Imam vala i rodbine, kumova i prijatelja po Srbiji, misle o nama kao i ja recimo o njima, bratski i najbliži narod. Ako imaš i ti nekog i razmišljaju kao Vučić, Dačić & Co, žao mi je, zbilja.
Sent from my 17PM using Tapatalk
10% od 6 miliona stanovnika je 600.000 tako da vrlo moguce da si naletio na one koji drugacije razmisljaju. Ja tvrdim da 90% njih misli da su crnogorci Srbi, da je Zeta prva srpska drzava, Njegos Srbin i slicno. I pozicija i opozicija. Ti si odlucio da se pravis lud i no problem
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 15-05-26 at 08:24.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
E svašta u zemlji se dobar procent brat s rođenim bratom je posvađan i đe i dalje ima krvne osvete najbolje se baviti što misli narod iz Lajkovca.Ili Kruševca.Ali dobro sve će to 2.6 miliona za Rikija i gej tribute vidim i nove momente 21. maj riješiti.Zavidim Srbiji što su nas se oslobodili bez referenduma vidječemo koliko će ovi naši obrnuti za Exit još ni primorje nisu sredili za sezonu a ne za taj događaj.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Iznerviralo ga je izgleda saopštenje mvp-a
https://borba.me/ekskluzivno-na-port...a-u-11-casova/
Чуш Гордан Стојовић 23 путовања.
CGO: Najviše koštala putovanja Stojovića, Pejović, Stjepovića, Popović…
https://www.cdm.me/politika/cgo-najv...ovica-popovic/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Obratice se javnosti CG? Mislim da javnost Cg zabolje q za njega.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Тек ће почети да захуктава. Упрли су идентитетска питања на сва звона ових дана. Плаћеници не патишу са причом.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
"Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti Crne Gore ekskluzivno putem portala Borba u 11 časova."
Ibarhimoviću nesrećo.Znači MVP se prepucava sa Vučićem a one tamo može i neka zalutala raketa da pogodi, ovi neki možda fasovali virus na onaj kruzer sve pod kontrolom.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Moja domovina...tj ministarstvo mene pazi..
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne pazi ih ni ministarstvo ni kompanija
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je stvarnost u stvari pa nek se narod kolje ko je Srbin ko Crnogorac ko Bošnjak ali kad odete neđe sa istim pasošem iz iste države mogu gusari da vas otmu ili šta već sve u jebene situacije može da se desi ka da ni taj pasoš ni državu nemate.
Od kad je Vucic ono izjavio, nikad jaca propaganda na drustvenim mrezama. Sto znaci da mozemo svake godine ocekivati tenzije dokle god se proslavlja obnova nezavisnosti. Kad prestanu sa obiljezavanjem nece biti provokacija, znaci moramo da budemo poslusni
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dobro je što nema naroda koji se prima na ovo..a bravo![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zaghovna se
https://x.com/i/status/2055213519440675282
Elem, zakleo bih se da se gledaju analize i da je i pored upiranja SPC, Srbije i ostalih zainteresovanih strana, vrlo mali procenat glasača koji sanjaju srpski svet i ostale nebuloze a da je mnogo veći rezervoar glasova među onima koji nemaju ništa protiv što nismo izborna jedinica u SRJ pa smo sad počeli da se šklepamo, jer izbori 2027...
Ima jos jedno ludilo ... albanizacija bosnjaka)) tako da je ovo sve kolektivno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ooooo to sam i ja primijetio, agresivna online kampanja pod palicom Ismeta Azizija koji oce silu na sramotu da albanizuje Bosnjake. Ali je dozivio fijasko jedan njegov novinar kad je posao na Pešter da pita seljanje "ti šćiptar ili bošnjaku" i oni svi odreda odgovorili "ne, ne šćiptar. Ja Bošnjak". Ima video tog epskog gasenja, kruzio je drustvenim mrezama.
Pa onda nadju nekom random sliku dje su ljudi u albanski nosnjama i napisu kao da se nalazi u Rozajama, u Novom Pazaru, Tutinu. Ali dako skalaju kad vide da nema vajde od toga
Svi su isti u svakom slučaju razlike nema.Kako god se zvali.I kulture i istorija i jela i muzika sve im je tu neđe.I vole za gušu da se vataju oko izmišljenih razlika.
Bitno je znati čemu na MVP služi.Da se dopisuje javno sa ovim kolegama iz Stbije a j jedni i drugi zajebavaju.
E da @avet za onoga gore profesija ambasadora svuda u svijetu ti je upravo to.Ovaj rijedak primjerak da bi sačuvao status ambasadora i slično prešao samo iz jedne partije u drugu.Ni prvi ni posljednji.
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks