Ne zamjeri, ne bih.
Laku noc, stize fakin ponedeljak.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Možem @no-mercy uz ovo Alter Nikšićko što misliš?Baš bi greota bilo da si muška pičkica u duši ka neki.
![]()
Last edited by Bluemoon; 10-05-26 at 23:03.
Myki,ima li neka pegla koja sama pegla...?
...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Izgleda u onu Dohu na stari redovno dolaze neki balvani redovno mi tamo neko auto zagradi a pola parkinga prazno.Bar znam đe su.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Spisak stručnih lica i istaknutih stručnjaka! WTF
@zubizaretta you know..
Ovo opet bacas spice pa da se kolje forum priznaj![]()
Nemam jadan nuklearni reaktor.Još uvijek.🤌
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Vrti se clanak po mrezama iz 2015. https://www.vijesti.me/eu-vijesti/16...tac-neko-drugi
ne znam sto je ovo neko digao these days, ali eto jos jedan podjsetnik koliko su usta puna cojstva i junastva, pa bar da prestanu da moralisu dok zive u suprotnostima svega izgovorenog ikad. Pa primjeniti na sve sfere.
jos najjaci komentar "zene", kao da ih plodi majka bogorodica
Last edited by goozica; 11-05-26 at 19:11.
nothing comes from violence and nothing ever could
Da neko nije riba,a da uspije da ispadne najtraženija riba nekad...e to je Madona.
...
To nešto kao testiranje za mensu. Prvo testiranje u CG je neki ogroman procenat ljudi, tipa 40% ili tako nešto, završio u članstvu, što ne znači da smo mudočudovišta od inteligentnog naroda, no se na testiranje zalećeli ljudi koji su svakako za sebe mislili da su mudočudovišta.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
U prevodu ovi rezultati su kao sumnje potvrđenje.No što dalje?
Ne bi ja ove moje, a ne liče na mene bogomi, mijenja za ne znam koje pare, sve i da se dokaže da su tuđi. Ajde, bogoti, srodili se, ispali odlični, uložilo se dosta toga u njih i sad da mi neko neke testove radi i maše papirima. Keeako ne!
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Mislim,zapravo bih mogao tvrdit',da sam sad jedini u CG kome na tv-u ide Marićeva Ćirilica!
...
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks