kavaci, skaljari
nothing comes from violence and nothing ever could
boze mi ti pomozi kakvi odgovori, ja ozbiljno pitam vi saljete odje ovakve stvari.
Ovako nesto:
Dje god da podjes niko te nece dirati, vidis li da institucije ne funkcionisu, policija ne postoji
Ako si iz Podgorice, podji na Prokletije, Grebaje, sat i po ti treba do tamo preko Albanije. Ali podji na drugi granicni prelaz pored rijeke Cijevne, ne na Bozaj
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ako si pocetnik u vjezbanju probaj na pistu na karabusko , imas i plantaže tuda , onda aerodrom spiro mugosa, nijagarini vodopadi...
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Jel Cetinje fulirano, jel kasno poci?
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Pročitah neđe da je krkljanac. Nikad više ljudi, a da su kolone na ulazu u grad ogromne.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Koji je tablet trenutno best buy? Nešto oko 11 inča ekran a da nije samsungova S serija ili ipad. Nikakav gaming, samo pomalo multimedijskog sadržaja i dosta čitanja dokumentacije.
Ja sam svojevremeno (prije jedno pola godine) sa amazona uzeo tcl nxtpaper 11 plus sa olovkom i futrolom. Bio je nešto oko 240 eur. Po reviewima je bio baš za dokumentaciju. Ja ga koristim za čitanje stripova i tu je super. Za ostalo je isto ok, mislim na video, al je za to ipak bolji ipad.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Pregledaj na ovaj sajt mislim da ćeš tu naći sve info.
https://www.caa.me/me/bespilotni-vazduhoplovi
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ima li neko da mi objasni jer se ovi u markete prave ludi. Da li imam povrat pdva kada u Bingo ili neke druge markete kupujem (trebinje). Tj. ako uzimam čak i samo namirnice za kuću u običnu prodavnicu bilo koju ako je vrijednost na računu veća od 100e da li mi je na granicu potreban samo fiskalni račun ili još nešto moraju da urade. Svaki put kad se obratim kasirki za to prave se ludi nemaju pojma o čemu ih govorim.
Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
Špijuniro golubiro
Ima li đe u Podgorici da se prodaju neodijumski magneti? Ili magneti uopšte![]()
Uzmeš račun preko 100e.
Kreneš ka izlazu i prije izlaza imaš šalter. Ostaviš račun i pasoš (može i LK)
Napre formular i ti potpišeš
Na granicu Bih pokažeš formular da bi ti ga ovjerili.
Idući put kada uđeš u Bingo, dostaviš ovjereni formular na kasi i dobiješ marke.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Da ponovim pitanje:
![]()
Veliš da su baš dobri i precizni? Neće razvalit pola stana samo da uglave vrata pa se ti kasnije snalazi sa drugim majstorima?
Trebaće mi cistjerna vode za bazen. Dje to mogu naručiti?
Isto tako dizalica koja može kadu od bazena da spusti u rupu? Hvala !
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks