Ove godine ocekuju milion posjetilaca na bedemima, a samo su u aprilu imali 75.000. Uz cijenu karte od 40e to mu dodje oko 40 miliona eura.
Dok sa druge strane kotorski bedemi koji su neuporedivo ljepsi od dubrovackih godinama propadaju i obrusavaju se. Bez ikakvih sadrzaja na vrhu. Jos su ove godine docekali da ih nesposobne gradske vlasti zazidaju na pojedinim mjestima. Bruka i sramota.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Impozantna je to cifra ali konkretno od solo karte za bedeme ne bude ni blizu tome jer samo budale uzimaju kartu od 40€, cak i stranci uzimaju vecinom Dubrovnik pass koji ukljucuje dosta vise od samih bedema. I nama trebaju upravo takve ponude (gdje je moguce), lako se to onda naplati 30-40-50-60 € itd.
Last edited by beatnological; 19-05-26 at 08:29.
Vala dzabe
CKB i Nacionalni parkovi slave 20 godina nezavisnosti: Godišnje ulaznice uz 50 % cashback-a za sve CKB kartice
https://www.cdm.me/drustvo/ckb-i-nac...e-ckb-kartice/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vala godisnja 13.50 dzabe
nothing comes from violence and nothing ever could
Само кроз главу пролази како је читава држава могла изгледати и функционисати да смо и мало другачији.
After three days here I felt like an Olympic athlete: the Montenegro hotel designed for fitness and wellbeing
https://www.theguardian.com/travel/2...ET8HMXm9HnMELA
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
U Dubrovnik samo ovce mogu da ošišaju.Stranci to svakako nisu no ovi naši balkanoidi.
Gradski prevoz u HR je ful dobar i perfektan moš da se parkiraš izvan ono derem te do gole kože parkinga tamo recimo.A postao je tolika jebena komercijala i vašar da je ostatak Hrvatske za Dubrovnik daleko bolji koju god tačku da s povezom na očima zabodeš.
Ulica Tmushasta i dalje je besplatna. Osim sto je tmushasta.
Aj lagano.
Što je ovo majko mila sto je ovo.
"Malo" pljuješ po CG "malo" po HR JBT koliko providno.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 19-05-26 at 18:55.
Ево и пауки упецан.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Tek kad vidi iz tivta racun od 14 000
FOTO VIDEO
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Pa Izraelcima jadan ne bio kome je proda od Delte pa nadalje.Jel taj smrad kad je Izrael bombardova tad Palestinu kad je bio u redove apostola pod palicom Krivokapića ka Premijera odletio tamo da da podršku izraelskoj vladi i cijela Crna Gora je trebala u blam da padne jer je to ***** na twiter to objavilo?Kad je protesne note uputio jedan iz Palestine što naš neki apostol to objavljuje?
Ali nemaš ti kad od Dajkovića JBG.
Kad sam bio dijete osamdesetih bili smo porodično u Dubrovniku i parking je bio problem, pa smo poslušali savjet domaćice da kola ne koristimo tih pet ili sedam dana.
Kakav je smisao ovih komentara o cijenama, mora biti skupo u turističkom centru. Osim Žabljaka koji služi da se slikaju računi
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nikad moji nisu išli u Dubrovnik ni prije ni u toku rata a ni poslije istog.Ja jednog dana odoh onako turistički.
I to preko Njivica iz Novog.
I tad je to bilo nešto skupo i, aj da kažem, vrsta luksuza. Sad i ja mogu otić jedan dan turistički, samo jedan. A na Žabljak nisam bio...pa taman neđe od početka devedesetih, skijanje ne volim a ljeti što tamo ima... Nema ništa, bez ovi kačamaci i cicvare. Mič'.
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pojma nemaš kakav Žabljak znaš li ti jadan ne bio što ima sve u okoliš.
Znaš li ti što je Durmitorski prsten kakav crni Žabljak.
Pišće, Trsa, Sedlo da ne nabrajam.To DAH oduzima običnim smrtnicima.
Last edited by Bluemoon; 19-05-26 at 22:47.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks