Ođe ljudi znaju u kakvo bračno stanje su mesari aj što znaju no to promovišu.Đe ja živim.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Kako lijep koment ispod tiestovog video-a.
Тиесто один из лучших диджеев планеты. Уважение за его творчество и огромное спасибо. Музыка объединяет всех людей. Я устал от войны. Гибнут люди, совсем молодые. Им бы жить и танцевать, творить, рожать и созидать. Жаль что это происходит. Желаю всем мира , взаимопонимания и счастья. Война это очень плохо.
[COLOR=var(--icon-color,currentcolor)]
[/COLOR]
Ođe ljudi znaju u kakvo bračno stanje su mesari aj što znaju no to promovišu.Đe ja živim.
Sto je ovo u centar slikanje miliona ljudi kod hiltona
Ko nam je dosao
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Matura mozda
Kako me slatko nasmijao jedan iz Mojkovca kad pomenuh mušlje.Veli šta ti je to?Reko pa to primorci jedu izguglaj.Izgugla on kaže kako ovo jedeš šta im radiš
Sad mi jasnija biocka racunica, ako nema interes ne sjedi sa tobom
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bolje bi ti bilo da si odslušao onoga Đakovića što proučava praistoriju Crne Gore i da znaš okle fosili školjke pronađene na Durmitoru.I da je cijela Crna Gora bila pod morem.
E što se tad ne rodih i ne pretvorih u fosil da ne gledam ove avetluke đe se prepucavate među čopore.Ovaj na slici je zlatan.
Školjke si jeo u šumi?E svašta li ću od tebe dočekat.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Izadje iz vlade jedan andjeo... izgleda kao modelsica... tu joj jedina pogibija moze biti od portira...
Last edited by joni; 08-05-26 at 14:03.
@joni, jeste li ih čistili?![]()
Ja sam mislio da treba da se ošure prvo. Posle sam imao predlog da ih zatrpamo prvo u zemlju pa da se vratimo za 2-3 mjeseca da ih onda otrpamo i jedemo. Tako međed radi.
Pošto mi prijedlozi nisu usvojeni, ja sam se prvo prekrstio pa jeo, tačnije srkao. Bijaše mi to drugi put u životu. Reko, nema tice bez prasice
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 08-05-26 at 15:08.
Nisu oni su iz Cuca ka i mi iz Golije divlja plemena.A voda je rijetkost tuširamo se samo na mjesečeve mene a ne da čistimo mušlje. 🤌
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
A jednom sam u Italiju,tačnije ja i kolege pozvani na večeru u neki riblji restoran i nismo naručivali što smo šćeli no pod must su bili plodovi mora. Ka' neko miješano meso samo iz mora. Uglavnom tu je bilo više krljušti, oklopa i onih antena no što ih zajedno imaju kornjača,slon i skakavac zajedno. Tačno sam znao o čemu je pisao Vladika kroz lik Vojbode Draška. No nas 6-ro je skromnim engleskim objasnilo da mi ovo prvi put gledamo i treba da jedemo i da ćemo oponašat domaćine. Mislim da su imali ogledalo feeling. Da su mangupi bili trebali su i tanjir krcnut zubima i založit. I nas šestoro bi za njima založili pjat.
Ovaj sedmi, e on je odavao utisak da on to jede svaki dan za doručak, a bogomi, znam da nije, no, nije dava' na sebe. Pogodite iz kojih je krajeva?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 08-05-26 at 15:27.
Kojih?
Da nije sa Dragalja
Zajebavam se sjetih se kako smo preko puta groblja na Dragalj prigali na roštilj lignje ali istina Novljanin je jedan to činio nisu Krivošijani.
@joni ne drži plemensku zajednicu u neizvjesnosti da vidimo okle da šaljemo diplomate.
Jes
Kakva avetinja onaj vojnik sto je pjeva cica Drazo... blavor izgubio posao dje je na bolovanje bio preko 7 mjeseci ... kreten sad nek pjeva uz diple
Ovu pjesmu sam bas voljela dok nedje nisam procitala da je lik gej. Totalno mi je promijenio point of view
nothing comes from violence and nothing ever could
@goozica još čuvam onaj luk što mi je kolega poklonio.U stvari ne čuvam ga namjenski nego zaboravljam da ga izbacim iz torbe ali se slatko nasmijem kad na niega naletim.
Ti si nešto slabo oko jutarnjih đqkonija.Ne treba se navikavati.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks