Fala , https://vt.tiktok.com/ZS9FmMjexnvQC-EcIlZ/
Evo neki strim iz dnevne sobe tv i live
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Fala , https://vt.tiktok.com/ZS9FmMjexnvQC-EcIlZ/
Evo neki strim iz dnevne sobe tv i live
Kako pokradose ovog brazilca...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kako mi se gleda Chimaev.a trebam bit' budan u 8 i po...hm
...
Dobra tuča Wardley Dubois. Koliko se teških udaraca popi
Smorio sam se ko niko gledajuci ovo.
Chimaev nikad gori, Strickland ni snage ni mooda da ga zavrsi
Chimaev je znatno oslabio i sa kondicijom i sa tehnikom u poređenju sa prošlim borbama. Kako loš šampion, pff. Pare su ga razmazile.
Zaboravih Bata Đinovića da pomenem
Ko zna što je tu po srijedi, lik je otvoreno rekao bio u nekom od skorašnjih intervjua da su mu pare najbitnije, da ga ništa drugo ne interesuje.
Ja mislim da je samo pitanje vremena kad će počet da namješta svoje mečeve, ako ga već neko nije zavrbova po tom pitanju.
Pročitah neđe da se masu ljudi kladilo na ovu borbu, a 80% su se kladili da Čimaev pobijedi. Tu su u igri velike svote novca.
Možda sam ja crn, ali meni je ovaj meč djelovao sumnjivo. Čimaev sav srećan Striklandu stavlja pojas oko struka, a prije meča mu psuje oca, a ovaj prijeti da će pištolj da vadi itd.![]()
U kakvim je on odnosima sa Khabibom sad...?
...
Chimaev je u dobrim odnosima samo sa onima od kojih ima koristi.
Ramzan Kadirov mu je dao para i strana kola itd., njegov sin ga mlati na treninge i poniava..
Onda je najbolji drug sa Armanom Tsarukyanom jer njegov otac ima stotine miliona iako je trenirao sa Topuriom kome je ovaj rival, ali jbg. Topuria nije bogat, i onda mu se vie isplati da se drui sa Armanom.
Onda predstavlja UAE koji ga sponzoriu i dali su mu dravljanstvo samo da se bori pod njihovom zastavom.
Đe su pare on ti je tu blizak, a đe nema para on bjei odatle, zbog toga me ne bi iznenadilo da radi ove sumnjive eme, jer takvi profili ljudi su idealni za vrbovanje.
Kvota na Kamzata bila 1.15, na Striklanda 5.2! Moguce da je po srijedi bio neki monkey business. Mada, na vaganju se vidjelo da sa Hamzom nesto nije bilo u redu, previse je skinuo, ko zna kako se to odrazilo na njegov organizam. Fizicki, nije bio u elementu, ali opet, ovo sto kazete, posle meca mu stavi pojas i jos samo sto ga za kuma nije zvao. Sumnjivo
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
No Rich Parents
Meni je bino ako ga je a nadam se da jeste,Khabib stavio na distancu,jer kad ga samo materijalno zanima,a srećan mu put,pi
I ovo,sve kladionice najpoznatije na svijetu,ne primaju puno para na tako velike kvote,e sad ima li ilegalnog kladjenja,ima,a ako je tu zaglavio,onda je pošao potpuno po k.
...
Dovoljno je bilo da vidite Khamzatovu facu na vaganju da znate da nema snage uopste. Samo sto se nije onesvijestio. Previse kg je skinuo i to nije on
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Strikland je tenk, stilski je neprijatan za bilo koga, strasan rvac i presnazan je, a kardio mu je nemoguc, i ima dosta iskustva u mecevima na 5 rundi. DDP je pricao prije meca za Striklanda da je dosta snazniji od Khamzata i da bi to moglo da presudi, na kraju i jeste.
Ako se dobro sjecam, Khamzat se mucio sa Burnsom i Usmanom koji je uzeo mec na nekoliko dana short notice, oba ta meca da su bila na 5 rundi, kucu bih stavio da bi oba izgubio Khamzat.
Ne znam zasto je Strikland ovako potcijenjen kao borac, dobio je Izija, Imavova, Costu, Fluffya, Brendan Allena, evo sad i Chimaeva, sve ili jaki udaraci ili rvaci. Mislim da ce se Chimaev i protiv Coste slicno provesti, ako cak ne zavrsi i nokautiran.
Kakva je zivotinja na parteru Amosov, moguce i da ga se sjecate iz meca sa Magnyem kad ga je zadavio
https://www.reddit.com/r/ufc/s/PJgzoJfTV8
Linsu mora da je bas frka za pare kad je pristao da se bije protiv ovoga monstruma
Izgleda kao da je u odličnu formu fizički, a 39 godina ima.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks