Garancija je 10 godina za peljeski most
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Malo vijesti iz orkuzenja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Garancija je 10 godina za peljeski most
Opština je Podgorica, nije metropolitan area Tokija.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Evo su kod mene na selo u zadnjih godinu i nešto asfaltirali 20-30 kilometara. Tako da im ne treba Tokio
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa su za 20 mjeseci asfaltirali 250 km? Ne treba Tokio ali biće da su preorali cijelu CG.
Btw, davno je bila sprdnja sa bivšim terorističkim režimom kad su se falili asfaltom. Sad je to za ponos, vidim.
Hoćeš da kažeš da nisu mogli još toliko asfaltirali u 10 sela PG opštine? Neozbiljni ste.
Da se razumijemo, asfaltiranje je i presvlačenje starog![]()
Last edited by extravaganca; 20-05-26 at 22:28.
Mogli su. Za 3-4 godine. Ne za 20 mjeseci.
I to pričamo o ljudima koji otvaraju 2x200m asfalta bulevara Vojislavljevića za koji su probijeni svi mogući rokovi.
I to pričamo o ljudima koji rade 100m ulice Slobode 3-4 mjeseca preko roka koji je ukupno bio 3-4 mjeseca.
Neozbiljni jesmo ali ni blizu ovih što odlučuju o dosta aspekata naših života.
Ja navedoh primjer za koji znam. A znam i da su u tim krajevima (Zečević) asfaltirali sve što se moglo. Ali dobro, nek bude da ste u pravu.
Ne znam na kojeg misliš![]()
Zečevića...Veruša...
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Evo se neko konačno sjetio:
ZABRANJUJE SE saobracaj svih kategorija vozila u periodu od 25.05.2026. god do 15.10.2026. god svakog dana na dionicama regionalnih puteva :
R-1 od mjesta Krstac – raskrsnica sa R25 (opstina Cetnje ) do mjesta Trojica -raskrsnica sa M-1 (opstina Kotor ) iz smjera Njegusa u smjeru Kotora u vremenskom period od 08.00 do 15.00. casova
R-1 do mjesta Trojica -raskrsnica se M-1 (opstina Kotor )od mjesta Krstac -raskrsnica sa R25 (opstina Cetinje ) iz smjera Kotora u smjeru Njegusa u vremenskom intervalu od 14.00 do 19.00. casova.
jednosmjeran tok saobracaja???
da vidimo sta o tome misle jubriv i ostali...
Ja ovo ne shvatam, valjda je prekomplikovano ili ja sam ekstremno glup.
Prema tome, šta da ti kažem?
Od Kotora do Njeguša se ide od 8 do 15h
A od Njeguša do Kotora od 14h do 19h
Da se ne bi pravile gužve na serpentine.
Vjerujem da će redovno bit ljudi koji neće poštovat ovo,al zato će policija imat posla da piše. Samo da ne fali blokova...
ZABRANJUJE SE saobracaj svih kategorija vozila u periodu od 25.05.2026. god do 15.10.2026. god svakog dana na dionicama regionalnih puteva :
Krstac (opstina KO) - Trojica (opstina CT) u vremenskom period od 08.00 do 15.00. casova
Trojica (opstina CT) - Krstac (opstina KO) u vremenskom intervalu od 14.00 do 19.00. casova.
Eto.
Prema tome, šta da ti kažem?
Put postaje JEDNOSMJERAN.
CDM kaze da je ovo licno naredio Šćepanović...
Ajte, šta zna đetić koja je to opština...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Savim je bilo prihatljivo dok je put bio dvosmjeran i zabranjen saobracaj za sve vece od maloga auta i cao...
Jer i dalje ce bit ljudi koji to nece postovati, i dalje ce turoperateri da probaju da provuku najveci moguci autobus ikad uz serpentine, i dalje ce konstruktori da vezu u kolonu 5 kamiona i dizalicu itd itd...
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks