Smije li se ovo uzet? Pise Made for US (unlocked)
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja sam sad kupovao preko Amazon.uk i Amazon.de uvijek platim 10 eur minimum kad mi distave. Knjige su bile u pitanju. Mislim da je preko američkog amazona 'no import charged'
Je li na IHERB i dalje za Crnu Goru da dhl naplati 25 eura dostavu?
I kod mene 22.4. ne mrda sa carine
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Vidim da se svašta naručuje, pa me zanima da li se nekome desilo da dođe do oštećenja osjetljive robe u transportu?
Konkretno npr grafičke kartice su jako popularne za online kupovinu...
Sent from my moto g56 5G using Tapatalk
Zar dhl ne donosi sam nezavisno od poste, tj ne preuzima se u posti? Bice je to tebi stiglo obicnom postom...
Je li kakav praznik u Kinu?Ili su poceli da nas ignorisu?
Narucih tri stvari s aliexpresa, sve od razlicitih prodavaca, ni jedna stvar nije poslata, nego mi je aliexpres refundirao...
Izmucih se da nadjem opet od drugih prodavaca, opet kupih, i evo imam 2 sata do automatskog refunda jer nije poslato.
Neke sitnice su u pitanju, nije nesto sto ne moze da se posalje...A i profil mi je uredan, ne bavim se reklamacijama i skemovima ka pojedini na temu
Meni stiže paket koji je bio zaglavio 22.04.
Jedno pitanje. Poručio sam dvije knjige preko Amazon.uk hardback 50 eura. VAT: 00 SAMO ROBA I SHIPPINg.
TEK pošto je paket poslat, tracking je ispao samo brojevi DHL EXPRESS( ja sam mislio da je obična dostava)
KONTAKTIRAO SAM AMAZON, KAŽU DA JE DOSTAVA PLAĆENA DA TO POKRIVA AMAZON.
Je li to tako??? 25 eura je dostava preko dhl express ( iz prethodnog iskustva) . Poslao sam mail DHL u Pg.
Last edited by gaga24; 21-05-26 at 15:35.
Sta bi bilo najpametnije izabrat, a da mi se ne izlupaju neki ludacki torskovi spediterskih usluga?
Nije mi zurba, vrijednost robe je 109e bez slanja...Robot mi napisa da fedex uzima blizu 50e za spediterske usluge + pdv + carina....znaci oko 210e, sto se ne isplati onda
![]()
Sve samo nemoj fedex
Mene su prošle godine odrali bili za neki aditiv od 20e, izašao me 80e
mozda najbolje international post? ako bi to stiglo u nasu regularnu postu?
Uzmi DHL, najbrzi su, standardno naplacuju, najmanje im na carinu roba stoji. Ako na paket ima zakacena faktura i vrijednost, samo ce te zvati da ti kazu da imas postu i da se placa toliko i toliko
Fedex je pakao, sta god da uzmes, moras da im saljes papire, cekas i nedelju dana nekad od kad im sve dostavis.... bas lose iskustvo
Njak Njak Njak
Je li ko što poručivao preko Aliexpress Selection standard? Uzbekistan pošta, od 14.5. ne mrda paket
Iskocilo mi je na tiktok da na svaku posiljku placamo 3e, wtf? Ajde neka peticija ljudi.
Vazi u EU.
A peticija ce bas pomoci…![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks