Kod njih kao toyota worldwide? Ovdje?
Kod nas 10 godina.
Zamijenio sam danas komplet kocnice na jednu Corollu, kad sam zatvorio haubu izgleda da nije uhvatila kako treba i krenuo sam tako. Odmah je upalio camera error, radar cruise error i visit dealer. Vratio se odmah da ga skeniram kad vidim otvorena hauba, zatvorio haubu i probam, sve OK. Odmah nakon toga su ovi iz Toyote zvali vlasnika i rekli mu da su vidjeli da je auto upalio to i to radar i kameru i da se ide sto prije u servis. Ja nisam znao da imaju i tu foru.
Last edited by TAKUMI; 24-04-26 at 18:19.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nije imao lampicu da mu je hauba otvorena???
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zamisli, nema. Ne mora lampica nego samo "hood open" ili tako nesto.
Rav ko Rav, gadan ko lopov.
Jedino mi se sviđa ovaj displej veliki kao u novog Tiguana, Golfa, Cupre... Prosto volim veliki displej u kolima, kad vidim onaj mali ekrančić u skupim kolima, meh.
CX-5 nova je sva na touch. Osim komandi na volan nema jednog jedinog dugmeta. Trend jbg.
Corolla cross je ljepša unutra po meni.
Last edited by hercules; 25-04-26 at 15:17.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dobro taj, ima neki smek, ali ovaj ispred volana, izgleda kao oni najjeftiniji tableti sa Aliekspresa sa ogromnim bezelima. Rezolucija je odlicna, i ekran kao ekran prikazuje boje kako treba, ali izgled sami je koma.
Ciljna grupa Tojote be like:
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Ih koliko tojota na granici Iran Pakistan... sverc nafte...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Riknule?
Prodje jucer pored mene LC500, mislim da je pre facelift... Koji zvuk ljudi moji, orgazam.![]()
Takume pocele su malo cijene da padaju za es300h. Da ovaj volvo nije ovako jbn odlican auto, garant bih ga zamijenio za neki f sport.
(btw oni problemi oko check 3ngina i gubljenja snage sto sam ti pisao u inbox davno nisu bili ni senzor ni fuel pump nego 12v battery)
https://www.autotrader.com/cars-for-...2_v2_s08_e7614
Rado bih kupio volvo 760 iz osamdesetih i bavio se š njime kad to pomenu
Uzivaces ti u njemu dugo siguran sam
Test vožnja?
vec izguzvani savovi na volan
To je retro
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks