Uf, makse puni print, dovoljno ti je samo da se zabije u protivnika, ali ako ti on jo postavi lakat... ccc
Gledao sam vie nekih slučajeva na YouTube gdje ljudi kad im se tako oteti mozak od ragbija ili prekomjernog koritenja steroida ili od borilačkih sportova, oni onda ili postanu narkomani, ili postanu opasni i devijantni ili naprave neki teroristički napad, sve zbog toga to su prsli zbog otećenja mozga.
Jedino to mi je OK je, gledao sam neđe takmičenje slično ovome, ali gdje se udaraju low kickovima po noga, i stvarno otete noge jedni drugima, ali noga nije mozak i onda mi je to OK.
Kako je Khamzat bezobrazno gadjao Striklanda
https://x.com/i/status/2052503988541731002
Kako bih volio da Gejci slomu nogu nedje danas, prvo zbog njega samog da zaobidje bespotrebnu rupu u glavu pred kraj karijere, a drugo jer bi smo konacno dobili Ilia vs Arman, jer ko zna kad ce opet biti prilika.![]()
I ja bih to volio, ali ovo mi izgleda kad hoće Armana da ponize, nešto ga UFC ne gotivi, ne daju mu borbu za titulu iako je odavno zaslužio, nego je vazda bekap borac, itd.
Ali nije ovo prvi put da je on backup borac za titulu.
Prema ovoj logici, niko ne zna ko je sledeci![]()
Topuria je stvarno odličan borac, ali po ovim stvarima vidiš da ima privilegije u odnosu na ostale borce.
Ali Topuria pokriva to, nokautira sve redom, prepopularan je, pouzdan je za organizaciju, uvijek se pojavi, ne pravi probleme, kulturan je, kad sve to uzmes u obzir, sa razlogom ga gura UFC.
Khamzat bi sve uradio za pare, namazan je mnogo, i ima ovo majmunsko ponašanje.
Sa druge strane Sean Strickland je šizofreničar i kompleskaš.
Mada ovo ne znači da neće biti dobra tuča.
Ukucah sad da pogledam ko je ovaj Iz Gane sto sa njim boksuje Milorad Zizic i ismijah se samo tako.
Je li moguce ovo ljudi?
Boksuje na parkingu nekom, kamion pored, gleda ga 10ljudi
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Vidjeh ovo za Žižića prije neki dan,pa...očekivano.
...
Sramota sto se radi u Ufc, Khamzatu nije prvi put da kiksa vagu![]()
Noćas boks iić, boks Duboa Verdli za WBO pojas, FNC Stamatović, ujutro UFC Čimaev Striklend. Top
U jednu recenicu Zizic, Stamatovic i Chimaev.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li linkova za FNC
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks