Moji inicijali tek za 10 godina.
Prema tome, šta da ti kažem?
Mogla je država simpatične pare da uzme na biranje dva slova i tri broja u AA111 formatu, koji bi svakako jednom došli na red, i da to naplaćuje 20-30 eura.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
U eu su custom tablice 10-15€
nothing comes from violence and nothing ever could
to samo za drzave koje ne moraju svaki euro da cupnu da prezive...
samo je pitanje vremena kad ce da se podignu takse na registraciju pod izgovorom - znate od kad nisu
pa udio za odrzavanje puteva u njima ode i on
300 i kusur hiljada registrovanih auta, da podignu takse samo 10e (a vise ce) eto ti 3 miliona u kasu
Izadje tamo dosta, ali tablice nisu.
nothing comes from violence and nothing ever could
Realno, i ovo rominjanje (da ne kažem ciganisanje) sa 600€ je trebao da bude obrnuto. Postoji milion načina da se ovo formuliše i bude interesantno narodu i povuče nekoga da zapravo otvori novčanik
1 karakter ( HN • A ) = 1000€
2 karaktera ( HN • AA ) = 800 €
3 karaktera ( HN • AAA ) = 600 €
4 karaktera ( HN • AAAA) = 400 €
5 karaktera ( HN • AAAAA) = 200 €
Uz to i:
5 u standardom formatu ( HN • AA111) = 100€
Samo slova u st. formatu + random brojevi 50€
Samo brojevi u st. formatu i random slova 30€
A mogli bi i da ih malo modernizuju, da se na prvi pogled vidi je li hibrid, BEV, lično ili firmino vozilo.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Ali nisu custom kao kod nas.
Za tu cijenu moraš da poštuješ određena pravila (kombinacija recimo dva slova pa brojevi ili obratno).
U HRV i Austriji je oko 260e za slobodan izbor teksta. U Njemačkoj to nije dozvoljeno zakonom jer mora ići oznaka opštine.
Mislim da je jedino Belgija u EU liberalna po tome pa možeš da pišeš šta hoćeš i koliko hoćeš (naravno bez uvredljivih stvari).
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Last edited by Bugi; 25-04-26 at 08:14.
Na prenos vlasništva na suprugu i dijete ne plaća se porez?
Ostaju li iste tablice?
Mislim samo na dijete mozes ugovor o poklonu
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Da li znate , mogu li auto koje je na ocevu firmu da dobijem kao poklon i ne platim nista sem prevoda sa firme na mene ? Auto je uvezeno i registrovano na firmu prije par godina i ja bih sad da ga prebacim u svoje vlasnistvo.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
069/100-100
Sto bi bilo suludo , ako oce otac da mi pokloni auto i napravi se ugovor kod notara o poklonu ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
069/100-100
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks