pogledah opet 4/4, nisam siguran u koliko toga bih se slozio. randle je jednostavno problem, koga god stavio na njega. castle na antu ili randleu? i ko onda na onome drugome? ant u zadnjih 6-7 minuta nije dao nijedan kos, mislim jednom da je sutnuo. champagnie na ovakvom edwardsu nije najgore iznudjeno rjesenje, plus je ant sve koseve u 4/4 dao preko barnesa, wembyja i keldona, sve iz nekih preuzimanja. randle je vassella unosio u kos na kraju. da li cartera bryanta negdje umetnuti? i licne su castleu bile problem. ona peta (bjese li peta? rvanje sa randleom) je bila presmjesna. visoki pik sa wembyjem koji fox inicira kad je mcdaniels na njemu tesko da ce prolazi ako wemby sutira 0/8 za 3, a to je najbezbolnije da mu se ostavi. moze to i da se preuzme i da se prodje ispod bloka, svejedno je ko od randlea/goberta/mcdanielsa ostane na wembyju visoko. san antonio moze lagano 20-30% bolje od ovoga, minnesota takodje, ako ant nastavi sa oporavkom i ayo se pojavi. problem je sto je 20-30% san antonija koje imaju u rezervi teze za braniti od minnesotinog lufta. ali visina je problem (mislim naravno na pozicije 1-4) i nesto gdje sam ocekivao da imamo prednost i sansu. zato ocekujem 7-8-10 minuta wembya i korneta zajedno prije ili kasnije, i wembyja mnogo blize kosu.
a i mogle bi sudije malo da obrate paznju na trivijalnost zvanu silazna putanja.

Reply With Quote
Bookmarks