Milorad Djurkovic definitivno !!!
mislim da biste jeftinije prosli da e topik glasio "najbolji voditelj na TV-u"![]()
"Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".
Milorad Djurkovic definitivno !!!
Ma svi voditelji su :burp: , i na tv i na radiju.Nisu prirodni u opste,samo kopiraju jedni druge!
Vjerovatno od svega po malo,
mada smatram da su konopi poznanstva kljuchni.
I to ti je jo$ kod vecine pohvalno :mrgreen:
Nije problem nasmijat mu se to sigurno,
meni vi$e predstavlja problem npr to $to cijela fora nije nikako prikladna za tv, a narochito za termin u kojem se emisija daje![]()
Think Different Stay Innovative
ja sam upravo govorio da sam se ismijao covjeku,a niko nije pominjao televiziju PINK.pokusaj da shvatis da je ono sto radi covjek zabava i da je on tu da te nasmije pa i samim svojim glupostima a ne da gledas jeli pravilno procitao i jeli akcentovao.... i da neki mogu na mirisu na daljinu vrh.... bravo..:ass:
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Jelena Bačić Alimpić
Sandra Rmuš
Marija Razić
Ivan Maksimović
Branko Vujisić
Azra Redžić
ima ih jos nego im ne znam imena![]()
Last edited by VincentLaMarca; 26-04-07 at 11:21.
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
Nista se ne cuje.
1.darko Sukovic
2.darko Sukovic
3.darko Sukovic
Pobjednik:darko Sukovic-jednoglasnom Odlukom Zirija!!
Dobro tu su jos:sofro,djurkovic,grgur,svi sa montene,nensi sa atlasa,karadzic sa atlasa i karadzic sa prvoga-kad im cujem onaj naglasak savnicki na jezim se vas-imaaaaaamo,zeliiiiiiiiimo....
Sandra Rmus Gegovic ubjedljivo...
Sandra Rmus zna barem svezat dvije, ne znam kako ona moze biti "ubjedljivo" najgora.
"PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"
Svi sa MBC-a, zatim Bane Zugic :burp: :burp: takodje ne podnosim sa atlas Tv onu sto vodi "I love my car" i onog lika sto ponekad vodi grafite, da li bjese Igor!?
i ja davam glas onoj sto vodi emisjiju o autima,ubjedljivo najgori izbor za takvu emisiju,cura nema pojma i ima grozan naglasak.
Vlado Jovicevic bez premca.Nevjerovatno kako me iritira covek koji se razmece kretenskim komentarima i informacijama a sve u maniru vrhunskog poznavaoca sporta.Indijanac.
Milorad Djurkovic.Bez komentara.
Treceg se ne mogu sjetit...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Bolje da ste postavili pitanje "Najbolji voditelji",lakse bi odgovarali!
Umalo da zaboravim Šofrove horizontale, vertikale, samo nedostaju još transverzale![]()
Još jedna pobeda i titula...
Pa Koje Najbolji Po Tebi?
A kako si namaaaaazanaaaa!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks