Moze. Placas 50e. Hronologija upisa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pakleno glupo pitanje -> Imam li pravo da odem u katastar i trazim istoriju upisa neke imovine a da se ta imovina ne vodi na mene/nekog iz moje porodice? Trebam da vidim po kojem osnovu je upisan vlasnik kuce u kojoj zive baba i djed jer je na snimanju 90ih kao vlasnik upisan covjek koji je umro 15 god prije toga i sad je citava zavrzlana oko toga...
Moze. Placas 50e. Hronologija upisa
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Desavaju se greske u katastrau. Ja sam licno bio svjedok jednoj prici ispred katastra, cekao sam nesto ispred i dva covjek apricaju i kaze jedan...evo sad odsao da platim porez i i da vidim, za neku zemlju u donju goricu sto je upisana na mene, da vidim dje je to, jer mi tamo nikad nista imali nijesmo, pa ako treba da placam da vidim dje je to, a to je greska sigurno, pa da vidim cije je to bilo, d aneko ne ponese zalost na mene. Ista stvar je i sa imovinom mojeg oca, nedje je billa upisana neka garaza ili supa na njega, a nikad nista tamo ima nije....takoda nije iskljuceno da je greska...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A pazi sad odje, umre vlasnik ove kuce '64. oni odrade ostavinski postupak i razdijele se, moj djed kupi dio kuce od jednog od naslednika '80. godine, ne prevede na sebe odma (jer je budala), tada je to bilo na ime tog naslednika. Dodje snimanje 90ih, djed radio po Africi te nije bio kuci (mada nam je kuca bila kao autobuska tada) i na snimanju oni iz nekog razloga komplet kucu upisu na jednog od naslednika koji je umro '71. godine - niko to nije prevodio jer su to sve naslednici tu zivjeli osim nas. I sad ima situacija dje je kuca komplet upisana na coeka koji je umro 20 godine prije upisivanja i to sad tako stoji evo jos 30 god posle toga
Nama je katastar u HN prebacio 10 000m2 sume sa nas na opstinu. Otac zvao, vele pripravnik pogrjesioi kao rjesice oni, sacekamo mi mjesex dva, i dalje bez promjena, zove stari opet, ebava i oca i majku
long story short, skoro 2 godine je trebalo da se ova greska ispravi.. pakao !
Zanimljivo je kako greske nikad nisu na stetu opstine/drzave, no vazda naroda, kako pripravnik ne pogrjesi pa na nas upisa opstinski dio sume na Savinu
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 06-05-26 at 20:39.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Tako je u plav zena iz opstine pogrijesila pa prevela sa drugog na sebe. To ti je taj plan bio
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
To me uopate ne bi cudilo, nego maltene je bez vrijednosti ovih 10k m˛, jer je ova nesrecna Savina sad tzv nacionalni park pa nema gradnje.. nego ajde, digla se dobra dzeva sa nase strane, trajalo jeste, ali se rijesilo na kraju.
Zato sad na svako 3 mjeseca vadim online papire iz katastea za svu imovinu i ocevu i djedovu.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
kad je to meni uradila drzava ja sam rekao - eto vam je...
realno, vrijednost te sume je beznacajna, ja je nikad sjeci necu, a seljani se i onako sluze njome...
super, rekoh, taman porez manji da je i caoo
bukvalno sam za takse, geometra itd trebao platit vise no sto je vrijednost sume
Ne znam da li se sta mijenjalo po pitanju zakona ali je vazilo glupo pravilo da ako ne obiljezis imanje prilikom katastarskog snimanja drzava ga prepisuje na sebe i onda moras da se sudis. Bila je situacija u mom selu kada je starina posao da izvadi list nepikretnosti za jednu parcelu i kada su mu rekli da on nije vlasnik a to njihovo od pamtivjeka
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
I dalje vazi i ima tih parcela. Moze se to ispravit tj obicno izadju u susret.
Neko ko radi priveske od eva pjene i gravira ih?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ja sam od ovih porucio
https://www.facebook.com/share/1LDAjhLxsk/
50 upaljaca, 50 hemijski, 50 privezaka 65eur i 10 dostava, poslato sleperom
Last edited by Shadow'91; 09-05-26 at 14:10.
ajde preporucite mi stan na dan, da ja i drugarica odmorimo malo.
Mada ja iskreno neznam puno kako to funkcionise...
Dodjes, platis, oni upale kameru kad udjes i to je to. Ako se 2x prijavis, besplatno ti otvore Onlyfans nalog.
Jedna strani drzavljanin ima novcani dug prema meni. Posto ga ne vrace, planiram da podnesem tuzbu. Prije podnosenja tuzbe bih htio da provjerim sta od imovine ima u Crnoj Gori (auto, racun u banci, mozda neki stan), da li se isplati tuziti jer ako nema nista dzabe onda dobijem spor kad se nemam od cega naplatiti. Dje to da provjerim i da li se uopste zakonski moze provjeriti prije pravosnazne sudske presude?
Meni padaju na pamet javni izvrsitelji da ih pitam rade li to.
Jedino možeš na sajtu Uprave za nekretnine da pogledaš ako imaš jmb osobe ili broj pasoša, da li osoba posjeduje nešto od nepokretnosti.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Može samo da pogleda,a ne da maše sa tim,jer mislim da je to krivično djelo onda.
...
Posto na thread o poreskoj nema odgovora da pitam i odje, koristi li iko SEP portal i da li vec par dana imate problem sa logovanjem na isti ? Ja od subote ne mogu da pristupim, izbacuje mi poruku "greska kod provjere podataka o poreskom obvezniku".
Koristim Edge, sertifikat je validan do 2029.
Probao sam i ostale pretrazivace, na svaki dobijam istu poruku. Kes/kolacici obrosani vise puta, sve isto.
2 dana zovem ovaj RestartIT i Poresku, niko nece slusalicu da podigne, imaju od mene po 20 propustenih poziva.
Sad moram trcat do lokalne poreske da ovjerim nesrecni paragon blok, da bih mogao da radim...
Đe viđet za sendvič panele najbolje?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Rekoše da su kod nekih iz Ulcinja najpovoljniji
Eo ga
Okey cijena.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks