po meni, bile su dvije moguce opcije, a nijedna nije nesto sto je finch praktikovao tokom sezone, osim u trenucima ocaja.
jedan od tih trenutaka je bio u cetvrtoj - i mozda nije najbolji parametar jer wemby nije bio na parketu - kad je na 4 minuta do kraja po prvi put izveo petorku edwards, mcdaniels, naz, randle, gobert. napravili su seriju 7-2 za 2 i po minuta i dobili utakmicu. ta petorka je morala da pocinje utakmicu, a mislim da su to jedini minuti koje su odigrali zajedno. brick wall, preuzimaj sve ili zona i nek sutiraju trojke preko ruke, ali ne kao sto je gobert pustao castlea da sutira preko njega sinoc sa udobnog rastojanja od 3 metra, #pustiganezna.
druga opcija je bila da naz ide u prvih 5 umjesto randlea, i da goberta mijenja beringer, koji je u regularnom imao odlicnu partiju protiv wembyja u utakmici koju je gobert propustio. bez goberta nije bilo zastite obruca, to je bilo vidljivo i kroz regularnu sezonu. mcdaniels povremeno moze to, ali ne i ako istovremeno treba da pazi na wembyja.
opet, ne vjerujem da bi to bilo dovoljno, ali pokusavati iz utakmice u utakmicu isto sa istim rezultatima i pocinjati svaku utakmicu sa -15...
zato i pomenuh sinoc JB-ja koji zatvara must-win utakmicu sa 2 igraca koji jedva da su igrali do sada.
randle... kada je okruzen dobrim defanzivcima koji ga napadaju rano u napadu i ne moze da ih razgrce 1 na 1, nema sta da trazi na terenu. isto kao i protiv OKC-ja prosle sezone. odlicna sezona za njega, do pred kraj. protiv denvera bio sjajan.

Reply With Quote
Bookmarks