Motorom ili nekim četvorotočkašem
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mislim..na ovo mislim.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 19-05-26 at 22:56.
Motorom ili nekim četvorotočkašem
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
E, ali što će Žabljak...![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Što da rečem ako neko sa safrom krene put bilo kojeg kraka Crne Gore ista će ga dočekat a nema kraka Crne Gore đe se nisam osjetila ful dobro.
Jedino me jebe ovaj sužanjsli ćivot u PG..
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 20-05-26 at 00:00.
Imam predrasude prema Žabljaku. S druge strane, znam da bi mi super bilo u ovaj Monte Palm Beach![]()
Ja nemam predrasude ni prema čemu u CG ođe se osjećam ka stranac.Osim kad sam u Nikšić a i tamo se osjećam sve više ka stranac.
Da budem do kraja iskrena jedino sa strancima ođe imam neku normalnu spiku domicilno stanovništvo mi je strano u svim dimenzijama.
Nemam pojma više oko čega se sve ne svađaju i jedni drugima oči vade.
Last edited by Bluemoon; 20-05-26 at 00:54.
Kad bi Dubrovnik bio samo stari grad slozio bih se, al' srecom nije.
Dubrovnik ima toliko toga vise da ponudi nego sto jedan obican stranac vidi u toku par dana. Ajd tehnicki gledano mozda i ne, jer svi imaju svoje male opstine ali je to sve i dalje Dubrovnik (Konavle, Cavtat, Zhupa itd).
Bas radi gradskog prevoza i pomenuh cijenu karte za bedeme, koja je ludacka ako uzimas solo kartu ali ako uzmes Dubrovnik pass sa kojim dobijes i pristupe svim muzejima (i jos neke sitnice) ujedno se dobije i besplatan prevoz (koji je odlican) na tih par dana za koliko uzimas Dubrovnik pass.
Hvala na ispravci na stari grad sam i mislila.Ima a nije daleko i Trsteno botanička bašta i arboretum.
@beatnological jel znaš kakav je ovaj Hotel Maksim u Novi tačnije Meljine ali to je to baš imaju niske cijene sad za ove dane a lokacija mi je okey da se izolujem.
Stvarno ne znam nita imam ikoga da je bio tamo. Ono sto znam jeste da radi odavno i ljeti je full fuliran tako da vjerovatno vrijedi necemu (sudeci po Bookingu).
Okey thanks enivej iznenadi me cijena doduše uz genius 2 sa popustom.Svakako izgleda pristojno a meni treba samo da prespavam za vikend.
Bili smo tamo 2 puta, kupili ga Rusi. Uvijek smo bili u porodičnom apartmanu koji ima 2 sobe. Kada smo došli druge godine mini bar je bio dzabe jer smo stari gosti. Dorucak je bio dobar, naročito lemon cake koji smo kasnije naručili od ruskog kuvara da nosimo kući
Sve je čisto i novo...i bila je normalna cijena. Sve je blizu, uglavnom na ručku smo bili preko puta u tržnom centru gdje je tehnomax i restoran Bar nešto sa super hranom...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Last edited by skodilak; 20-05-26 at 22:38.
E hvala bila sam u onaj ACD izviše nije daleko od njega za ovaj nisam ni znala uskoči mi ponuda daleko niža i od ACD-a.
Taxi Zadar
![]()
Srecom pa imaju Uber/Bolt a i poprilicno dobar shuttle service sa aerodroma (te cijene sa slike su od lukada koji voze sa aerodroma btw).
@beatnological jel se plaća parking danas u HN?
Eno opet račun iz Budve, pivo pet eura i više, ne znam ni ja. Jesam ja lud ili čudak što uzmem meni u ruke kad shedem neđe.. . Valjda je to previše jadno i mizerno za onoga ko plaća ili što... Što se onda poslije žale?
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Pa u Pg je 4e, mora vala tamo biti 1e skuplje
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Ada 5 eura pivo u Budvi je zadnjih 20 godina
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Voznja preko Kotorskih serpentina ide po sledecem rasporedu:
07do14h od Kotora ka Njegusima
15hdo19h od Njegusa ka Kotoru
Ako sam dobro razumio ovo vazi za sva vozila, a ne samo za autobuse kako se originalno mislilo.
Ideja je dobra, da ne bi bilo haosa, ali bez komunalne ili policije da ovo kontrolise bojim se da od ovoga nema nista.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne možeš toliko sati da staviš muriju da visi samo da neko ne bi prošao ne isplati se prije svega.To je bio povremeno tamo poslije krivog mosta ta situacija ali kako nije pomoglo stavili su one narandžaste stubove i trajno zatvoreno skretanje kad su ljudi takvi kakvi su ođe.
Tako da neka fizička prepreka u ovaj slučaj privremeno jer ne može se zatvoriti put baš za stalno.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks