Ma mi *****o. Umjesto da uzmemo provjereni CC mi eksperimentisemo lijevo desno.
Ma mi *****o. Umjesto da uzmemo provjereni CC mi eksperimentisemo lijevo desno.
Prema tome, šta da ti kažem?
A meni goodyear bas legao i vise mi se svidjaju od conti ali su i conti totalno ok. I nisu bucne makar na ovom autu koje sam x puta vozio na tim gumama... Vjerovatno dosta toga zavisi i od dimenzija (u okviru istog modela) i samog modela auta koji ih jase kao i speed ratinga gume... A i licnih preferenci i stila voznje...
All season 4vector gen3. Opet kupujem 99%
Ja imam efficientgrip I meni su se pokazale odlično. Mada ima razlike što kažeš i u dimenziji. Imao sam CC na nekoj manjoj dimenziji, 16 čini mi se, i nije mi to bilo nipta specijalno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa takumi vozi istu gumu na cini mi se RAV i kaze bucne u kriviama i meki zidovi... Meni na hečbeka su ozbiljno tise nego prethodne continental premium contact, zid svakako meksi nego na iste jer je to "performance" guma ali opet pretpostavljam dosta tvrdji nego na njegov profil "đipa" plus je meni speed rating gume do 210 km/h i samim tim pretpostavljam da je ojacan zid u odnosu na klasican speed rating u odnosu na MOJU dimrnziju.
Eto ti vidis. Zavisi od dimenzije do dimenzije 100%. Ne ova vec svaka sto je i normalno... Na lupam a3, ford mondeo i kia sportage sigurno ne bih imso isto misljenje o odredjenim modelima guma...
Dje se mogu naci Kumho ecsta 225/55/19?
Iskljucenje mozga samo osta.
Kumho se mogao naci i u Kvantex, koji je bas dobar sa cijenama inace.
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
Kod Banja nasao, cekao 7 dana
Iskljucenje mozga samo osta.
Bridgestone allseason koje sam uzeo nedavno, bruje toliko da sam mislio da mi je mjenjač otišao :/ Ona V šara kao cc, neprecizna i sl...
Eto reporta. Ali uzeo sam je jer mi treba krampon pa plaćam cijenu.
Kod ovih mojih (GY 4S G3) sam primijetio jak tork stir. Sve im *****!
Torque steer na čemu, Jarisu?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Rav4.
jos jedne vracene u zivot...
Za druga sam radio i rekao sam sebi nikad vise u zivot ne zelim da vidim, cujem ili pokusam da farbam multi spoke tocak...
ko zna koliko sati rada...put 100 sigurno jer sam sam radio
ispjeskarene(eh koja iluzija, da ce biti lakse za rad jer su ispjeskarene)
pa epoxy primer na goli aluminijum, pa smirlglanje, pa 2 sloja filer prajmera pa smirlglanje... Pa unutrasnja strana 2 sloja baze, 3 sloja laka
Pa prednja strana 2 sloja baze, 3 sloja laka.
Toliko uglova i povrsina kojima je skoro nemoguce pric a da ne napravis lokvu da podlije, pih...
Ali su izasle zvek
![]()
Last edited by Laz; 12-05-26 at 19:57.
Stavih Sailun ljetnji na Daciju da se ne deru Unirojal zimske...guma ka guma, za gradske borbe i ivicnjake ok...
Ali gledam test, ahahahah kako se drogiraju ovi sto rade ove testove...Continental Premium Contact 7 pa onda Sailun...
Prekjuce sam vozio ovaj GY Eagle F1 asymetric 6 i te gume i ove Sailun nisu u istom univerzumu i ako ovi testovi pisu da je "slicno"...
I kad vidim LingLong broj 1....
lele brajko, kineska propaganda
![]()
Ima li smisla držati AllSeason gume na podgoričkih 50 stepeni ljeti?
Koja je poenta allseason ako ih ne drzis tokom cijele godine?
Sent from my SM-F966B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks