E, jes, u pitanju je stipsa.
kazem, samo gledajte kad se bude odlomilo
Pa, standardna prica. Prosle godine sam iznervirao carinika jer sam imao legitiman EUR1. Onda, trazio je fakturu sa pdv-om (sto je nemoguce dobiti u EU) ili se auto ne moze cariniti. Onda sam mu zvao sefa i auto je pusten za pola sata.
I pricam to nekima sto se bave uvozom, "pa daj mu sto eura", "pa casti ga stipso"...
Prema tome, šta da ti kažem?
E, jes, u pitanju je stipsa.
kazem, samo gledajte kad se bude odlomilo
nothing comes from violence and nothing ever could
To, objasnjava mi vozac kako je normalno dat u Focu 20eura kad te zaustavi milicajac i da su to korektni momci.
Normalizovali nenormalno.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne,koliko sam cuo. Mrzi ih da se penju po slepa, al.moguce i da vozaci istih placaju neku tarifu.
Imao sam 2 auta na šlepu, pogodite, zove vozac i kaze trazi carina pare za rezevne gume u ovaj tvoj Polo, ja uzdahnem I pitam koliko jer mi je to nepoznanica u tom trenu, kaze 50€.
Zalecem se da pitam jel samo za njega, i onda mi se pale točkici u glavi, reko daj mu.
Skontao sam da nisu vidjeli BMW jer je bio na vrh šlepe.
mislim da su se tu malo i ti vozaci slepe malo ustosali pa i oni malo cupnu uz carinike![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
30e je meni receno, kad su kupili auto. Nijesam znao da ima rezervne. Al ne za carinu nego za slepu.
Je li neko skoro uvozio auto iz Slovenije da mi kaze po koju u vezi toga ?
isto ti je kao i iz ostalih drzava, samo blize
moras obratit paznju na koroziju najvise
She is only here to annoy herself!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks