Nije degenerik al je smijesno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nije degenerik al je smijesno
Zar nema ona kontrola visine prije ulaska u tunel?
Sto napravi giga razvali pola tunela, no neka je u njegovu glavu samo kad niko nije povrijedjen.
Autobusi kao autobusi nisu problem... Problem je nedopustivo loša prateća infrastruktura, sva autobuska stajališta za početak trebaju da budu natkrivena i da imaju table koje označavaju linije koje saobraćaju preko njih... A ne bi trebalo da je svemirska tehnologija ni el. table sa očekivanim vremenom dolaska.
Sent from my moto g56 5G using Tapatalk
Na svako autobusko stajaliste u siroj zoni centra su parkirani kontejneri takodje
Tako da autobuskq stajqlista pogotovo u ovom periodu sluze za istovaranhe otpada
To mora prvo da se promijeni, svi kontejneri da se ukopaju u zemlju i odmaknu od stajalista
2018e godine u NL su kontejneri bili u zemlju i karticu imas da ga otvoris
Nije bilo da se ubaca karton, orezana loza, gume od fapa, krevet na sprat
Samo to ponavljam ko nauci ovaj narod da ne bude svinja u svakom smislu neka ga nek pretekne mila stazom
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Zena u bijelu tojotu djipcina ... poseban oblik bezobrazluka... napade neku djecu iz cista mira da su joj zakacili auto a oni po metra udaljeni bili... pa histerija zove se muz kuku lele al kad joj se spomenu policija poce da vristi i prijeti im Aaaa pogazicu vas i utece dilajla...ne saceka policiju a ona ugrozena. Nema proljece sifra... odrzavanje tojote sve je stiglo ludaca luda
Ja ne znam jel tripujem ali te ženske sa bijesnim autima se baš nenormalno ponašaju.Jedan dan me guska zagradila na stari sjedi u kafić pitam u kafić čije je auto moram da izađem.Ona ćuti ka mutava tek ovaj dodaje joj da pomjeri.Ona se šenu tri slobodna parking mjesta inače na parking.Kad je rekla izvini reko izvini ti što te cimam nego ako moš parkiraj se na neko od ovih mjesta da te opet neko ne cima.Ladno se šenula malo na prijed i vratila u kafić.A te histerije ahahahaha i zvanje muža prelijepo nema šta.
Zove muza bitanga zenska... cujem momka kako prica gospodine niko joj ne prijeti ,nista se nije desilo zovemo policiju..
Znaci svjesno fukara pravi problem.
Uglavnom kolege kad god se desi bilo kakva situacija telefon upalite snimanje glasno kazite Snimam vas kao sto mu je cura uradila jer je to validan dokaz da imate da tuzite "bolesnu osobu" .
E baš bi voljela neka da mi pošalje muža rekla bi pred njom nije ga tebi jadan lako.Mene jedan sa motorom kad je udario i odletio lik jer sam stala na crveno jedino mi je kroz glavu išlo jel živ iako je on kriv.A takva guska bi i da je polumrtav ga još ugazila.
Nasmrkan, naduvan, bez vozacke.
https://www.cdm.me/hronika/ulcinjani...oracio-brzinu/
Last edited by Apolo; 28-04-26 at 20:50.
Cudo jedno svakome je zeleno... e tu treba policajac a ne da se skriva iza zbuna i peca na radar ove sto vize 70km
Danas je bio kolaps ne toliko zbog velikog broja auta koliko zbog enormnog broja degenerika.
Prema tome, šta da ti kažem?
Samo su falili saobracajci na raskrsnice... ah kako bi to bilo dobro...
https://www.cdm.me/hronika/bijelo-po...-desetak-grla/
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Oduzeti i ovce i auto. Za oba kazne po 1000 eura pa drugi put ce paziti.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A mozda da je pokupio jedno odeljenje djaka prvaka pa ga i za to kazniti 1000 eura
..."riječ o dionici puta neposredno ispred škole, gdje je ograničenje 30 km/h. On procjenjuje da se automobil kretao i do 130 km/h.
“Svi smo vidjeli stado i zaustavili se, kada je on naletio. Sreća je da niko od ljudi nije stradao”, kazao je Anđelić..."
Uzeo sam u obzir olaksavajucu okolnost da je van djackog vremena nastupio prekrsaj. Zato hiljadarka i auto. Auto pod presu naravno.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A ko je tu kriv ukoliko postoji ovaj znak?
https://postanivozac.com/prometni-zn...tinje-na-cesti
Životinje moraju bit pod pratnjom, piše u opisu znaka. Piše li?
Piše "pod pratnjom", to je isto valjda.
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks