Jusuf Delic i Mili neobicno prijateljstvo izmedju covjeka i lisca
Ima i youtube kanal
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
O ovome smo pricali prije neki dan
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Aoh oa nemojte me zaebavat
https://www.vijesti.me/svijet/balkan...isokih-zvanica
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Riki propô.
Bina je top za politicke konvencije... majstori efekata i svijetla su pali na ovom centralnom ispitu...
Izmedju pjevaca velike pauze bez crnogorskih pjesama a vala ako je zabranjeno mogli su angazovati dj Sharcatonac nesto nespreman
Steta sto Slaven Đukanovic ne odradi jedno sat vremena u njegovom stilu)
Od efekata dim masina)))
Bogme je gadnije bojim se bilo u NK za 13. jul jedne godine bila prisutna baš je gadno bilo.
Ja sam bila u Blues bar ljudi su dolazili jureći nagrđeni od suzavca najgore kad čovjek se misli samo da sve dobro prođe.To mora da je neko instruiran bio teško da bi običan svijet sebe dovodio u takve situacije.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ovo je vjecna ponosna zemlja nasa...ovo je hrabra gorda majka nasa a mi smo njeni sinovi...
Kad stane vjetar pocinje ljeto...
Gledam ih u pripremi pitam se okle su ovi i guglam da ih ne pitam kad kao pretpostavih iz Podgorice.Bubnjevi& Psi grupa.
Neko snima tamo kod železničke, ali se nisam primicao da pitam ko
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Dobar bijaše ovaj bekd iz PG.Jes da Rale veli da je fijasko zbog tako malo publike no nije sve je to legit meni je bitno gledati kako ih je svo vrijeme Veljko Vučurović od srca ispratio i podržao.
@extravaganca daj link za onu temu kako ostaviti duvan bolje da sam tamo postavila ovu numeru no na podforum muzike.U kakvom Q čovjek može bit zbog jebenog nikotina shvatih onaj dan u Novi a Rambo dimi li dimi.
Imam ti ja jedan dobar stari Njemacki recept za to.... Odlucis, prestanes, zainatis se, cutis i trpis dok ne prodje. I ne nadas se da ce proci ni lako ni brzo![]()
Hahaha juče idemo neđe u goste znam da tamo za spas ne bi zapalila i kažem majki moraš me pričekati jer ako me uhvati nikotinska kriza među te smarače bit će gadno.
kćko sam se najela...
nothing comes from violence and nothing ever could
Volim nositi patike bez carapa
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks