Eo vidj, ovaj bio u ziks prosle god, pakao
nothing comes from violence and nothing ever could
E od tog vaspitanja i kreće sve ostalo, pa i ponašanje u vožnji. Koje je katastrofalno i svakog dana sve crnje. Naravno muška bahatost prednjači, ali stvarno sam negativno iznenađen kako se pripadnice ljepšeg pola ponašaju za volanom. Nije mi nekako išlo da u ovom konkretnom slučaju napišem dame (čast izuzecima), jer to ne da nije damski, nego riječi nemam.
Sistem je s druge strane nemoćan. Jer kad bi se ozbiljno krenulo sa prevencijom i sankcijama, bez izuzetaka - ovi degenerici bi silom na sramotu morali da se prevaspitavaju.
Meni su žene nepredvide te sorte degenerika u saobraćaj ono u stilu jesam pošla il' sam došla i kud sam pošla.A i histerija im nije strana.I očekuju pri tom da ih svako svuđe pušta a ne bi pustile nikoga kolika im je banja u mozak.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Kladim se da nece dobiti preko 6 mjeseci zatvora.
Prema tome, šta da ti kažem?
Da a sudjenje ce trajati 10 godina.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Koliko sam cuo od ljudi koji su se zadesili na mjestu udesa kad su vadili ovoga iz drugog auta da mu je izjava bila "samo muziku da utulim" ovo je nevjerovatno da policija svaki dan privede grdilo nasmrkanih i pjanih vozaca i da im to predstavlja svakodnevnicu kaznjavanje po hiljadu eura i eventualno simbolicni zatvor niko da priupita toga nasmrkanog ko mu prodaje dopove i slicno.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pucali su kad se rodio
Na fabijinu sliku nijedan mi ne lici na obradovica. Ali ostaje da vidimo
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Vidjoh nedje neko okacio sliku taksija.
Ovaj je isao preko 150 kad je uspio onako da ga masakrira.
Auto je zavrsilo tik uz bivsi AND1, udareno u desnu stranu, znaci taxi je isao iz pravca grada. 30 metara od mjesta udara sigurno.
![]()
Last edited by Apolo; 16-05-26 at 18:53.
I ponovo ce ga pustit dok ovaj ima para da placa kazne. Mjesto da mu se trajno oduzme vozačka dozvola i da se stavi pod posebnim nadzorom. Ovaj pravosudni sistem je zastiđe ove mrčene drzave. Sreca u ovoj nesreci da neko jos nije stradao
Last edited by Giile; 16-05-26 at 18:59.
https://rtcg.me/hronika/845142/janju...aobracaju.htmlU Dnevniku se čulo da je vozač BMW koji je izazvao nesreću jutros u Moskovskoj ulici u Podgorici sa smrtnim posljedicama imao preko 1,4 promila alkohola u krvi
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ovaj nacelnik je Genije... mirno spavamo zadnjih 20 godina dok on kolo vodi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Janjušević: U prvih četiri mjeseca 19 stradalih u saobraćaju
Prosle godine 11.
https://www.cdm.me/hronika/janjusevi...-u-saobracaju/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Interesantno kako niko ne objavljuje ni inicijale ko je izazvao udes sa smrtnim ishodom. A nekad puno ime objave a da ne prođe ni po ure, raspad od države.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Kako su iskrivili ovaj ulaz u kruzni bice izvrcanja.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Pa nije kruzni da se ulijece u nj
Jedno pola godine i eto ga u novi BMW opet
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Kakav naslov sve im ***** i
Na nesreci uzimaju share skaljarski medij
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Je li ovo i drugi putnik preminuo?!
26 godina momak....
A brate ne bi mi ga iz Spuža izlazio da se ja išta pitam....
Kako se vijesti nižu ispod njegovog imena, on je već tamo bio iz par puta.
Koliko god da ga zatvore, familijama to ništa ne znači.
A ovih karijernih kriminalaca koji bahato voze imamo koliko hoćeš po gradu.
Sistem ne funkcioniše. Srž problema koji nijedna kazna neće riješiti dok se sistem na promijeni.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks