Meni je iskocio preko agencije. Ali sam onda trazio ko su vlasnici itd da stupim direktno.
Ne vidim zasto se nije “dobro proslo” za kvalitetnu gradnju, sa parkingom, opremljen stan, do centra bd 3,8km. Mir, zelenilo. Do bd imas opciju sa dvije strane da dodjes. A u Becice nemas bez jednu i u 6 posle podne ljeti ne mozes bez motora doci do centra grada. A realno za ovu cijenu nema vise ni u Nk kvadrat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svaka cast kad si uspio, mene su odbijali vlasnici nijesu htjeli bez preko agencije, cu 1500e, aaaa, cijena ka prije 7-8 god
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
ahhaahaahhaha dobro me nasmija. Da je lokacija neki od EU gradova, koji su pod gustom sumom, pa da covjek kaze ajde OK.
Koja je to lokacija u PG da coek moze da kaze da ima sve uslove za normalan zivot (bez buke, bez prljavog vazduha, prasine, sa dosta zelenila, sa dobrom infrastrukturom i sl.).
PG je sama po sebi selo, gradjeno kako se kome 'napeo', tako da cijene od 200K i sl. za stanove nemaju opravdanje u cinjenicama.
Ja ne znam kako ste uspjeli i da dodjete do stvarnih vlasnika, na 5 oglasa dje sam pisao agencijama da dobijem kontakt direktno od vlasnika nisu dozvolili, jednom sam se iscimao (plac u pitanju) da dodjem do vlasnika tako sto sam po katastru pa onda imeniku trazio dok nisam nasao, al ko ce se igrati detektiva
Какве цијене.
Рече ли оно Мило давно Монако, а ви му се спрдали.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Preduhitri me no-mercy, al nije u mom slucaju bilo da nece coek direktno nego mu je izgleda bilo milije da podvali nekome ko oce pare da opere, i ne cudi me jer je cijena bila kao da je zlato nasao na placusve u svemu nije lose iscimati se i naci direktno vlasnika samo mi se cini da su svi u parama pa se nikom ne zuri
![]()
Znači dvosoban, starogradnja, PG, okolina Pravnog fak. od 100 000 - 220 000? Veliki je to raspon... Znači, do 150 000 da se gleda?
50 kvadrata tehnomax ili kod katolicke crkve je 120 000 eura jednosoban , a kod pravnog je mnogo bolja lokacija ako nije u brdo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Imate i ove stanove sto banke prodaju na licitacije znacajno jeftinije od ovih trzisnih uslova.
3,4 i neko ce da krene... greota je, ne bih to nikad, nije po regulama itd...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
1700e je bilo u pocetku jer zatvaraju kredit neki koji imaju. A stan vrata do je prodat po 1950e.
Pa sam na jade isao da pregovaram. Na geoportal nasap plac, nasao list nepokretnosti, nasao stvarnog vlasnika. Nasao firmu koju drze (rusi u pitanju) i onda nadjem direktno kontakt. I nadjem se sa ljudima i krenem u pregovore.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledamo se na plažu!
Od 680 do 800e ih ispadne m2 sa svim dažbinama.
Čovjek prodao stan na Zabjelo u novogradnji 51m2 80000€
Presmiješne su vam te cijene -> mada ima dje upali...
https://www.facebook.com/share/18g9ehCPKB/
Nije losa ponuda ako je sve ok , mada je vj zadnji sprat al opet na ove cijene je 1500e ok
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja sam našao u blok 9 64 kvadrata za 180k. Dva mjeseca smo svi iz familije visili na oglase i tražili nešto odgovarajuće i ukapirao sam da jeftinije sigurno neće biti a lokacija mi igra najvažniju ulogu. Kad je oglas postavljen odmah sam zvao da pogledam i isti dan izašao sa dogovorom. Ostaje da mi odobre kredit za sredstva koja mi nedostaju i to je to. Cijene su te koje su i koliko god mi i ovo bilo nelogično da platim neće biti manje. Desilo mi se da idem da gledam stan uđem u pregovore za cijenu i sjutra dan vidim da je obnovljen oglas sa još većom cijenom od one koja je meni tražena. Pola godine je na oglasima i neće da spusti nego još podiže. Davno utvrđeno da kod nas logike i pravila u nekretninama nema.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks