Ekatastar
KORISNIK
KORISNIK
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Sve radi, sve oposlio, hvala.
Kakav je put do bukumirskog jezera je li bio ko skorije?
Ideš autoputem, izađeš na "Verušu", pa kod Nožice skreneš za Brskut (nedavno odrađen novi asfalt na ovoj dionici) I od Brskuta izađeš na Ubogi do I eto te na Bukumirsko.
Poenta ovog puta je da prođeš kroz moj lijepi Brskuta mislim da ćeš sad stići i brže nego uz Kuče. Ovi neki moji idu na Mateševo, pa nazad na Verušu pa do Bukumirskog. Dok će ti Kuči reći da su sve to gluposti i da je jedini pravi i logičan put uz Kuče
![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Preko kuca je sad ok put (asfalt) tako da nije kao nekad mukica doci. A probacu ovaj pomenuti svakako kad otopli jos...
Preko Kuča je odavno asfalt, skoro do samog jezera, jes da je od Krzanje malo vise krivina ali lagano...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Podji jednim vrati se drugim putem, ja sam isao preko kuca ali zadnji out prije 10+ godina, puta tada nije bilo
Mwdjutim odusevio sam se tim selima gore tipa stravce se zvalo cini mi se
Valja to vidjet
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Narode, poslje ljeta nedje bi sletio do Albanije da uzmem kolica, krevetac za djecu i vjerovatno jos neke dzidzabidze. Zanima me da li postoji sansa da me na nasu granicu drkaju zbog kupovine i da li je bolje da se ide sa dva auta, pa da se trgovina razbije izmedju nas ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ako ima mesa smijesamo reci da si od Ivanovića
![]()
A ako ti ne bude odgovaralo onuda okolo zbog sunca, šaljem ti lokaciju imanja, blizu je jezera, bukova hladovina i udrite![]()
Pfff
A placa li se da dodjes na Bukumirsko?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Izgleda ne ako si Ivanovic, ja sam Ivanovic sto se mene tice![]()
Mi van sezone.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Da i mjesto za šator na NP Biogradska Gora no se stranci parkiraju đe stignu i niko ih ne dira samo strancima muda titraju.
Tako da ne bi me iznenadilo.
Trebalo bi da autom možeš do 300 eur po osobi.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Postoji vjerovatnoća da te neće niko ništa pitat - mene makar nije nikad do sad, a evo idem tamo češće no u dom i u rod.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks