Nemam vremena ni zivaca da gledam ove internet drame, samo znam da mi je Borko u top 10 najljigavijih licnosti s interneta.
Nadmen, prepametan, odvratan, zajedno sa svojim "Postovani gospodine Borko" gledaocima sto komentarisu klipove.
I jedan i drugi su dobili ono sto im je najbitnije - popularnost...
But if you never try, you'll never know..
Nemam vremena ni zivaca da gledam ove internet drame, samo znam da mi je Borko u top 10 najljigavijih licnosti s interneta.
Nadmen, prepametan, odvratan, zajedno sa svojim "Postovani gospodine Borko" gledaocima sto komentarisu klipove.
Kako lako mrzite u pm
Ja vidim covjeka kulturnog ovo sto pogledam e sad ako znam ja ih ne dozivljavam kao bozanstva pa da mogu te emocije da stvorim
Prezasitio ga se net pa i ja, nisam klip pogledao duze od godinu
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Imao sam iskustva sa vlasnicima koji zive po stanim zemljama,slali djelove na svoju ruku za motor fabricki STD,posle zahvata i obrade za specijale 0.25mm i sl. I to se odugotezilo preko 5-6mjeseci,cak sam dobio pakete dhl i sl iz trecih zemalja do musterije pa do mene...
Snimak Borka je Ok jer je to krs i dres poslat nama na Balkan od tog Sminkera i sl koji zeli da mi na balkanu jeftino i za kolu i cevape pravimo njegov dreamcar...
Cesto pravim procjene auta jer su Krpacine pa i sam prenosim musteriji ko mu je uvalio to da je nezamislivo ista praviti i servisirati auta...
Ovi snimci od Borka su opravdani i treba da snima sve sto treba i ne, jedino tako sebe zastiti od fensi idiota sa fensi dikcijom...
Ne pratim YT kanale jer sam jutros isao rano pa imao link da odgledam,kadkad sam bio u slicnoj kozi kao Borko sustina je slicna Americki auto sa vin dosao u Lux tu je registoran za Eu pa za balkan na promociju i sredjivanje krpacina bila pohabanih sjedista ubacivana komplet druga cak i Airbag sijao,dekla motora sva u silikon zamaskirana sa curenjem antifriza i sl ..
Dakle ne verujte sta plasiraju na snimke i internet...
Mirko Dakic sto posto
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
To onaj u Zetu sto je zavrnuo za farbanje mercedesa i ono sto je bilo onaj oni kod bova?
To je Vesko
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam pazio na casu, hvala na ispravci
Posle Toyote i Honda.
https://autoblog.rs/blog/auto/vesti/...proizvodjacima
Znači li ovo da cijela industrija ide u smjeru ozbiljnog smanjena kvaliteta?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dodjose ova nova auta na kvalitet plastike iz Yuga... ili je Yugo plastika bolja
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Imas:
1. Meku plastiku na dodir koja je u isto vrijeme kvalitetna, nece pucati i promijeniti boju za 20-25 godina;
2. Meku plastiku na dodir koja je nekvalitetna, puca poslije 7-8 godina i izblijedi;
3. Tvrdu plastiku koja ce trajati 100 godina bez ikakvih promjena;
4. Tvrdu plastiku koja ce trajati nekoliko godina i onda idu pukotine i td;
5. Tvrdu plastika ofarbanu gumenim filmom, najvece smece u istoriji.
Ovi sto testiraju auta i pipaju plastiku, ako je meka na dodir ide prica da ima kvalitetnu plastiku, ako je tvrda onda hmmmm tvrda nekvalitetna plastika - kao da umjesti prstiju imaju sondu koja za pola sekundi otkrije mjesavinu i vraca podatak da je plastika od dobrog materijala ili ne.
Last edited by TAKUMI; 09-04-26 at 08:15.
Prema tome, šta da ti kažem?
Naručio sam ovo čudo:
XTOOL D6S
https://a.aliexpress.com/_EyV42pC
Izgleda jako dobro za pare za koje se nudi.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Prije neki dan prisustvovah možda i najvećoj peak-selo modifikaciji na auto ikad. PG table, neki Merc CL, C klasa, pojma nemam ne zagledah se, active sound. Na mali gas se uz onaj fake "roar" se čuju iz svega mozga i domaće životinje pa prvo bješe kokoška kokodakala, pa onda patka poče kva kva, pakao ljudi - pa-ka-o.
Sent from my 17PM using Tapatalk
vala sam i ja slusao skoro nekog dzipa najnovijeg uzivo...bas auspuh za debile
toliko je fejk sound i toliko lose zvuci, kunem vam se igrice s pocetka 2000tih na ps1 i ps2 i pentium 3 su imali realniji zvuk
pa to je to o cemu pricamo...znam da imaju i audiji i bmw i ostali...ali bas znam po zvuku kad neki model to ima i fabricki, pa i ako nema ovo "aftermarket" kokoske da stavljas, jednostavno cujes taj divlji digitalni zvuk, ili taj zvucnik koji pokusava da promijeni zvuk
Soundaktor ili kako su ga zvali na vw...ima i 15 godina da postoji, i dalje krs
https://www.facebook.com/share/v/17QpSNF4yj/
A sto ga je dobro vozio po Kotoru
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Opaaaa kinez 50 soma.
I 4 godine garancije.
Toliko vjeruju u sebe...
A tek gadjanje s cijenama...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ako je vjerovat Juri iz jurasefura, Kinezi stavljaju najbolje mateijale u enterijere generalno u ovom trenu
Ajde da kazemo da je tako, pitaj Juru kakvi su djelovi koji se ne vide.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks