Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Da li je to bio... ELEKTRICITET???
Totalno![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Kako je lako raspalit kafanu jednim pitanjem..A jel imaju Podgoričani grobare (navijače Partizana) kao Nikšićani.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ih kako iz ovoga lijek izlazi))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jel to tvoj?Dobri su mu kazani samo fušeriše na one motore za mješalicu i tako neke sitnice uzima od likova samo jeftinije da prođe što mi je čudno da se time zajebava kad glavnicu odradi odlično.A žalio mi se jedan prijatelj i da je nikakav domaćin veli ja zapičio do njega uzeo kazan on ni kafu da ponudi.A jes takav.
Last edited by Bluemoon; 26-04-26 at 13:22.
Ahahahaha bravo, bravo.Nego meni bi smetali mirisi pečenja kad se peče rakija jer treba precizno prekinut.A što peku?Mislim koje voće?
Jabuka sljiva dunja kruska drijen... to sto vidjeh na blic sve njihovo voce ... makse pometoh se u rakijski podrum)))
A stari 80 godina gazi
Neka to no kad vidjeh doktora , pukovnika i arhitektu za traktore da odrzavaju svoja imanja siju krtolu iznenadih se pozitivno!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dobar mu je kazan kome li će ga ostavit u testamentNisam nikad bila u to Morakovo mogla bih kao jao ja zalutala daj lokaciju đeda.
Zajebavam se.![]()
Pa ako nije dodavao šećer drenjina u destilaciji malo izbaci.Moji na selu su pravili drenju kao drenjinovu vodu mislim da je greota drenjinu u rakiju.
Šljiva je majka.![]()
Kakav je voditelj na CG1...taman mu ovaj sako i paše!
...
Ako neko zna što sam htio da napišem prije 15min neka me podsjeti,hvala.
...
@avet nemoj da ti šibnem ruski za ono veče kad si uletio opet si se pomamio.
Богме ти кивна ка да сам ви прекинуо работу.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bila sam u šoku.![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks