https://www.standard.co.me/politika/...trgovini-kesom
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Probao obije varijante i definitivno je bolja klima i pokrivanje![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://www.standard.co.me/politika/...trgovini-kesom
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ništa, bez da se uzima stan u Nikšić.
Čovjek je nadmašio sebe
To jedino ako ste četnici. CGrci nemaju šta da traže u NK, ostali još manje![]()
Odakle ovo progovori iz zen @Mylene? I rimuje se jos![]()
A bilo je jače od mene.... NK i valja i ne valja. Jedno ne može nikako. Idealno.
Last edited by Mylene; 14-05-26 at 16:49.
To treba srusit i napravit parking za podgoricu. Valjda ti je jasno da se salim![]()
Ada opušteno.. ;D Jasni su meni i oni drugi, no mi ih neđe dođe malo žao.
A što se klime tiče, prošle godine NK nije zaostajao za PG... subjektivni osjećaj (nije samo moj).
Jedino je možda kraće trajalo.
Vjerujem da je bilo toplo ali nema logike. Ako je Nk bio topliji nego inace i Pg je.
Preživljavalo se u NK, pa se nije dolazilo do PG. A ovđe se raspitujem za stan u PG, tek to nema logike.
Prije 5 godina kod katolicke u nk je bio kvadrat po 700-800e
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bilo nekad, nika vise
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Cus NK, ako je do spavanja onda zabost plac i vikendicu nedje put Veruse.
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Eto tako
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Što sam i ja rekao ali ne kapiraš ili je nešto drugo
Nemoj molim te da zamjeriš, nemam namjeru da se kačim na tebe i polemišem, samo mi je tvoj post dao povod.
Bio za kratke prvomajske u neki simpatičan hotel na obali u Bečiće ka Rafailovićima, vrijeme šareno, fina šetnja, odmor. I, žena ka žena, počela da otvara temu da se nešto kupi. I nisam baš paraš za Meliu od 5 zvjezdica ili Sunraf od 100+ kvadrada, što baš košta.
Reko, ajde da viđu iznad magistrale i reklo bi se da se za 3-3,5 K može naći novogradnja baš lagano, sudeći po sajtovima za nekretnine.
Djeluje mi da je taj dio masovno izgrađen, da su kupci pokupovali što ih je zanimalo kada je dobacilo do tog cjenovnog nivoa i da na te cijene stoji neko vrijeme.
Kao da je ogromna ponuda preplavila tržište, jer je tamo neki nestvaran broj zgrada. A novih Rusa, Ukrajinaca i Turaka nema.
E sad da li je to primorski izuzetak ili pravac kretanja cijene koji generiše hiperizgrađenost nisam pametan. Vidjećemo.
Tko leti, vrijedi...
Nemam sta zamjeriti.![]()
Malo sam karikirao cijene namjerno, moze se i u Boki naci novogradnja za 3-3.5k tu i tamo ali veoma, veoma upitnog kvaliteta (TR investitori) i sto bi se reklo "bogu iza nogu" (pretezno).
Bilo je pomena bas na ovoj temi o pojedinim zgradama TR investitora (recimo bas u Novom), cisto pominjem opet da ilustrujem o cemu se radi. Zgrada zavrsena prije par godina, evo TRECI put rade fasadu ponovo. Nije ni lokacija losa ali proculo se, tako da im sada neprodani stanovi stoje i za nesto sitno ispod 3k. Al' ovo je izuzetak, pretezno sve ostalo sto se tice novogradnje (a da nije predaleko od mora) je 4k+ i dosta se i prodaje.
Mene fascinira da i starogradnja upitnog kvaliteta ide za neke basnoslovne cijene koje nemaju veze sa vezom. Istina, ovdje se vecina ne prodaje te vjerujem da ljudi i spuste cijenu 10-15% ako ima kupaca sa keshom... Al' opet sve u svemu ludilo i ne nazire se kraj rastu cijena.
---
Luksuznija gradnja na top lokacijama se prodaje bez problema tako da, sta da radimo, sta je tu je. Nema ni manjeg pada cijena ubrzo, barem tako djeluje.
Trgovasmo u kolasin jednu garsonjeru u novogradnju za 2k po kvadratu, da se imamo dje razladit ove 2-3 mjeseca
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Nek je sa srećom u oba doma![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks