Atlas kapital.ko malo.vise ima extra stanovi po 4500
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Atlas kapital.ko malo.vise ima extra stanovi po 4500
Je li s pdv ili bez?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Kvadrature su tamo paklene
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Al vrijede jes da dobijes i garazu ali na 4 sprat ispod zemlje, bukvalno mozes vinski podrum da imas! Do sad nisu prodavali... rekose da je jos par stanova ostalo. A sto zetagradnja je 3000 linea oko 3500 e vala ko moze da priusti capital je bomba
150 k pa na vise, I to 150 hiljada ako je izvorno stanje. Iskocice nekom preko poznanstva neki stan ispod cijene vjerovatno, al to su bas bas rijetki trenuci i za to treba imati spremne pare da instant reagujes. Udji na estitor i vidji realnu situaciju. Naravno i kvadratura utice, ali za optimalnih 70 kvadrata za dvosoban stan, to su trenutne cijene.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koja je logika dati za 70 kvadrata 200k, kad se za 250-300k moze kupiti kuca od cc 150-200kvadrata.. jedan sprat na rentu u drugi zivjet ..
Nema logike. Skoro je u Dg prodata kuca od 400kv, blizu Volija, sa sve namjestajem, uredjajima isl, kosilice u garazi itd. 240 000. U isto vrijeme 200m vazdusne linije dalje, stan u zgradi, 75kvadrata 140 000eura. Gradnja osrednja, dosta manjkavosti.
A u te cifre i nije baš lako dodavati. Na 200 dodati još 50k. Dosta je to.
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Ono je biznis zona
Nego u okolini plava kupili neki imanje za vikendicu .. angazovali bager ,krenuli iskopi i samo kosti izlaze...
Ko zna ciji kosti od drugog ili prvog svjetsko rata , svi se pravi ludi niko nista ne zna.
Tako i to treba gledati kad se plac kupuje da se ne bace pare uzalud
Zato što te kuće koje su po tim cijenama su stara gradnja i većini treba renoviranje a o lokaciji da ne pričamo. Dva mjeseca sam proveo na oglasima i gledao i kuće i stanove. Na kraju iskoči ovaj stan što sam uzeo, načelno manji nego što sam tražio u konačnom mnogo više mi odgovara zbog kreditnog zaduženja jer nije isto hoće li rata biti 500 ili 800 eura.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Da, moze li se kuca kupit na kredit, ne mislim za kes kredit vec na stambeni kredit?
trenutno se ne mogu prodavati legalno - nema prenosa vlasnistva
mada, vjeruejm da ce izmijeniti taj zakon
mogu i kuce
samo bude vise peripetije + skuplja osiguranja nego za stanove
prijatelji su skoro kupili kucu pola tvrda gradnja pola brvna - samo ih je omrcilo osiguranje zbog rizika od pozara
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks