Noćas kupih super grickalicu,spirale od sjemenki bundeve,sad probah,preeedobre su
u Ideu,na sektoru zdr. hrane.
Tema posvećena zamajavanju i/ili zdravlju (zdrave, nezdrave).
Šta grickate i zbog čega?![]()
Noćas kupih super grickalicu,spirale od sjemenki bundeve,sad probah,preeedobre su
u Ideu,na sektoru zdr. hrane.
...
Grickamo jer: ćakulamo; gledamo film/seriju napet/u k'o babine sise; pijemo pa da nas sporije faća; jer smo hedonisti i dok mi uživamo tamo neđe neko drugi gladuje i to je prosto tako balans svemira, ljudi su teška ološ što bi Blu rekla, ali smrt neće pobijediti dok god žene rađaju...
Bademi, indijski, pistaći, sjemenke bundeve, suve brusnice, grožđice, kajsije, smokve, kandirani đumbir, urme, crna čokolada, nitrati, sirevi, riblji plodovi...
Od nezdravih sam slaba na: štapiće prima, masne štapiće sa lanom nutribella, tuc original, domaće slane štapiće koja majka umije napraviti zimi (dakle zaraza i ne pravim nunca), nekakvi "zdravi" keks sa crnom čokoladom zaboravih proizvođača, peti-ber isključivo swisslion.
Ta slabost se ogleda u tome što ne stanem dok ne vidim dno kese. I kad se sretnemo u marketu, pogledamo se čežnjivo i produžim dalje
Častim se naravno, 2/3x godišnje, podjetinjim s đecom kad je kakvo slavlje.
Volim i one Bruskete Mulino Bianco kad je preša a više nas je, pa nešto za pod zub
Neđe prije 5 godina sam snimila da sam baš zavisna od soli, solila sam a da ne probam, žmureći i pofino. Bijah na odmoru i oću da posolim jaje za doručak a nema soli. I iskrizirah baš namjenski da vidim koji mi je q i što će da se desi. I od tad krenula u smanjivanje. I uspjela da smanjim značajno.
Kuvano jaje mi je najzdravija grickalica generalno, kad vidim đe da mi pada život, skuvam jedno ili dva i mirna sam neko vrijeme.
Čipsevi, naćosi, smoki, bombone, gumeni, keksi ovizi onizi, novi, me ne rade. Jedino me miris napolitanki jadro vrne u prošlost od tih tako keksića, karamelu samo kad vidim znam tačno ukus iste sa onim papirićem i kako mi je nekad išla voda na usta od njih, ali jbga odraslo se. A i razočara se čovjek, nije više ni žele zeka što je bio.
P.s. savjet za koji me niste pitali - ove mušlje iz konzerve su teško smeće, ne kupujte!
P.p.s. Banujte me trajno, kumim vas kapicom!![]()
Grickalice sam batalio prosle godine
Ako kriziram pojedem jabuku
Sve ono sto mi je bilo horor kad sam bio dijete. Majko ima li sto slatko? Ima jabuka...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Uh i meni ove mušlje izgledaju ovako na izgled no tenks.Ulja nekog čudnog previše jadne mušljice.
@Mojsije ja sam ka dijete obožavala jabuke znala sam kilo na dan da pojedem želja su mi bile neke grickalice no moja majka je bila to smeće neće u moju kuću.![]()
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 27-04-26 at 20:13.
Ima boljih stvari stvarno, marinirani inćuni, riblja pašteta, namaz od maslina...
Gilti plezr kad gledamo film, debeli ali srecni
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Mojima do zadugo nisam uzimala grickalice bilo je priče kao što tako malom djetetu daješ bademe lješnike i slično zadaviće se sto se nikad desilo nije baš su voljeli sve to i dan danas.
Sad kokice znaju iz mikrotalasne to im je zanimljivo.Mi smo sami pravili u šerpe.Ahahahha sad se sjetih ono majka nije doma brata nagovorim da pravimo kokice onda kad se čuje prvo put kažem sad da šerpu da pomjeraš da ne zagori s nije da nije bilo zagorjevanja.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Mislim da sam pringls probala prvi put prošlo ljeto i stvarno nije loš, malo manje slan, ali ipak smeće.
Sad me podsjeti, zimus mi se žali kuma kako joj je muž uzeo da pravi pomfrit i dočeka ih iz šetnje sa spremnom večerom, zapalio kuhinju i zavjesu u dnevnojPa kako je uspio? Ona čini on mislio da se pomfrit poklopi kao kokice, pa kad je digao poklopac haos je nastao ahahah kralj
![]()
Čini mi se da se pringls ne pravi od krompira nego nekog skroba.Ali više puca na ime.I reklame.
Ahahahaha to onaj tip muškarca koji vas cijeli život sluša majka će sine.Moj sin je jednom hljeb umjesio 11 godina je imao i šalje mi fotku reko bolji je od mene.
Treba djecu pustiti da eksperimentišu kuhinji moji dosta toga znaju sami napraviti jes da mi poslije treba haos taj da sredim.Sami prave baš dosta toga.
Ima li što slađe no igrat se sa đecom kroz kuhinju. Još kecelje za sve uzraste imamo
Kad smo mali bili nije bilo plastelina no je majka tijesto pravila pa pravi oblike, pa ispeče, pa se hladi, pa tempere i bojaj. Pa iglom kroz, pa konac pa da visi s prozora i na jelku, kakvi kinezi i plastika![]()
Last edited by tigrovo_oko; 27-04-26 at 20:34.
Upravo ispekoh 10 rolnica sa malinom,probah jednu,preljepe su,računam da ću posle svake ep izgrickat po 3![]()
...
Po jednu onu srednju kašičicu,ovim redom-sladoled vanila,bundevin puter,suncokretov puter,bademov puter...x 2![]()
...
Ja sam ukinuo sve izmedju obroka, samo jednu uzinu protein+carb prije treninga popodne i to je to
Inace prije od smokija stapica, slatkisa... kakve sam gluposti jeo, mozga bez
Jel niko ne gricka suncokreteve sjemenke meni je to i dalje strava.
Pola kese malina,i pola kese borovnice,e to ću da grickam noćas![]()
...
Meni se jede onaj grašak što je @kaemSe cEpa u Grčku.
Ja sad gricnuh grcki jogurt 0%.
Level zabavnosti -1000%, ali nutrijenti
Najčešće grickam orašaste.. bademe, lješnjake, kikiriki, golicu, klasične, indijske i brazilske orahe.
A od nezdravih stvari volim ponekad domaćinski čips sa kajmakom, Pringles klasični i štapiće sa kikirikijem.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Uzeh neki JUMBO power mix, source of IRON, PROTEIN, high in VITAMIN E and MAGNESIUM.
Svega ima.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks