Last edited by hercules; 18-05-26 at 14:15.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kako ono kazu ti isti sto su izlazili pojeli su baljegu i to sa merakom... ali sad imaju sprave da treniraju ti glavni bukaci... kako li svi imaju cijenu veliki seratori
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako brzo prodje 20 godina...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neđe sam na dnu ove slike, po sredini, tačno iznad ove crvene trake![]()
Niko sem par korisnih idiota nije izlazio ni na Ljubović, ni na Sinjavinu ni bilo đe drugo rad prirode i sličnih rabota, no su se angažovali za partije koje su ih posle toga udomile.
Zato sada za iste stvari više ne prdoklače, no ih je umirnjalo uhljebljenje.
Sjetiće se mlađi višenedeljne prdnjave Vijesti “Neću baru, hoću Taru”.
Sad kad je potapaju Dodik, Vučić i Mandić, a ne Milo, umirle se sve sysice.
Tko leti, vrijedi...
Najljepsi dani u zivotu su mi bili taj maj 2006e ili bila mladost pa je sve ljepse bilo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ne bih da budem parti brejker ali ne znam sto imamo da slavimo.
Nevini ljudi umiru jer nemaju para da plate privatnika no cekaju mjesecima na specijaliste i operacije, a onda je prekasno.
Djeca nam se zaglupljuju u skole i fakultete.
Betoniramo jace nego ikad, unistavanje zivotne sredine nikad gore.
Javni sektor nikad brojniji, 682 ministarstva, 5000+ sluzbenih auta.
Saobracaj nikad gori, ginu ljudi od pjanih i drogiranih.
Ne postoji ama nikakav plan da se ova anarhija rijesi i da drustvo prestane da puca po savovima.
Ali zivi se bolje nego ikad. Cvjetaju nenamjenski krediti da se skrpe kucni budzeti i sopinguje, da se pokaze raskos. Spolja gladac, iznutra jadac.
Dae vjecna
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Jbg samo gore bi bilo da je drugacije, bolje sigurno ne bi
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Naravno, ali politicari ubiraju poene ovim opstenarodnim slavljem, i zato ne bih ucestvovao u njihovom slavlju.
A mogli smo i 91ve bit nezavisni, al tada ovim istim koji slave to nije bilo u interesu. Samo jednom nam se sa DPSom poklopio interes, a to je ta 2006ta.
I neka nas ovi nesrecnici uvedu u EU za dvije godine, da ne zayebu nesto, pa da se gonimo odavde. Horde azijata i afrikanaca ce ovo lijepo parce zemlje nastanjivati za 10ak godina.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ja sam bila u vozu sa kumom za Beograd kad su raspalili vatromete i pita ona ko slavi.Reko nemam pojma da mi otvorimo pivo ko god.🤌
I bez tog referenduma bi se Crna Gora odvojila od Srbije u jednom trenutku prirodna situacija.
EDIT:
Ali nije normalno da spucaš 2.6 miliona za proslavu to je baš vrijeđanje inteligencije.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 18-05-26 at 14:52.
Kako su se na forumu cekali rezultati... I onda pakao narednih nedjelja, na i van foruma, oko rezultata. Kako je bilo dosta zatezanja, nekako mi se cini da je dostina ekstremnih DA postala mnogo umjerenija, a da je jos veci broj NE odustao od zajednice i prihvatio rezultate.
A neki se nisu opametili ni poslije 20 godina
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ja samo pamtim da mi moji nisu dali napolje jer su ocekivani neki neredi![]()
Ја се сјећам како се кутије из Рожаја чекале. Ни да је злато из Fort Knox-a било.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Retardirani likiz DPS dobio 5 godina.
Umjesto da kao ljaljaši promijeni zakon i sada isto to zakonito rade, za što je ovaj osiđen.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...godina-zatvora
Tko leti, vrijedi...
Ma, cisti progon
nothing comes from violence and nothing ever could
Kad nevine ljude progonis pa ti se malo slomi o glavi... a nevini dodjose na vlast
Nevini tuze, mi cemo to da placamo, mislite o tome
nothing comes from violence and nothing ever could
Слабо смо ми икад невиних имали у државној хијерархији....ева.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Last edited by joni; 18-05-26 at 16:29.
Politicarima vise nije nevin ni analni otvor a kamoli obraz
There are currently 17 users browsing this thread. (2 members and 15 guests)
Bookmarks