i ko.ga dovede, izgubi svaki meč na San Siro..koja bruka
Sve im jbm, izbacise me za 4 300e
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Nevidjeno, sta napravise likovi zadnje dva mjeseca, zakljucno za nocas, ja ne znam, sramno, Alegri je pizdurina svjetska piiiii
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Koje su ovo najmeštaljke.
Garant je onaj papak od vlasnika Koma uvalja ko zna koliko para da Komo igra LŠ.
A ovaj Kaljari šugavi ka da im za spas treba su igrali sve im...
A prošlo kolo čisti gol poništio Parmi za 1:1 zbog navodnog ofsajda protiv Koma.
Hahahahhahaahahahahahahah je li realno da odoše u ligu evrope ili šta će već igrat aooo hahahahah
Bruka zaista, treba da smo predmet sprdnje citavo ljeto, alooo, od borbe za titulu, sve prosuse, kako bi mi leceli trener, Leao, ova ***** sto.su dosla, Nkunku, Jashari, sva odbrana sa Pavlovicem ma celu sto nema gram inteligencije fudbalske
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Odavno nije bila ovakva bruka
Opisat vam ne mogu tu srecu kad je zavrsilo 1:2, da sam bio nedje u kafani castio bi je cijelu!
Ja bi šofra nedje izveo sjutra na jednu dobru karadjordjevu😂 Znate li dje je najveća u gradu🤣
Kakva sezona, savrsenstvo. Ja sam zelio samo facu da mu vidim sinoc oko 22:35
Od Intera srece nema u LS ni sledece godine, posprdace nam se s glavom opet neki Bodo, Zvezda ili Dinamo jer sa 5-3-2 ni ne zasluzujemo bolje. Sve dokle god se ZAKONOM ne zabrani formacija 5-3-2 (lazu vas da je 3-5-2) u Italiji, nece biti srece u toj zemlji. Ni reprezentativno ni klupski.
Comu i Napoliju zelim srecu u LS jer su jedni od rijetkih koji igraju sa pravim krilima. A Sari je jedini trener kojeg postujem jer NIKAD nije igrao 532.
Dva najbolja igraca iz Italije, Leao i Jildiz, nece igrati LS sledece godine. PakaoJa bih sva sredstva ulozio u Leaa jer bi to bilo epsko gasenje Milana i da se Inter konacno modernizuje, promijeni formaciju kao svi normalni klubovi i dobije postovanje u svijetu. Ovako svi znaju da ih mogu pobijediti, nemaju strah.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta je fora vise sa ovim debilom Sofrom, kakav je on uopste parametar za navijaca? Poremecen lik, bas treba iskulirati njegove gluposti
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
On je iskompleksirana prženica,koliko je samo puta ove sezone pominjao taj skudeto,pa ova priča o sudijama skoro,koliko se sladio izbacanju intera u drugu ligu i oduzimanje titule itd itd.
Znam da nije lako,Inter je u zadnjih 20 godina dosta uspjesniji od milana kojeg nema nidje već dugo,pa i onaj skudeto sto su osvojili im je Inter svojim glupostima na neki način poklonio.
Ovo će svakako biti veliki udarac za njih,jer bez para iz lige sampiona pitanje je kakva će pojačanja dovesti na ljeto,a ovakvom igrom teško da mogu da se bore za skudeto iduce godine,pa ni tu ligu evrope ne bi osvojili.
Nemojte sto zamjerit,za nas interiste je ovo idealan kraj sezone,dva najveća rivala igraju ligu evrope,a dupla kruna se osvojila,pa teško da može bolje😂
Milo mi je da je Roma usla u LS ali Como je pravo iznenadjenje. Ujedno je ovo i lose za Serie A jer ce oboje a pogotovo Como da budu razmazivani po tom takmicenju..
Nemaju italijani para da budu konkurentni sa englezima,bajernom,realom,psž-om,valjda je to svima jasno. Tako da ovo sto je Inter uradio u ove dvije godine sa finalima lige sampiona je ogroman uspjeh.
Zbog koma mi je milo,mislim da će i oni i roma biti interesantni za gledanje u ligi sampiona,volio bih da je i atalanta tu,ali ne može ovaj put jbg.
Da vidimo sad ljetnji prelazni rok,nadam se da će Inter pogoditi sa pojačanjima,jer sa ovima od ove sezone se bas i nije usrećio.
Ja bih ostavio(a valjda će i ostati) diufa,bas mi se svidja jer ima muda da krene naprijed,nešto slično kao zalevski kojeg su se olako odrekli. Bojim se da napad neće biti ubojit ako se turam ne vrati u staru formu,ne znam koliko se možemo osloniti na bonija,za espozita tek da ne pričam. Lautaro je tu naravno neprikosnoven.
Ne samo napad,interu “furi” i u odbrani,mora se nešto dobro trgovati,mada mislim da će morat i golmana. Prvi sam bio za to da martinez bude prvi golman iduce godine da se ne bacaju pare za golmana makar,ali gledajući ga sad protiv Bolonje vidi se da nije to to.
I ne kažem zbog primljenih golova jer i nisu njegova greska bili,nego se vidi nesigurnost,mada možda bi to bilo mnogo bolje s vremenom. Ali o tome neka brinu ovi iz kluba🙂
Inter je svakako još od devedesetih godinama poznat po dobrim golmanima,valjda će ostati tako…
Di Marko i damfris će ostati valjda,tj. nešto se pominje za damfrisa,ali valjalo bi da ostane,osim ako neko ne bi dao nešto više para za njega.
Sto se veznog reda tiče to je bas misterija,jer je pitanje u kakvoj će formi biti barela,ove godine nije briljirao.
Valjalo bi da zjelinski odigra slično kao ove godine,calhanoglu šta znam,pričalo se o njegovom odlasku još pocetkom sezone,izgleda da će ostati,pa i valjalo bi.
U sučića ne polažem neke velike nade,ali da vidimo,možda me demantuje iduce godine. Svakako ga valja imati u timu,lično će mi ostati drag,jer je postigao onaj majstorski gol protiv fiorentine kad sam prvi put uživao gledao Inter na Meaci🙂
Taj Nico Paz sad nema sanse da dodje, da su ostali peti bilo bi. Milo mi je zbog Tijeri Anri-a koji je suvlasnik Coma u nekom postotku dionica... A sto se Coma kao Coma tice u romanticarskom smislu fudbala mi je milo ali s obzirom da relativno dobro u stvarnom zivotu poznajem i Milano i Como, znam sto stoji iza Coma, tako da mogu i clanak povrijedit' sporadi mene)
Komo će biti kao C Zvijezda.
Da se redaljka pravi i da se nabija statistika na njima.
Ide im Paz u Real a ovo ostalo su raspadi.
A i on je precijenjen.
Do čega je došla talijanska liga kad Komo igra LŠ.
Tuga i opomena.
Mozda i jeste precijenjen ali onakav tip igraca bi legao Interu i ne vjerujem da bi bio promasaj. Uglavnom nista od toga i idemo dalje
Komo kao crvena zvijezda?😂
Neka brate,daj da sačekamo tamo za 5,6 mjeseci,pa ćemo vidjet. Ne žuri🙂
Ado precjenjujes como i komplet italijanski fudbal
Citav fudbal im je u teskom raspadu
Pa i taj inter sto pominjete nije za 16 u LS
Como je tim level salzburg i to je to
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks