Jeste i Car nije dozvolio da 31. decembra mu konobari služe pijanu bagru u Baru i dao im je oduška da zatvore u 6 uveče.Prema konobarima je skroz okey.Osjeti se to.Nije lovac po svaku cijenu na pare.
A to što nekome nije bitno kakav je vlasnik mene to stvarno ne zanima meni je bitno jer fukare kakav god da im je restoran kafić prekrižim.Ka onaj Ambasador đe sam zbog pogleda išla dok nisam jedno jutro prisustvovala sceni đe se istresao na konobara ka da je smeće i ja mislila gost stanem ovome u odbranu jer ne volim takve scene ovaj onda krene da provocira mene i veli da je vlasnik Ambasadora.
Mislim se da si zdravo to me mjesto više gledat neće.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 20-04-26 at 16:56.
Ako ti se dje prijede rostilj, ovaj Pasha je odlican gazda i domacin, uz to jako je njezan prema radnicama.
Sto se mesa tice jedino je ostalo da ga ninam i da mu se pjeva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pasha oli raditi za praznike...za 1 maj?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Da znam jer imam gostehvala za info brt
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
[mention]Bluemoon [/mention]
Sjetih se tebe.
Ne valja ovo nista.
Miriše slika
Btw, Malo ribarsko selo - rare bitek, pašta sa gamborima, lignje, čista desetka. Za predjelo poručismo neke mazalice, paštete riblje, paštete od rakova, a uz njih donese čoek hrskavu pogaču koja je tek izašla iz peći, pušila se dok je postavljao - čisti spektakl. Usluga odlična, ambijent odličan a hostese kakve bjehu sve im ćetalo.
Ne znam vlasnike
![]()
Last edited by BiTrAtE; 23-04-26 at 12:14.
Ti se od ovoga najeo nisi sigurno![]()
Bogomi je podloga sa ovim mazalicama bila junačka.![]()
Đe pomenu biftek, probah nedavno u Akademiju u centru pa bogami može to bolje. Ne bih drugi put. Mislim nije loše ali za 25e ću radije nešto drugo. Pire koji dođe kao prilog je ukusan.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Немадоше ли какав крштен тањир да ти сервирају, а не овако у дубоку тацну са овим воштаним папиром? Или они то о једном трошку, да се чисти мање.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Eto. Nisam znao.
Jesi dobio biftek u komadu? Meni su ga prije par mjeseci služili u 3-4 parčeta, ne na taljatu no bukvalno kao medaljone da sam poručio. Još naglasio da bude rare a dobio ne well done no congratulations, što je i logično jer su parčad bila takva da se to pržilo nenormalno brzo vjerovatno. Što je najjače, znaju me svi tamo odlično i još počeše da se ubjeđuju sa mnom da može i tako biftek. Vratih to odmah, dobih paklen ramstek, zahvalih se i od tad tamo samo na pivo i tekilu kad su neke svirke ili dj-evi, pa je fino u onu baštu iskulirat...
Sent from my 17PM using Tapatalk
Jeste, nekoliko parčadi. Šteta što ono ne radi bolje i ima više nekih svirki. Ja baš volim onu baštu.
Evo nađoh i fotku
Ja kad ocu biftek, da ne gatam - samo Steak House. Ono je bas doktorat.
Ja obicno idem da jedem jer sam bas gladna, a ne da mi kao tamo drobe nad glavom o istoriji bilo cega. A da je dobro, jes
nothing comes from violence and nothing ever could
Mackov podrum, aoh kakva hrana
Odmah razgrabise
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
2022 - mogao si skoro 2kg bifteka za 200€ (sa prilozima) i par rakija..
2024 je to isto bilo 400€
Sad je možda i 500-600€ ?![]()
Ja i @Milos Darmanovic pojeli lignje i sad pijemo kavu pored Tare
Sent from my Volkswagen
James Tiberius Kirk
Passarella, bar, cezar sa lososom. Dakle, sa lososom, a ne sa tragovima lososa
ali ne vidjeh ljubaznije osoblje nego tamo
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks