Je li ko sarađivao sa Doors Lux iz Nikšića? I ako jeste, kako je zadovoljan sa njima?
Dobri su oni
Pogledaj jos i kod ovih:
https://maps.app.goo.gl/25YPF3KkAm7CjmZBA
Preposten covjek
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Jesam i ja. Vrata odlicna, cijene... nisu niske. Rokovi - probice se. Racunaj jedno 20-30 dana preko dogovorenog termina. Moja preporuka - naruci ih za 20 dana ranije no sto ti treba, pa ce ti stici na vrijeme.
Super, hvala na informacijama.
Znači standardna majstorska kašnjenja.
koliko se kreće šalovanje stepenica širine 1m visina standardna 16.5cm. Imam nekih 5-6 komada
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
to u velikome zavisi od kolicine posla, ali ovaj period april/maj/jun je paklen za sve usluzne djelatnosti jer se obicno gaze od posla za opremanja raznih aprtmana po primoriju i slicno kod gazda koji su se kasno sjetili kad pocinje sezona![]()
Ova ekipa je odlicna.
Za razliku od mnogih ekspresno odgovaraju na poruke, sve dogovoreno bez muke i korektna cijena, do kraja sedmice su kod mene. Crni komarnik za vrata 200x80, 60ak eura, a ne ko ovo u HN, 250eur.. pa ko placa ove cijene da mi je znat.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Koja je najjeftinija varijanta za kapije?
Selo je u pitanju, oko 6m duzine je kapija. Razmisljao sam o panelnim ogradama pa 2 da spojim (mada je max duzina panela 250).
Znaci, nesto na tu foru. mada moze i nesfo kvalitetnije ako ima neko to povoljno da radi
Najjeftinije ti je da nađeš polovnu. Ako je več za selo. Da je skinuo neko,da je ofarbaš i dođe ka nova
Kupio bih neku osrednju kosacicu za travu, kakva su vam iskusta? Na baterije ili na gorivo?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
zavisi od povrsine koju kosis i budzeta
ako kosis tu do 300m2 onda ti posao zavrsava neka na guranje (da nije samohodna) i to oces li benzin ili baterije ti diktira budzet... baterije su raetnije za rad
ako kosis oko 500-600m2 je vec zona za malo vecu kosascicu (45-50cm sirina kosenja) da ne bi 3 sata pravio kurgove i tu ces zeljeti da imas samohodnu kosacicu... moze i obicna, ali je sa samohodnom lakse
sve preko 500m2 - ti zelis samohodnu kosascicu
e sad, ako hoces samohodnu i baterijsku, za povrsine 500m2+ racunaj da ce to da te unazadi jedno 1000 eura...
osim ako nemas vec dewalt alate pa da npr kupis njihove bez baterija
Meni je komsija vario kapiju, 6m isto, plus sam dodao jednu malu kapiju bocno, i odradio sam jednu dodatnu malu ogradu, jer sam zelio da se kapija povuce malo ka unutra, 1100 me izaslo rad i materjal + 500eur za motoric za kapiju + jos nekih 300eur materijala, jer sam morao da betoniram 12m duzine da bi mogla sina od kapije da se stavi na ravno.
Ovo je radjeno prije 2.5godine, cisto da imas neko poredjenje.
Ako mozes rokni joj odma motoric da bude na daljinskinema izlazaka iz auta i cimanja, milina
Edit: evo je slika, nisam sad doma, pa imam samo nocnu sliku
Last edited by Shadow'91; 28-04-26 at 09:20.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
jel imaju u PG neki Sličević ili slično prezime a da rade ograde, kapieje i slično. Ako imaju, može kontakt tel njihov?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Pratim vec neko vrijeme oglase, ali nidje nista da bi odgovaralo
Mislio sam bas ovako nesto da odradim. Samo sto sam mislio da je jeftinije
Tipa, da uzmem sipke u Kips (ili ako ima nedje jeftinije) i nadjem nekoga da ih zavari... ali ocigledno nijesam u toku sa cijenama materijala i majstora
Neka jeftinija varijanta
![]()
Moze i ovako nesto, koliko parica?
Mada ne bih stavljao motor za sad jer ne podjem 10x godisnje tamo
Ovo su ti kutije, i paneli.
Kutija 40×40 6 metara je 27€ u Drvomont
Za ovako nešto tebi trebaju 4 sipke maximum
Paneli na 120cm visine metar sa 2m dužine je 15€ tebi treba 4
Za pod dolje 2 L profila po 6m po 25€ komad
2 točkica za klizanje oko 25€ oba
Nosač gornji da drzi kapiju sa tockicima oko 20€
Ručka za otvaranje 2 komada 10€
I da sve to ofarbaš jedno 2l farbe.
Materijal da ovo napraviš okvirno te izađe okvirno 300€
E sad za ruke kolko uzimaju to je diskutabilno.
Ja sam kapiju skroz zatvorena 530×185 materijal i ruke platio 1100€ u novembar.
Znate li nekog da radi letnjikovce?
Predlog za nekoga ko radi pokretne ograde spolja
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Treba mi moler sa dvije male korekcije u stanu, gletovanje i farbanje u bijelo. Bas mali posao, dva tri puta po pola sata rabote. Podgorica je u pitanju a sve ove koje znam su na primorju trenutno i rade na vecim poslovima. Cijenio bi svaku preporuku
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks