Page 77 of 86 FirstFirst ... 2767737475767778798081 ... LastLast
Results 1,901 to 1,925 of 2126

Thread: 2025/2026 NBA Season

Thanks Thanks Given 
    593
    Thanks Thanks Received 
    1,188
    Thanked in
    870 Posts

Rendl je stari čouker u po

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,144
    Thanked in
    829 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Чудо да се Рандл није појавио. Јбг, Финч прекасно схватио да му Рандл не смије имат већу минутажу од Рида.
    po meni, bile su dvije moguce opcije, a nijedna nije nesto sto je finch praktikovao tokom sezone, osim u trenucima ocaja.
    jedan od tih trenutaka je bio u cetvrtoj - i mozda nije najbolji parametar jer wemby nije bio na parketu - kad je na 4 minuta do kraja po prvi put izveo petorku edwards, mcdaniels, naz, randle, gobert. napravili su seriju 7-2 za 2 i po minuta i dobili utakmicu. ta petorka je morala da pocinje utakmicu, a mislim da su to jedini minuti koje su odigrali zajedno. brick wall, preuzimaj sve ili zona i nek sutiraju trojke preko ruke, ali ne kao sto je gobert pustao castlea da sutira preko njega sinoc sa udobnog rastojanja od 3 metra, #pustiganezna.
    druga opcija je bila da naz ide u prvih 5 umjesto randlea, i da goberta mijenja beringer, koji je u regularnom imao odlicnu partiju protiv wembyja u utakmici koju je gobert propustio. bez goberta nije bilo zastite obruca, to je bilo vidljivo i kroz regularnu sezonu. mcdaniels povremeno moze to, ali ne i ako istovremeno treba da pazi na wembyja.
    opet, ne vjerujem da bi to bilo dovoljno, ali pokusavati iz utakmice u utakmicu isto sa istim rezultatima i pocinjati svaku utakmicu sa -15...
    zato i pomenuh sinoc JB-ja koji zatvara must-win utakmicu sa 2 igraca koji jedva da su igrali do sada.

randle... kada je okruzen dobrim defanzivcima koji ga napadaju rano u napadu i ne moze da ih razgrce 1 na 1, nema sta da trazi na terenu. isto kao i protiv OKC-ja prosle sezone. odlicna sezona za njega, do pred kraj. protiv denvera bio sjajan.
    Last edited by moon safari; 16-05-26 at 17:15.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,604
    Thanked in
    3,149 Posts

Quote Originally Posted by moon safari View Post
    po meni, bile su dvije moguce opcije, a nijedna nije nesto sto je finch praktikovao tokom sezone, osim u trenucima ocaja.
    jedan od tih trenutaka je bio u cetvrtoj - i mozda nije najbolji parametar jer wemby nije bio na parketu - kad je na 4 minuta do kraja po prvi put izveo petorku edwards, mcdaniels, naz, randle, gobert. napravili su seriju 7-2 za 2 i po minuta i dobili utakmicu. ta petorka je morala da pocinje utakmicu, a mislim da su to jedini minuti koje su odigrali zajedno. brick wall, preuzimaj sve ili zona i nek sutiraju trojke preko ruke, ali ne kao sto je gobert pustao castlea da sutira preko njega sinoc sa udobnog rastojanja od 3 metra, #pustiganezna.
    druga opcija je bila da naz ide u prvih 5 umjesto randlea, i da goberta mijenja beringer, koji je u regularnom imao odlicnu partiju protiv wembyja u utakmici koju je gobert propustio. bez goberta nije bilo zastite obruca, to je bilo vidljivo i kroz regularnu sezonu. mcdaniels povremeno moze to, ali ne i ako istovremeno treba da pazi na wembyja.
    opet, ne vjerujem da bi to bilo dovoljno, ali pokusavati iz utakmice u utakmicu isto sa istim rezultatima i pocinjati svaku utakmicu sa -15...
    zato i pomenuh sinoc JB-ja koji zatvara must-win utakmicu sa 2 igraca koji jedva da su igrali do sada.

randle... kada je okruzen dobrim defanzivcima koji ga napadaju rano u napadu i ne moze da ih razgrce 1 na 1, nema sta da trazi na terenu. isto kao i protiv OKC-ja prosle sezone. odlicna sezona za njega, do pred kraj. protiv denvera bio sjajan.
    Налећех на ово. Значи нијесмо једини.

https://x.com/i/status/2055675892374884502
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    193 Posts

Malo je bzv sto jos uvijek ne znamo koje su Edvardsove mogucnosti kad je zdrav.
    Naz rame, Dontej out. Protiv full zdrave i mlade ekipe.

Edvards jes igrao i djelovao dovoljno zdravo, ali on nije imao pluca za pola tih minuta jer sigurno nije trenirao s tim povredama.

I Edvards 70% opet bivalo veci problem od Vembija.
    Vembi ce jos mozda sezonu bit problem dokliga ne stvori par centara da ga bacaju u tribine.
    Tako je i Jokic imao match up protiv svakog jer Ejton odustao od kosarke a Rudi izgradio karijeru na strani pomoci.
    A Vembija ce jos lakse rijesit.
    Nije kosarka 2K.
    Svesce ga na sutiranje trojki a u bitnim momentima eliminisati skrinovima i Gortat skrinom.
    Na kraju ce bit da je glorified 2nd option.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,144
    Thanked in
    829 Posts

ne vjerujem da bi i donte i ant na 100% napravili dovoljnu razliku, jer:

Quote Originally Posted by avet View Post
    Налећех на ово. Значи нијесмо једини.

https://x.com/i/status/2055675892374884502
    upravo sam na to mislio kad sam tokom 4. napisao da je spin iso ball move najmanje lose sto radi. nista sa klipa vezano za napad nije problematicno, ali ove stvari u odbrani su horor i bilo ih je jos koje nisu zavrsile kosem. a ako trener to ne moze da prepozna i siri ruke pored aut linije, onda je poprilicno i do trenera, koji odlicno zna da silji pisu na mladjim igracima i izvede ih iz igre posle prve promasene rotacije u odbrani. zato rekoh visoka postava i sve se preuzima, nema nije moj igrac. sta ima da jurcaju za bekovima na 12 metara od kosa i upiru u presing kad su vec puni licnih. opet, trener.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    193 Posts

Kakva utakmica Dream v Aces

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,144
    Thanked in
    829 Posts

sta se desava? ja se cuvam za fever i lynx do sedme cavs - pistons, da se ne overdoziram.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    193 Posts

Nekom ludom serijom se vratise i preokrenuse, povedose 1 razlike, serija valjda bila 20-2, tako nekako, i neka borba za loptu u cosku, ja mislio oni u autu se vuku za loptu, skroz se prebacio na muskarce.
    A ono dvije zene po 170 maks stale u kvadrat. podbacivanje, Ejsis dodjose do lopte i legendarna Celsi Grej za vracanje vodjstva i posle ona odigra odbranu za te 3s prostale.

Ali ne pamtim kad je kod zena preokretana tolika prednost u 4/4, a da je tim sampionskog kalibra.
    Na kraju bi neuspjesno. Ali ocigledno Dream ima sto da ponudi.
    Steta za ovu Rivs sto je dovedose, to je najgori igrac na svijet.

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,604
    Thanked in
    3,149 Posts

Оно кад ти одбрана не ради а напад и немаш, па те дивљи Кливленд води скоро 20 разлике.

Ален и Мобли се ноћас играју са њима.

Него знамо да се ово доста лако достиже, само да се пробуде.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,604
    Thanked in
    3,149 Posts

Game 1 MSG. Kao da ih nijesam mjesec dana gledao. Cavs ce nam doci puni samopouzdanja. Harta flaster na Micela pa kom opanci kom obojci.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    193 Posts

Kako je serija odmicala Kejd izdusio.
    Fizicki. Bas nije mogao da prati u odbrani.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    193 Posts

35 vodis i vracas glavnog igraca u igru, a za par dana pocinje nova serija.
    Dje je granica, 37 na 8 do kraja pa da znas da je pobjeda?

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    193 Posts

Pade micel taman da sjebe nesto u nozi i tad sew trener sjetio da ga izvede hahahahaha
    35 razlike
    Je li da se prebaci granica, poboljsa statistika igracu, ne znam, ali ove stvari nikad prije nisu bile.

Nije ga izveo hahaha
    Last edited by Bruda; 18-05-26 at 03:42.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    193 Posts

Imas elisa i portera, pruzis im malo vise povjerenja, drzis ih ukljucene, valjace...
    Ti muzes glavne igrace kod 35 razlike do 4 do kraja, imas mec za dva dana.

Cudi me da niko ne napisa, moglo je bit da ne saznam.

SGA MVP.
    Jokicu srebrna medalja, ali sija kao zlatna.
    Jokicevi navijaci nezadovoljni navikli na zlato.

Elem, je li realno da je odje imalo navijaca Toronta zbog Rajakovica, a niti jednog sto navija za Cle zbog naseg trenera na klupi? o.O

Thanks Thanks Given 
    884
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Ti si ljubitelj i navijač Omara i samim tim vrijedis kao hiljade.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,604
    Thanked in
    3,149 Posts

Сјутра никако да дође.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    193 Posts

Dvije ekipe sto sutiraju trojke, koga usere dobija.
    Jedino Kesl moze vazda probit i poentirat na obrucu, bas ima tu old school igru oko obruca.
    SGA ako ga puste i ne diraju, dobar je i on blizu kosu.

Vembi nista ne igra. Ufatio je neke skokove jer ovi igraju small ball, par mu i nadodali kako to i biva, ostalo samo smeta na parketu.

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,604
    Thanked in
    3,149 Posts

Harper je pravi baller.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,144
    Thanked in
    829 Posts

'vamo victor, 'vamo pobednik. kakva partija carusa, kako god se zavrsilo.

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,604
    Thanked in
    3,149 Posts

Wemby is a major problem.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    193 Posts

Sto znaci ono sutiranje trojke s 10m a 3 si dolje?
    Procenat realizacije takve trojke kod solidnog sutera je oko 20%, da je sutne sa linije oko 40%.

Śečate se kad Best Eva pogodi frljoku iz daljine i napravi se hajp ni da pogadja svaki drugi klac sut?
    Best Eva je nakon toga promasuo gotovo sve suteve s distance, ali ih i dalje uzima i ukopava ekipu.

Cini mi se da ce i ovaj idiotski sut ima slicne posljedice.

Thanks Thanks Given 
    347
    Thanks Thanks Received 
    804
    Thanked in
    488 Posts

Retardiran šut vazda bio i ostao, pogotovo u trenucima kad juriš rezultat pred kraj utakmice.
    Više sreće no pameti.

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    466
    Thanked in
    294 Posts

Sve istina i u pravu ste, ali... pogodio je. Što ćemo mu sad? Isto je bila fina situacija (da ne kažem besmrtnu "to su njegove pozicije!"), uhvatio loptu u ritmu iz laganog dotrčavanja, namjestio se, niđe nikoga oko njega niti su očekivali da potegne, on je visok i šut mu liči na katapult pa je onda i velika distanca manji problem. Pogađao je on to i inače, nije baš da nikad ne šutira sa deset metara. Kad izgleda kao da je bez napora, a izgleda, nije to toliko loše.

Smije li se reći da je odsustvo Foxa zapravo dobra stvar jer to znači više minuta i šuteva za Harpera? Momak ubija i već sad mi se čini bolji i od Castlea i od Vassella i od Foxa. Nego NBA i njihova idiotska logika i nepisana pravila, a on ruki, a hijerarhija u timu i slične pizdematerine.

Dobro je što je dobio San Antonio, neka ide u 7, neka bude serija za sva vremena.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    193 Posts

Nije to koliko on ima tijelo i snagu da je nesmetano opali s istom kontrolom ko blizi sutevi, koliko tu fizika stupa na snagu, neka bude po obrucu lupi jace, mnogo vece sanse da isklizne u odnosu na blizi sut kad ce i te sto su po obrucu biti kandidat za ulaz.

A sto znam to za 7, nisu ih slucajno 4-1 u regularnom dijelu.

Ako cemo pravo najbolji igrac OKC u ove dvije postsezone je Karuzo, nedraftovani fizikalac.
    Samo je bilo potrebno da se pojavi iole talentovana mlada ekipa sa IQom.

Morali bi mnogo vise da igraju Ajzeju da imaju neki match up sa Vembijem, a onda to nije ona njihova kosarka zti lomi protivnika.
    Ajzeja mi je mozda najsimpaticniji crnac u toj ekipi. Ovi ostali sve neki svileni.
    Lu i Ajzeja.
    Last edited by Bruda; 19-05-26 at 12:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,144
    Thanked in
    829 Posts

30+ sec, otvoren sut, odakle god, da je uzeo jos 2-3 koraka, preuzeli bi ga u odbrani i ne bi imao dobar sut ili vremena za 2 za 1. ili bi krenuli sa fauliranjem kad bi se spustili ispod 20-ak sec. i da je promasio, i dalje imaju 2 za 1 ako odigraju odbranu. ili bi se krenulo u penal-zavrsnicu. da nije ubacio jedno 15 ovakvih trojki ove sezone, pa i nekako. i gori suteri od njega pogadjaju ovaj sut u solidnom procentu.
    isto sam htio da napisem za foxa. mislim da bi ga lakse cuvali nego harpera, da ne pricam koliko je harper bolji u odbrani, posebno na shaiju.
    nemam konja u ovoj trci, ali mi je zao sto OKC nije dobio, zbog carusa i svih neopevanih NBA hustlera i kultnih heroja. ne mogu da svrstam manua u tu kategoriju, ali ono je bio cisti manu agent chaos masterclass na obije strane terena.

26. The Following User Says Thank You to moon safari For This Useful Post:

Page 77 of 86 FirstFirst ... 2767737475767778798081 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)