Pa dobro onaj je poziva ratne drugove da otkopaju oružje, Pipun je umjeren poziva da se otkopaju zastave
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
Pi smece pokvareno
Knežević: Nezavisnu Crnu Goru podržava ispod 50 odsto
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ispod-50-odsto
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa dobro onaj je poziva ratne drugove da otkopaju oružje, Pipun je umjeren poziva da se otkopaju zastave
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
Očigledno ima instrukcije da podstiče podjele i tenzije,a ujedno se i sprema za izbore iduce godine,da ugrabi biracko tijelo koje cilja,zajedno sa dajguzom.
Ovakva “iznenadna” histerija se ne može opravdati ni ovom proslavom 21 maja,naručio mu gazda picousti jer je sve jasnije da se Crna Gora primiče evropskoj uniji.
Botun je bio uvod,ali viĐeli su da s tim ne mogu da postignu puno,pa je odlucio da aktivira ove “goruće” teme.
Ogromno razočarenje sto se mene tiče,u jednom periodu mi se činilo da je bolji,ali ovo sto u zadnje vrijeme radi je toliko jadno i bijedno i gadi mi se bas,splačina.
Osjetljiva je tema ali glavni problem je u iskustvu po kojem CG Policija, a ne samo ona ne stigne da sprijeci upotrebu vatrenog oruzja odnosno sam zlocin vec je samo tu da prebroji poginule. Koji su obicno sami, nenaoruzani i uhvaceni u varljivom osjecaju javne sigurnosti.
Kakve su ovo olosi, pogledaj im naslova.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobar je ovaj na 25 min-i to nekako opstaje.
Lele![]()
...
Kako EU i mogucnost dobre zarade promijeni covjeka, formalno od negatora drzave Crne Gore postade covjek sirokih evropskih shvatanja
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...rena-crna-goro
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Mandic u Canu prica o nezqvisnoj Cg i Eu clanstvu.
Jos Milo da se vrati na fabricka podesavanja i pocne da srbuje i krug je zaokruzen.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Bio je nekad neka faca u polje Metalurgije ako čitaš Mandiću posra si se na sopstvenu struku smradu.Dvojica te prate u obezbjeđenje u Akademiju Piva dok šoraš.
Moš muda lizat EU ali ti si realno zatvorenik okružen gorilama koji te u stopu prate ka ti kuma Mila propaliteta na ekonomski fakultet.No si ti daleko u veća ***** od njega upa.
Moram batalit da pratim Tanjug radio.
Jutros cuh da se brat Tamare Nikcevic zaposlio kod Mande u kabinet,ohhh mene
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Been there, done that.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 18 users browsing this thread. (2 members and 16 guests)
Bookmarks