Ne, istade to ne brini
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Pa vidiš da je izašao čoek da završi posao, sa osmjehom na licu.
Mozda naivno, ali vjerujem da ce bageri pocet da micu onu grdobu.
Makar od nekog ce morati da naprave primjer, i ono je odlicna stvar da se predastavi da se radi nesto za EU.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Mislim da nije tako jednostavno uklonit pod vodom sav onaj beton. Mogu misliti zamućenje koje će to da izazove, kakav li će biti uticaj na podvodni ekosistem, itd... Mislim da na tu kartu smećari i igraju najviše (bitno je da ga završimo a posle će bit veća dara no mjera micat sve to) Kako bi mu udario saldo na sve to, i njemu i svima tim smećarima koji su bili uključeni u tal, jer to bez tala nije moglo da prođe.
Isto primjer onoga kosovara što napravi od Hladne Uvale. Mislite li stvarno da su nadležni bili slijepi 3 godine dok je rovao ono brdo i da nisu žmurili dok to ne završi jer poslije nema nazad?
Sve pohapsit, drakonski kaznit, za primjer.
Saljem sliku prvom prilikom da vidite kako se betonira i "produzuje" obala i na drugim mjestima u Novskoj opstini pa nikom nista. Debili svi redom kao po obicaju, al' eto, sta da se radi, zivimo gdje zivimo.
Nije ni pao zbog plaze, pao je zbog 2-3 nelegalno izgradjena sprata u onim grdosijama od "hotela" kao i radi prenamjene tih nekretnina u nesto drugo, al' ajd. Bukvalno to sto kazes, nije podmazao gdje treba, cista politicka igra sa vrha drzave...
Da se ja pitam kaznjavali bi sve redom. Miriste, Kruso, Mimoza... Iha...
Hehehehehehehe to Čedo majstore
Pogrešno utvrđeno činjenično stanje: Ministarstvo prihvatilo žalbu “Carina” i ukinulo rješenje sopstvene inspekcije
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ene-inspekcije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Para vrti dje burgija nece i to je to![]()
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Nema veze, zazmuricete, opet cete glasati PES i Demokrate jer ne zelite Dps
Ovi iz vlasti to znaju i rade sto oce jer nema kazne na izborima
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sreca pa se ovo za vrijeme dps-a nije radilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by retype_htc; 26-04-26 at 15:19.
Jes na divlje ostrvo napravljeno.. treba ga srusiti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kao sto rekoh. Nikakve veze to nema sa betoniranjem plaze vec sa samim hotelom.
Jos cemo Popovicu platiti odstetu iz naseg dzepa (poreskih obveznika) kako je krenulo, kao sto to po obicaju biva u CG nebitno koja je vlast u pitanju.
Neka Njemačka grupa u Dobre Vode čistili smeće, skupili silu kesa, i dok su čekali da dođe kamion da poveze to, došla komunalna i napisala im 500€ kaznu za smeće.
Ovo samo kod nas ima...
I u Budvi stranci cistili ostrvo sveti Nikola, skupili 10 velikih kesa smeca ali ih niko nije kaznio. Sva sreca pa ce u narednom periodu ovu zemlju nastanjivati stranci, lijepo bi bilo Njemci i Norvezani da je nastane, a ne Sudanci. Treba ime i prezime direktora Komunalne u Bar da se stavi na stub srama, mediji i gradjani da ga urnisu. Mediji na portalima a mi na drustvenim mrezama
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 26-04-26 at 17:19.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Na Rijeku Crnojevica u jednom restoranu doveli dva indijca da rade.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Nesto ne vjerujem u pricu iskreno. Jer da su u DOBROJ Vodi to napravili,prvo onaj Njemac sto promovise CG Bader(on je glavni za taj dio grada i sire vezano za Njemce) prvi oglasio.
Mozda su oni zakupili plazu,pa su je ocistili i onda su nepropisno odlagali otpad i dobili kaznu.
Evo vala cu se raspitati koliko danas,pa cu dobiti informaciju.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Ima li sto zanimljivo za prvi maj ?
Gledah bzvz po bukingu 3 noci 1000+€ u dosta hotela![]()
Ne znam sta si gledao ali hoteli u Novom su mahom ~130-170 po noci u tom periodu. Palmonbay ima jos nesto sitno slobodnih soba bas u tom periodu, isto i za onaj hotel u Njivicama. Ne sumnjam da ce se to brzo bookirati i da ce onda ostaviti samo par soba po nekim ludackim cijenama.
Apartmane mozes naci dosta, dosta ispod te cijene naravno.
---
Edit: ne znam jel ikada bilo vise stranaca u Novom u ovo doba godine... Bas je fino prosetati i cuti razne jezike (RU, FI, NO, DE, FR, EN etc) a ne samo domace i RU.
Last edited by beatnological; 27-04-26 at 13:48.
Počele ležaljkice.![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks