Prica onih koji nikad auto iz salona izveli nisu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa par taksista, cekam auto da stigne pa se vozam sa njimacak i jedan policajac, svi istu pricu da nisu nimalo strucni kako se cini.
Ja sam osudjen na njih sledecih 10 god. ali ako velite da izmisljaju lakse mi malomada uvijek se moze provjerit taj filter jesu li zamijenili
Uzivaj u novom autu, greota je da je suprotno. Nece ti majstori ni trebati ako bog da
Vidi, odma da ti kazem iz mog licnog skustva sa ovlascenim servisom druge marke ali sad nebitno...
Jedino gdje sam primijetio da oce da za**** je da probaju da ne zamijene filter kabine ne sto bi da te zeznu za pare nego sto je onom radniku masu posla oko toga. Ali kad napomenes stave kao bele lale.
Neka ti je srecan!
X puta se desilo da ne zamijene filtere a naravno naplate…
Svi redom…
Doslo.vrijeme.da.moras zamjenske djelove.obiljeziti ko oni sa.autootpada...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jura se fura - Toyota Corolla Sedan, klasika sa benzinskim motorom i manulenim mjenjačem.
Da li će Takumi sad reći da se Jura razumije u automobile![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Samo kad bi imala cilindar vise, i sve bi bilo savrseno.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ukazala se gospa
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
U Medjugorju ili jos nedje?
Ima par komada kod nas.
Šebelj je učestvovao u (reli) trkama, navozao je gomilu automobila. Šta hoću da kažem, više vjerujem u njegov sud nego u nekog drugog ,,jutubera'' koji je iz polovne Opel Korse (npr.) uskočio u bilo koje moderno auto da ga testira pa je oduševljen sa svim... jednostavno nije merodavan.
Naravno. Ja Juru baš ozbiljno poštujem i cijenim njegovo mišljenje. Ako mu to što znači.![]()
Imamo tu jedan, mnoooogo dobar. Prostran, pravo porodicno auto.
Cujem da je stigao novi RAV. Ojdo da vidim sta i kako.
Pali su pod uticaj trendova, sta drugo reci a ne zaplakati.
1. Ekran(i) pola auta
2. "Tech" dizajn unutra i vani (ne svidja mi se niti jedno ni drugo, odvratno je)
3. UI je pakleno, pakleno spor za vecinu stvari (pogotova mapa...)
4. U trenutku kada drugi odustaju od "touchscreen / tactile buttons" za sve Toyota ga uvodi (barem za novi RAV4)... Totalno smijesno al' ajd barem nisu za sve...
5. Vanjski izgled su uspjeli, po meni, u potpnosti da uniste
Jedino sto meni djeluje bolje jeste materijali unutra al' nisam odavno sjedao u starom RAV4, moze biti samo temp osjecaj.
Pakao
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks