Palmon
Superior sobu sa balkonom i pogledom na more po ceni od 285,00 EUR po sobi po noći.
Dosta, kao da je jul/avgust![]()
Upravo za Feral sam i ja najviše ostala u šoku jer tamo idem što se ručka tiče obavezno ili nekim prilikama uveče reko šta je ovo u ovo doba godine.
Par puta sam se preusmjerila na Jedrenjak i oni su mi okey tamo gotovo da nije 20% kapaciteta bilo popunjeno.Izgleda da je Feral ono napucao neke ocjene pa ga stranci salijeću opasno.
https://www.tripadvisor.com/Restaura...icipality.html
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 27-04-26 at 22:09.
Palmon
Superior sobu sa balkonom i pogledom na more po ceni od 285,00 EUR po sobi po noći.
Dosta, kao da je jul/avgust![]()
Satelitski resiveri/oprema
Koji datum molim te? Ja sam bukvalno jutros bukirao kolegama sobu za 30.04. + 01.05. + 02.05. za nekih ~460€. Znam da su bili blizu full kapaciteta ali je bilo jos soba.
Al' kao sto rekose. Palmon je medju skupljima svakako, nego me cudi da je bas toliko skocila cijena evo za manje od cijelog dana, jedino ako su dostigli prakticno full kapacitet (a ne sumnjam da jesu, pretezno su skoro pa uvijek na 90%+ popunjenosti za prvi maj).
Last edited by beatnological; 27-04-26 at 22:34.
+1 Preporuka za Talia hotel svakako, jedan od jeftinijih, nedavno renoviran, solidna usluga, OK hrana.
Nije vala tajna, level 3
A ovo sam poslao upit na email![]()
Slabo zalazim u pekare ali sam cuo da je ta odlicna. Navodno "Davidovic famozni, mora biti dobro!" sta god to znacilo.
Ma da, to je to. To je double room, bukvalno je skoro pa dupla cijena. Nece ni u Taliu takva soba biti nesto mnogo manje (malo ih i imaju).
Batali hotel, mislim da ti je vec danas kasno (bas bacih pogled, sve cijene su skocile). Uzmi negdje fino full apartman, tipa Katunjanin, i proci ces sa 100-120€ dnevno. Naravno ako ostane ista free kako je krenulo.![]()
Koliko sam puta uso odje, ja nisam znao da se ovako zove, od kad se otvorila zovemo je pekara Davidovic
Malo jake cijene ja bi reko, ali su im dobre stvari, konkretno burek ae meni ne svidja, ali imaju male kiflice koje su bomba, pogtovo sir, mff
Jedino je parking katastrofa, ono malo trotoara sto ima je cesto ful![]()
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Haha ne znam ali sad znam lokalnu foru za Davidović.
A đe parking je pakao ima par mjesta no je ono u slučaju mnogih stend baj na nekoliko minuta pa moš stat s druge bande da vrebaš ka tvoj mačak.
Zanimljiv članak no...đe pohvališe Ulcinj za smještaj ka grad katastrofa.Da ne pomisli ko što da imam protiv nečije religije ali kad onaj preko zvučnika krene sa džamije mene jeza uvati.O parkingu da ne pričam i cijeloj infrastrukturi.Mala plaža je katastrofa.
Restorani i kafane sve mi je upitne higijene na šta liči.Izuzetak su restorani na tvrđavi.Mislim da razdvojim Veliku Plažu i Adu iz te priče.A i Ada je postala javašluk đe dođu neki u kućice niko ne kontroliše njihove terabajte sa zvučnika.Smeće na sve strane.
Riblji restorani već ++++ par njih naročito.
Ne znam što se ne promiviše Kruče Hladna Uvala daleko bolja priča.
https://www.euronews.rs/putovanja/no...rnoj-gori/vest
Za EXIT.
Interno saznah od jednog lika ove godine će biti promo sljedeće godine u fulu.U Budvu će jača imena dovest no na VP Ulcinj što je meni lično šit Budva mi je horor od svega.
Sveti Stefan - Aman resort
Vila se otvara 22og Maja
A ostrvo tek od Juna kreće sa radom.
Pokazuje mi gost iz Austrije info knjigu o CG, pisanu prije 3 godine, u kojoj pise da na zeljeznickoj stanici u Baru, na prodaju karata, radi bezobrazna i neprijateljski raspolozena starija zenai moli mene da mu na nas jezik napisem sta mu treba da ih ta zena ne bi vikala
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Uđe žena u istoriju.Šalu na stranu nema detalja na koji oni ne obraćaju pažnju i prenose jedni drugima na razne sajtove ja obično krenem da čitam trip advisor nekad se presmijem ili smo mi na svašta oguglali ili su oni previše svileni.
Ima toga i u EU. Svakako nije za pohvalu.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Kakav nervni bolesnik je vozio autobus u Hamburgu,
Svira trotinetu koji se kreće svojom trakom, vrišti, psuje na njemackom.
Kad je stao na stanicu dje treba da izadjem poče da vrišti (jer treba dugme da se pritisne da bi se otvorila vrata) TASTERRRRR, ja stvarno ne vidjeh dugme (kamiflirano dobro) on ustade pa pritisnu i nastavi da vrišti..
Da je to bilo ko drugi doživio od ovih eu gradjana….
Da mi je bilo snimiti tu avetinju hahaha.
Tako da, svuda ima avetinja.
Jes samo je razlika što da se njima ođe nešto desi i naša vlada i njihove ambasade digle bi dževu a mi tamo i bilo đe ka da državu i nemamo s ovim pasošem.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks