Pa nije da se išlo u masovni, organizovani lov na vozače gradskog.
Zaboravljas da je Podgorica u CG tek od 1879, a sjever cak od 1912. Boka od 1945. Mozda je u tim krajevima bilo Srba i bez uticaja Beograda. Kao sto ima Bosnjaka kojima predstavnica u parlamentu kaze da im je Bosna maticna drzava.
Sto se tice raspolozenja u Podgorici, nema toga ko u toj istoj Podgorici nije dozivljavao neprijatnosti. Ubiju se zbog parkinga ili neke druge obijesti. Kako je vozacima Gradskog kad im zafrljace kamentinu ili kad se biju po ulici jer ne mogu da prodju autobusom od tih istih Podgoricana.
Turci nisu bili ni jednom ugrozeni, a ono izvjestaceno mitingovanje po ulica je bilo simbol nemoci.
Pa nije da se išlo u masovni, organizovani lov na vozače gradskog.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kakav si ti majstor. Pa oćemo li podgoricu da vratimo Turcima? Kome ćemo Boku? Uporedjujes vozače autobusa sa organizovanom hajkom na turke u podgorici,crnoj gori haha.
Nisu bili ugrozeni vala,samo su im razbijali radnje i vidjeli smo šta još.
Ne znam sto će meni da raspravljam s tobom uopšte,no na ovom forumu je nažalost ostalo malo ljudi s kojim bi se moglo normalno vodit diskusije,a da ne spinuje kao ti,botuje ili slično. Poyy.
Čudo jedno kako većina nikad nije primjetila DPS bota, samo ove DF/SNS
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
... pare nisu isplacene ... tako da sezona lova nije zavrsena... a narucilac ko zna mozda pije kafu sa njima...mozda je u zatvor ...
Nije ovo lose nimalo za edukaciju omladine da vide da je bavljenje visokim kriminalom samo ugovor na odredjeno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dps priča nema prođu, sns vlada i u Srbiji i u Crnoj Gori. Neke lažne tvrdnje pokušavaju da se onako rekreativno provuku kao normalne i istinite, kao nešto što se podrazumijeva i što ne treba da se preispituje. Sa druge strane, imamo samo a nisi se bunio kad je bio dps. To ne zahtijeva neki specijalni odgovor, rekao bih. Na stranu dps botovi, koliko mogu da budu kvalitetni kad su i dps poslanici i dps funkcioneri ili retardi ili bezlični i nepamtljivi?
Jesam ja ako se sjećaš i napisala javno.Ista ti je to kuhinja.Ali,ova ga baš prećera sa operacijama vjeruj ovo palamuđenje od Kulina Bana i udaranje na nacionalna osjećanja na tako perfidan način još ne sretoh na forumu.Tolika doza perfidnosti i pakovanja u folije sa deset slojeva sa operacijom teške manipulacije to samo može neka obuka da odradi u štabanerije.
Mislim da je suvišno pominjati koliko sam bio protiv sdRpsa i na forumu i privatno,ali doslo je vrijeme kad se s njima moram sloziti za neke stvari i pritom ne mislim samo na ove identitetske teme.
Naravno,opet ih ne bih glasao. Ne pomažu tu ni botovi i njihovo botovanje,ali ovo sto rade ovi sns i njihove podguzne muve iz crne gore mi se još više gadi,pogotovo u posljednje vrijeme.
Srecom,polako im odmicemo i primicemo se evropskoj uniji,a oni neka rade i jade kako god oce.
Pa ni onaj `pogrom` nije bio nesto masovan, a vjerovatno je jedan od rijetkih ako ne i jedini kojeg je obezbjedjivala policija. Ne iznalazim opravdanja ali ne treba bjezati od usuda zivota u Podgorici. Bio je i onaj Srbijanac nastanjen u CG koji je trebao da postane valjda sef neke pijace. Digla se kuka i motika zasto on, a ne neko nas.
Polinezija gospodo.
Jes, to je isto kao vijanje Turaka po ulicama, lomljenje prodavnica i postrojavanje po zidovima... Da, ne pravim razliku između razularene pravovjerne rulje i policije koja ih nije spriječila i koja je i sama radila u skladu sa histerijom.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Austrija sve više tone u fašizam tako da je Slovenija prestigla i njih i podosta zemalja u EU koji su patroni Berlina.Za razliku od Hrvata koji histerišu po EU parlamentu Slovenci znaju što oče i što neće.Skovali zanat u SFRJ.
A i planski su razvili poljoprivredu nisu uništili sela tamo je živjeti na selu gospodski.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 16-05-26 at 18:05.
Po ovoj listi, prestigla.
Gleda se dosta stvari, ne samo plate.
Očekivano trajanje života, javno zdravstvo, socijalna politika, životna sredina (tu su Slovenci šampioni EU, vjerovao ili ne), bezbjednost, kriminal (biće da nisi skoro bio van centra Beča)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Slovenija je raj naspram Njemačke, Austrije, VB i sličnih.
Nema vjerskog fanatizma, strateški čuvaju poljoprivredu i svaki komad zemlje.Nemaju centralizaciju.Ekologija im je ne samo na papiru.Jedni su od nezavisnijih što se tiče direktiva iz Berlina od odnosno USA što će reći i u uniji imaju svoje JA.A pokazalo se da su imali i kad su vidjeli kud SFRJ vodi.
Last edited by Bluemoon; 16-05-26 at 18:13.
Medeni napada Vucica ... Vucic malo nervozan ... svasta aj sto gori Medeni ove nase IQ90 nego dje nadje Vucica i ovaj mu odgovara... BIA vjeruje da je Medeni prava stvar))
Mozda Vucic padne zbog Medenog... pada i Bojovic...
Last edited by NetworkMaster; 16-05-26 at 19:28.
https://www.facebook.com/share/v/1BFKKYLQWm/
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Koliko je to ***** politički ubilo ljudi.
Da bi se održa ma vlast.A tu sere o o Montenegro i 2006.To ***** treba prosto ignorisati ne podržavam ni odgovor našeg MVP nek se bave što im je posao a ***** su trebali da izignorišu.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks